עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Runny,

זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

שלום לכולם, לא בטוח שפה המקום לפרסם את הנושא אז סליחה מראש אם טעיתי. יש לי כרגע מנוי לאפל מיוזיק. אני כן מרוצה מהמגוון שאפל מציאה אבל התכנה מלאה בבאגים מעצבנים (אני משתמש בעיקר באפליקציה על מכשיר אנדרואיד אולי זה קשור) ושקלתי לעבור לספוטיפיי אחרי שעכשיו הם סוף סוף פועלים גם בארץ. השאלה שלי היא האם שווה לעבור? לא כזה אכפת לי לשלם על מנוי אם זה שווה את זה (ולמען האמת אם אעבור לספוטיפיי כנראה שאקנה משתמש פרימיום). ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי המבחר המוזיקלי ששתיהן מציאות, הבנתי שלאפל יש מבחר יותר מגוון והטעם שלי טיפה שונה וקשה לי למצוא לפעמים את האמנים שאני אוהב. בנוסף יש את העניין של עצלנות של למצוא ולהוריד שוב את כל השירים שאספתי במשך השנה האחרונה עם המנ…

7. Started by דניאל52,

מה קורה איתם אין יותר שירים אלבומים :'(

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by kobi_af,

כמה עולה לי משלוח הכי זול מ usps לישראל מוצר עד בערך 2 ק"ג ? פשוט לא ממש הצלחתי להבין דרך האתר שלהם כמה זה עולה . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by udicol,

מישהוא כנראה מצא דרך להתפרנס כתוצאה מהוירוס. ברחבי שכונת רמות בבאר שבע (ואני מניח שבעוד כמה מקומות בעיר), פורסמו שלטים עם הכיתוב: "וירוס במחשב ? - 50 ש"ח לתיקון הבעיה". וכמובן הטלפון הסלולרי.

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

מצטער על האיכות............

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני מת מערב ובא לי לאכול משהו חלבי... אשמח למתכונים מהירים... איזה שדרוג לחביתה (קצת יותר מלהוסיף גבינה צהובה) או משהו קל ופשוט שאפשר להכין בבית (בלי חומרים מסובכים.. מקסימום מכולת) (אני לא אוהב טונה) תודה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח... מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל). אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?

16. Started by eliil1,

יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ben060,

הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Einav,

היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

אם יש ענפים אחרים תציעו ואני אשנה אני אישית מת על כדורסל

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by R0ck,

סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by R9547655G,

שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by avipeso1,

היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים