עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by liiight,

הבאג: ההוכחה שזה פיצ'ר: יצאו תותחים EA, אין מילים בכלל!!!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by NiTRo37,

בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by iakovl,

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Pc_Master,

אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. תערוכת CES 2026 בלאס וגאס מספקת הצצה לעתיד שבו גודל המסך אינו עוד אילוץ קבוע מראש, ובו ענקיות החומרה מבינות סוף סוף שהתוכנה היא המפתח ללב הגיימריםלכתבה

16. סדרת המכשירים החדשה של גוגל מציגה שיפורים עיצוביים וחומרתיים, אך מתמקדת במקום שבו היא מצטיינת באמת, כרגיל - בתוכנהלכתבה

17. עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

מצטער על האיכות............

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעים אדום,כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם... אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. http://leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-not-shave-your-ass-hair/ עשה לי את היום הבחור ושערות התחת שלו... nasty nasty story חחח XDDDDDDD נראה שאנחנו לא לבד בגזרת הטראדים ההזויים . קריאה מהנה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים