עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?

2. Started by glassmoon,

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני אמור להתגייס ב03/02/08 וכידוע זה עוד המון זמן, במיוחד לאחד כמוני שכבר עומד לסיים את כל הבגרויות שלו, וגם כל החברים שלי מתגייסים ביולי/אוגוסט/אוקטובר/נובמבר. כרגע עוד לא עברתי שום מיון(לא באשמתי, הצבא אמר לי ש"נפלתי בין הכסאות", כלומר למרות שאני מתאים למיונים למודיעין וחיל האוויר, לא זימנו אותי פשוט כי מבחינת המחזור אני לא מתאים-לא משנה) ובכל מקרה, לא כל כך משנה לי מה אני אעשה. קרבי אני לא יכול להיות(פרופיל 64). בגלל הסיבות האלה אני רוצה להקדים את הגיוס לזמן יותר מוקדם(חשבתי על אוקטובר, נובמבר או דצמבר ככה). איך אני עושה את זה? למי לשלוח פקס? עם מי לדבר בטלפון?(אני יודע שבאופן עקרוני אני צריך לדבר עם לשכת הגיוס אבל לפי מה ששמעתי יש עוד אנשים שאולי עדיף לדבר …

• 21 תגובות
    • 18.5k צפיות
  4. עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by DrowNz,

אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ep-120,

גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית

• 21 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by thegodx,

1.לפי חוק מרפי לחם המרוח בריבה (לדוגמה) תמיד יפול על הצד של הריבה. 2.חתול נוחת תמיד על הרגלים. החידה: אם נקשור לחם עם ריבה על גב של חתול מה יקרה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Bug2000,

http://planet.nana.co.il/alon887/truestory.jpg איזה פיגור חחחחחחחחחחחחחח היא היתה צריכה לדעת שאין לה מוח, ולכן לא היתה צריכה אפילו לחשוב שהיא מחזיקה אותו! :lol:

13. Started by yoav9,

לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

מכיוון שאין תפריט מהיר להחלפת פורומים במערכת כרגע ולא בהכרח תהיה גם בעתיד, עריכה: בעקבות הפוסט הזה: גיליתי שדווקא כן יש תפריט כזה... ויצאתי עיוור, אז תרגישו חופשי להתעלם משאר הפוסט שמובא להלן: משהו קטן שחוסך קליקים (וזמן טעינה!) במעבר בין הפורומים השונים, לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: זה עניין של חצי דקה לסדר תפריט כזה ב Firefox (ואני מניח שבכל דפדפן אחר גם כן) רק לפתוח את ה bookmark organizer, ליצור תיקיה חדשה מתחת לסרגל של ה bookmarks ולגרור לתיקיה הזו פורום פורום מעמוד הפורומים הראשי (drag & drop) זה הכל.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Roshy,

שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16386 :lol:

19. Started by desert,

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=134889&sid=16#IDAURHAC

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. יש כמה בתי ספר שלא כתובים אבל זה הרשימה שיש ב YNET (אם יש בית בפר שלא כתוב תגידו את שמו). http://my.ynet.co.il/pic/news/12122007/RM.doc אורט גבעת רם בירושלים לא מופיע ברשימה אבל המורים העבירו לחלק מהתלמידים שאם לא יגיעו להסכם לא יהיו לימודים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

כתבה של engadget

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. http://games.flabber.nl/parkeergarage/

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת. תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע) תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד. זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.