כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מחפש לאחותי טלפון אלחוטי אני מחפש את זה באינטרנט דרך אתרים מוכרים כמו זאפ ואתרים של חנויות ואז מנסה להשוות לדגמים מקבילים באתרים הרישמים של החברות ואני רוצה להגיד לא מצאתי התאמות בין חלק מהדגמים של יונידן ופנסוניק מהדגמים שמוכרים בחול לאומת האתר הרישמי אבל לא רק זה שרושמים דגם שמפורסם בארץ האתרים כימאת כולם ישראלים (בחיפוש בגוגל ) אני יתן לכם דוגמה הדגם הזה שרשום בארץ פה- APX-7080 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ofv3DXmW9rhCmTELNqxKSUh:12bbi68k5?id=682138&pr=QJ5&N=2%20635&sgID=7 עושים חיפוש בגוגל - http://www.google.co.il/search?q=APX-7080&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום הולדת 17 שמייח לCHEVY, עד 120... <הרבה ברכות נדושות>..... ואל תשכח למשכן את הiPOD שלך אצלי בפעם הבאה שנפגש ;D שמנמנים :clapper: :smiliedisco1: :jester: :biggthumpup: :dance: :bigok: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :birthday: :coolman:
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום ... אני רוצה לעשות מנוי ל rapidshare עכשיו יש שני אתרים : http://rapidshare.com/ http://rapidshare.de/ האם המנוי תקף לשניהם??? ואם לאא אז באיזה אתר כדאי לעשות מנוי ?? תודהה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…
-
- 21 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האתר נפל או שזה רק אצלי הוא לא נמצא כבר איזה 5 שעות? www.tv-links.co.uk
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312794,00.html מכשיר מגניב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-