עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pumbatal,

חברים יקרים, עפ"י הודעה של הCNN פורסם שאתמול התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים בו דברים חשובים. איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you - אל תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה ברירה אחרת מלבד לע…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by Dr. Evil,

ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..

• 77 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. בלי להכביר במילים - נסו את הדבר הזה. הוראות בתוך הקובץ עצמו. מדהים !!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

(x-1) / sqrt(x^2-9) נשאלת השאלה: (i) מהי האסימפטוטה של הפונקציה המקבילה לציר הX בתחום X>0 (ii)הסבר מדוע Y=-1 היא אסימפטוטה של הפונקציה בתחום X<0 בבקשה תעזרו לי להבין , אני מוצא את 2 האסימפטוטות 1 ו1- אבל אין לי מושג מה לשייך למה

6. התקשרתי לתמיכה אמרו מאתר החברה , נכנסתי וניסיתי להוריד את התוכנה לתקופת ניסיון, לא הלך הודיע על טעות למרות שסגרתי אנטיוירוס ופיירוול . לבושתי, ראיתי כי את התוכנה ניתן לרכוש דרך האנטרנט באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל, מה שאין לי . הקיצקץ, מה לעשות? איך אני משיג את התוכנה. אציין, ניסיתי להוריד באימיול, לא נפתח מה אתם אומרים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מבחינת מחיר ואיכות הדיו...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by b3ta0,

יש לי תעודת זכאות ממשרד התחבורה והבטיחות בדרכים אני רוצה לדעת מה בדיוק אני יכול לעשות עם זה? האם מגיע לי הנחה בקווי אוטובוס מסויימים? ואילו הנחות (נסיעה חד פעמית, כרטיסייה מסויימת, כרטיס שנטען)? נהגי אוטובוס בכלל לא מכירים את התעודה ואומרים לי שאפשר להשתמש רק ברב קו, אך האם אני מקבל הנחה עליו, ואיך? (והאם אפשר לקבל הנחה ללא רב קו כמו נסיעה חד פעמית או כרטיסייה?) תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. קבלו איזה קטע היה לביל גייטס אתם ניקרעים :lol: http://www.funny-base.com/videos1/gatespie.wmv

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם מרעבים למוות בן אדם עם עודף משקל רציני או בן אדם רזה שניהם ימותו באותו זמן? או שלשמן יש יתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני פשוט רוצה לדעת בכמה סלקום נותנים אותו היום במבצע או איזה דיל פגז... אני מודה מראש!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by Speed Demon,

חברים מי יכול לעזור לי בקצת מידע. ידוע לי שבשחרור מקבלים באופן אוטומטי סכום כסף לבזבוזים שנכנס ישר לחשבון(5-6 אלף ש"ח). וגם בנוסף לזה יש מענק שחרור שזה מן סכום סגור(משהו כמו 20 אלף ש"ח) שניתן לבזבז אותו על דברים ספציפיים כמו לימודים למשל,ואפשר לקחת את הכסף הזה באופן חופשי רק כעבור 5 שנים. עד כאן הכל נכון? השאלה שלי היא מה עושה העבודה המועדפת,הבנתי שאם עושים את כמות הימים המינימלית(משהו כמו חצי שנה) מקבלים סכום כסף כלשהו,מישהו אמר לי שזה נותן את האופציה לפתוח את המענק לפני שעברו 5 שנים,אבל שמעתי עוד דעות ולא ברורה לי התשובה לזה. מישהו יכול להסביר לי איך כל זה עובד? תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?

15. במידה ולא היה לכם מה לעשות , מה הייתם עושים בנידון ?

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by overload,

כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) . אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה. איך אני ירגיש את הזרם? רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף? ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף? אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת... תודה.

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

לכבוד היום הולדת 18... כמה יעלה בערך כל העסק והאם אני אצליח לכסות את ההוצאות אם נגיד אני אקח בכניסה 50 שקל ? תודה מראש.

• 54 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by SixKiller,

כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שאלה לאלה שעבדו בחברה אירופאית באירופה (בלי קשר לישראל) או מכירים את הנושא- איך מתייחסים לאנשים שאומרים שהם היו בצה"ל? הבנתי שהתדמית שלנו לא משהו בעינייהם ובקנדה אפילו שואלים שאלות כמו האם הרגתה פעם מישהו חח ושלא תבינו לא נכון אני מאוד בעד גיוס, כי תאכלס בלי צבא אין לנו מדינה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

לפני שעה נודע לי על לאן פארטי שמארגן צוות CSL\GAME FREAK לשעבר, עכשיו בשם 3DV. בכל מקרה, למרות שכמה אנשים ששאלתי לא שמעו על המסיבה, כפי הנראה רוב קהילות השחקנים כן שמעו, וכרגע יש 330 אנשים רשומים, מתוכם לפחות 180 עם מחשב. אני כנראה אגיע, ואני רוצה לדעת אם עוד מישהו מפה יגיע. אם כן, אני אפרסם את הטלפון שלי ונפגש שם. http://www.3dv.co.il/lan.php רוב העניין הוא CS(כרגיל) אבל אני מאמין שישחקו גם דברים אחרים מן הסתם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by arkadur,

לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים