כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני בערך שנתיים מצאתי אתר שכותבים את הכתובת של אתר מסויים והוא מראה את האתר הזה איך שהיה בכל מיני חודשים בעבר..
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לא מצאתי ... זה קשה מכפי שחשבתי ! מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ההיא מהפרסומת שהיא באה למסיבה ואז הילד רואה אותה ופתאום שם לב שזאת אימא שלו .. תודה
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת שלא יודעת עברית... תודה (:
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לי יש שני מחשבים ולשניהם שמות זמניים. אני רוצה לתת להם שמות טובים באמת. איך קוראים למחשב שלכם? ואם יש לכם הצעות לשמות טובים למחשבים שלי, אני אשמח (אני רוצה משהו ממיתולוגיה תחום שאני מאוד מתעניין בו (יש לי את כל סדרת מיתוסים חוץ מהמיתולוגיה היהודית ;D), אם יש לכם שם טוב משם...)
-
- 107 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך קוראים למנגינה שמתנגנת ב-hot3? זה לא זז לי מהראש, חברים שלי חושבים שאני משוגע מרוב שאני מזמזם את המנגינה..[ יש אותה בפרסומות של hot3 כשהם כותבים אילו תוכניות יהיו אחר-כך.. משהו בסגנון vocal...
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-