עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MS-D,

Hello guys ! I'm now in USA and I need your help BTW I can see Hebrew but I can't write in Hebrew my father told me that if i'll buy here something like computer or a stereo system it will not work due to problams with the Vat powers (it's diffrent from those in europe) is that true and is there another problams that can happen? thnx guys

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by napoleon45,

לא שוב !!! כל כך ציפיתי שהנה עלינו על דרך המלך ... באסה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

התוכנה היא חוקית לגמרי! לכן אין לכם סיבה לנעול לי את הת'רד .. מישהו יודע? תודהמ הראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by izir,

שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by moonjib,

עקב הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154490.0 החלטתי לפתוח נושא שבו יקובצו כל התגים שנוצרו בשביל האתר/שאנשים יצרו. למשל יש את: hwzone 2005 ו-r.i.p tech tv . את התגים שישימו, אני אעביר להודעה המקורית וכל מי שיחפוץ ב"תג" יכנס לת'רד זה ויבחר אחד (או כמה). הערה: כמובן שיהיו קרדיטים, אז אם אינכם היוצר המקורי אנא כתבו של מי התג. תהנו והנה הם: 1. (נוצר ע"י overload) 2. (נוצר ע"י CeleRay) 3. (נוצר ע"י overload) 4. (נוצר ע"י Headrush)

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. ????? ומה זה מרץ ? קרבי לא קרבי ואם קרבי מה בקרבי ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by irav,

אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by card,

שלום הפעם אני מחפש אתר, לא תוכנה.. כיוון שאין פורום "אתרים", אז אני עדיין משתמש בפורום הזה.. אתם מכירים אתר שניתן להוריד ממנו מגוון כמה שיותר גדול של ebooks? תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

15. איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. שלום לכולם, איך אני יכול שאתרים יזהו כאילו אני גולש מארה"ב, ולא מאייפי ישראלי? האם אפשרי כזה דבר? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by DimRah,

אז לקחתי את המבצע הזה שאתה קונה טלוויזיה של 42" של Hisense ומקבל מסך 24" גם של Hisense. המבצע הוא רק ללקוחות יס. אתה משלם 99 ש"ח במשך 36 חודשים. שווה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by DAVIDD,

SHALOM LE KOLAM ANI NIMZE B OKRINA V ANI ROZE LIKNOT MACHESHIR NAYD AD 250$ HASHAVTI AL NOKIA 6170 SHE OLE 235$ MA DEATHEM AL HA MAHESHIR HA ZE ??? SHEVE ET HA KESEF ???!?! TODA.

21. Started by anisarsor,

יש כאילו כזה מקומות פה באתר שיש כאילו כזה מנעול כמו בבדיחות ואי אפשר לכתוב למה זה ככה מזה כאילו זה אסור לי להכנס לשם למה עשו לי ככה מזה המנהלים עושים את זה? אולי תפתחו? בסדר?

22. Started by DXT,

ARE YOU READY FOR DXT'S 100th MESSAGE? ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8) ;D 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם אפשרי להעביר מפייפאל לחשבון בנק או כרטיס אשראי לא על שמי? לגבי חשבונות בנק לא ברור לי איך פייפאל מוודאת שהחשבון על שמי, הרי הוא לא מופיע באנגלית בבנק ואת פרטי החשבון צריך להקליד באנגלית. לגבי כרטיס אשראי השאלה אם אפשר להעביר לכרטיס אשראי של חבר שהוא לא על שמי.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Omerole,

המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yadin,

PROM אפילו היצרן לא יכול למחוק EPROM ניתן למחיקה על ידי קרן יובי EEPROM נתן למחיקה על ידי חשמל זה נכון אני צודק?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים