עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by SheZiF,

שעות הבחינה: שאלון 001: 18:00 שאלון 002: 15:30 שאלון 003: 13:00 שאלון 004: 18:00 שאלון 005: 15:30 שאלון 006: 13:00 שאלון 007: 18:00 אורך המבחן כ-שעתיים. לא לשכוח להביא מחשבונים.

• 52 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. הי, אני שוקל להזמין את ה- Razer Black Mamba 2012 מ- Amazon ב- 120$ כולל משלוח. - http://www.amazon.com/Mamba-Elite-Ergonomic-Wireless-Gaming/dp/B0054JGGGY/ref=lh_ni_t אני יודע שאני אצטרך לשלם מע"מ ולפי החישובים שלי בסופו של דבר אני אמור לשלם 520 שקל. בארץ המקום הכי זול שבוא אני יודע שאפשר להשיג אותו זה אצל KSP ב-600 שקל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 השאלה היא אם אולי אני מפספס משהו ואולי בגלל השידור של העכבר יעצרו לי אותו במכס (למרות שמוכרים אותו בחנויות בארץ, נראה לי שכבר היו מקרים מעולם). למישהו היה כבר ניסיון עם הזמנה של דבר כזה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by malcolmx9,

לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. כמו שנאמר בכותרת אם מישהו מכיר מקומות ויש מספרים שאפשר להתקשר אני ישמח לדעת עדיף באיזור הצפון עד המרכז הכוונה לקנות כמות דיי רצינית ... במחיר יותר זול מהחנות...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/

18. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב? בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר. תודה לעוזרים! ;D אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Guitar X,

שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Zaks Sharon,

שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by blabla2002,

שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…

23. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים