עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שהשנה יצא סרט חדש אם אנימציה ממוחשבת מישהו צפה ויכול לתת ביקורת קטנה? אני יודע שזה ילדותי אבל בה לי ליראות סרט קליל אם הרבה אפקטים

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Makaveli_iL,

האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by sir f,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by eli.g,

אני אישית הלכתי לביצפר למרות שרוב הילדים בביתספר שלי לא הגיעו. אז רציתי לדעת כמה אנשים הגיעו היום.

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by david_borohov,

שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.

8. Started by dino,

הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  10. יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה

11. בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  12. גברותיי ורבותיי, [move] Red Hot Chili Peppers [/move] יגיעו לישראל ב 10/09/2012 (יום שני) ויופיעו בפארק הירקון!!! http://www.tkts.co.il/show.asp כנסו לאתר שם תראו עוד מידע על ההופעה. אני כבר הזמנתי לי ולחבר כרטיס ל Gold Ring, כן מה לעשות 750 ש"ח אבל הופעה שיכולה להיות גם פעם בחיים, אני מוכן לשלם את המחיר נא להשתתף בסקר Let the good times roll :beerchug: :beerchug: כרגע מחירי הכרטיסים הם: VIP נמכר ב1,200 ש"ח Gold Ring נמכר ב750 ש"ח רגיל (דשא) נמכר ב320 ש"ח

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by eli_a2006,

מי מתכוון לבוא למפגש הקרוב? אבל לא כמו פעם שעברה כולם אמרו אני בא אני בא ובסוף ההינו איזה 30.

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'( מישהו יכול לעזור לי??? תראו : http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982 http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347 :'( :'(

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  16. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by MishaK,

Yo mama's so big her belly button's got an echo. Yo mama's so fat her blood type is ragu Yo mama's so black when she puts lotion on her legs it looks like she has on leather pants Yo mama's so black when the police shot at her the bullets came back for flashlights Yo mama's so tall she did a push-up and burned her back on the sun Yo mama's so tall when she tripped over on 4th Ave, she landed on 12th Yo mama's so tall, if she did a back-flip she'd kick Jesus in the mouth. Yo mama's so tall, she did a back-flip and kicked Jesus in the mouth. Yo mama's so old and stupid she knew the Virgin Mary when she was 10 and said, "Li'l Mary will never amount to anything". Yo mama's so…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by No_Man,

בשעת לילה מאוחרת, שבדיוק דיברתי עם כמ חברים ושאלתי אותם אם הם הצליחו להשיג עבודה ליום הבחירות הקרוב. ובנימה של צחוק, עלה הרעיון של לפתוח באסטה כלשהי של מאפים באזור של בתי הספר בהם מתקימות הבחירת. ואז חשבתי על זה בראש שוב, זה דווקא היה נשמע הגיוני. אז מה דעתכם ? בדר"כ בבתי הספר היסודיים שים בהם בחירות, הכל שם מפוצץ באנשים, שלפעמים מחכים שם לא מעט זמן. וגם יש את האנשים שעובדים שם. אז יש טעם לנסות להריםשם איזה באסטה קטנה של שתייה + מאפה כלשהו ? כי זה דווקא נראה לי יעזור להרבה אנשים :-\ אז מה אתם אומרים ? אין ל משהו אחר לעשות באותו יום (יש חופש) אז לא יזיק לנסות ? ואם יש איזה מוצר שאתם חושבים שימכר יותר טוב, תגידו.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

ענו, תודה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  22. מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  23. Started by ^HocK^,

הנה הסיבה...

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Salwaby,

אישית Red Hot Chilli Peppers אצלי , תותחים . והדיסק החדש שלהם Stadium Arcadium ענק

• 56 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים