כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם מתקע כזה כמו של מזגנים לתקע ביתי רגיל מישהו יודע איפה אפשר להשיג? והאם אפשר לחבר ישר או שצריך שנאי? wikipedia info
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-