עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by yonatanph,

אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.

• 58 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by eliranl,

ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. לא עוד רק מסכים נוצצים: באירוע ה-First Look ב-CES 2026, סמסונג חשפה אקו-סיסטם שלם שנשען על מעבדי קוואלקום ובינה מלאכותית בשותפותעם גוגל. מהמסך השקוף ועד למקרר שמתכנן ארוחות לפי רמת הסוכר בדם - כך נראה העתיד הקרוב שלכםלכתבה

9. Started by Lirux,

לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by yanushka,

http://www.ebaumsworld.com/snake-kangaroo.html

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by NiTRo37,

בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Pc_Master,

אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by artyom,

איזה קליפ חמוד http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by imac,

לצערכם או לשמחתכם... אני לא יהיה פה חודש... לא נעים לי לפרט למה. אני מקווה שאני יצליח חודש בלי מחשב ובלי HW. יהיה שלום! :'(

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by J0n1,

טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313013,00.html :

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by icebreak,

בטח חלק מהצופים הקבועים של TOP GEAR ו/או חובבי המכוניות / ספאם, מכירים את הרכב הנ"ל, בכל זאת: http://www.openwheelers.com.au/videos/Top_Gear_Ariel_Atom_2_Full_segment.mpg

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. והמשימה היא: תמצא שם של רוסיה שלא מסתיים ב- ה' (בלי קיצורים) ג'ני זה קיצור של ג'ניה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים