כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נתקלתי בפורום בכל מיני שמות כמו moridin או haflo שהן דמויות מספרים וסתם רציתי לדעת איזה ספרים אתם קוראים ומאיזה סוג...
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאס וגאס – תערוכת CES - 6 בינואר 2026: אנבידיה פתחה היום עידן חדש בתחום הבינה המלאכותית עם ההשקה של פלטפורמת NVIDIA Rubin, הכוללת שישה שבבים חדשים שפותחו על מנת להניע מחשבי-על פורצי דרך לבינה מלאכותית. פלטפורמת NVIDIA Rubin מציבה סטנדרט חדש לבנייה, פריסה ואבטחה של מערכות הבינה המלאכותית הגדולות והמתקדמות ביותר בעולם בעלות הנמוכה ביותר על מנת להאיץ אימוץ בינה מלאכותית.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.kctv.com/Global/story.asp?S=3228059
-
- 61 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד באחת החברות [לא משנה השם] היום קרה לי מקרה ממש לא נעים שהיה כזה: לקוח הזמין ארוחה... נתתי לו. והוא טען שהצ'יפס שהוא קיבל לא מספיק לו ולא מלאתי לו את זה עד הסוף... אז הוא שאל זה הצ'יפס? [בקול גבוה ועם מלא עצבים] [לקוח שמהתחלה לא היה נחמד וכל דבר אמר בעצבים] אמרתי לו כן אדוני זה הצ'יפס הוא ענה לי סליחה?? אתה מתחצף אלי? הוא אמר לי תקרא למנהל עכשיו... המנהל מגיע. הוא התחיל לצעוק על המנהל ואמר למנהל שירשום לו את כל הפרטים שלי ושל המנהל כי הוא רוצה להתלונן ותוך כדי זה איים עלי ואמר אתה לא תעבוד פה יותר תזכור את זה וכו' וכו'... המנהל לא הסכים לתת לו את הפרטים ונתן לו מספר של הרשת או משהו כזה. זה היה נורא לא נעים, הוא ממש צעק וצרח והשתגע ואיים. השאלה היא כזאת: האם הת…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
גוגל מציגה את דור המכשירים הבא בניו יורק, באירוע נוצץ בהנחיית ג'ימי פאלון ובהשתתפות כוכבים מהעולם הספורטיבי והבידורילכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-