כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מבין מה זה, רק אני שם לב שנופל לו מלא שיער??? יעני אני לא מדבר על גושים כמו חתולים חחחחח ,אבל בכמות שבהחלט שמים לב עליה... זה מעצבן אותי רצח, לא רוצה להיות קירח או משהוווווו בעעעעעעעע עוד מישו במצב שלי? שמשחקים עם השיער נופלות שיערות לפעמים וזה בעע אני לא בא לשאול בקטע רפואי, אלא רק עם יש עוד אנשים שזה קורה להם.... :-[
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related
-
- 21 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני דיברתי בסקייפ בשידור חי. זה נקרא skypecasts. בקיצור מי שלא יודע, זה שירות כזה, שיש בו מלא חדרים בכל העולם, שאפשר להיכנס ולדבר עם אנשים. הרבה ממדינות ערב פותחים חדרים ונכנסים לשיחות. אבל המצב הוא, שכאשר אני נכנס לחדרים ומדבר באנגלית, הרבה אנשים ממדינות ערב פשוט מקללים אותי רק בגלל שיש את הסמל של ישראל. איך המצב הגיע לזה, כך כך אנטישמים. אני רק נכנס לחדר באנגלית, ומדבר איתם בצורה יפה, welcome. והם יש מקללים אותי ואת המדינה. זה עצוב נורא, אני לא חושב שיהיה שלום איתם לאורך השנים, האנטישמיות שם כל כך חזקה. יש למישהו משהו להוסיף תודה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות seedbox עכשיו אני מתלבט איזה לקנות.. מישהו מכיר סידבוקס זול ואמין ? שיעשה את העבודה כמו שצריך ? ושלא יהיה יקר מידי כמובן.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ראיתי פה בעבר דיון על סכיני גילוח, אבל לא הצלחתי למצוא דיון על מכונת תספורת אז מסיבות אישיות אני צריך להקפיד על שיער קצוץ ומישהו המליץ על מכונת תספורת של philips ומלבד העובדה שעוד מההתחלה היא הייתה גרועה היא עכשיו, חודשים ספורים, נהייתה יותר חלשה ונעשה יותר גרועה ממה שהיא הייתה קודם. כשאני אומר גרועה אני מתכוון שהיא לא גוזמת את השיער באחידות ופה ושם יש לי איזורים שהם יותר עבים משאר האיזורים בראש, או למשל בצדדים היא, שוב, לא שומרת על אחידות והראש שלי נראה כמו בובת פיניאטה מוכה! אז...כן, מכיוון שאני צריך לשמור על שיער קצוץ ומסתפר כל שבוע אני חייב לקנות מכונה יותר אמינה וטובה מהנוכחית, דגש על אמינה. אז אני מחפש מכונה בטווח של 200-400 ש"ח שעובדת על סוללה (אין לי שום שקע …
-
- 21 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי. הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה. ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע. חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו? מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1 האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים.. תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
בהינתן ואין לי בעיה לשלם מכס, יש אפשרות להביא כלי אירסופט אחד מחו"ל?
-
- 21 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים אני יודע שחוקי הפורום אוסרים על תוכן מיני בוטה, אבל אין דרך לתאר את המראה של הזונדה רודסטר. היא אמנם חלשה מעט מה-F והרודסטר בעלת 555 כוחות סוס שמגיעים ב4900 סל"ד (אחרי הכל לא תרצו להרוס את התסרוקת :ylsuper: * למרות שהתמונות לא פורסמו ברשת היום לא מצאתי תיעוד קודם לסיקור הרכב ט.ל.ח ! קרדיט: פאגאני איטליה http://paganiautomobili.it עקומת הכח מי יפה שלי ?! למכירה דירת 4.5 חדרים בראשל"צ : א-מאאאאאאאאאא 8O ברנש בר מזל גג קרבון במשקל 5 ק"ג, לא הכי מועיל כשגשם מפתיע אותך לפתע, נו מילא אל תגידו שנמאס! בלונדינית אוחזת בהגה ע"מ להדביק כסא לשמשה טרם תחילת נסיעה, ככה עושים מבחן ריסוק באיטליה ואיך אפשר לא לתת כבוד לAMG על המנוע המופתי שלהם! חב…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מלבד הסיבה הזו, יש סיבות אחרות שאני לא הכי מעוניין בתואר אקדמאי. חוץ מזה שלא כולם בנויים לזה. מישהו מחברי הפורום, למד קורס או הכשרה מקצועית ועובד כרגע בתחום עיסוק מסויים ומתפרנס מזה בצורה יפה? אין לי ציפייה להגיע לרמות שכר ממש גבוהות; בתור התחלה משכורת בסדר גודל של 6000 ש"ח (נטו) תהיה בסדר ובהמשך אצפה להגיע לרמת שכר של 8000-10,000 ש"ח לפחות.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות הייתי בראיון עבודה בחברת היי טק גדולה. בזמן הראיון שאל אותי המראין חידה קשה אולי קשה מדי, להלן החידה: ישנם 2 משתתפים - לכל משתתף יש עיגול קטן (בעל קוטר וגודל זהה) ובנוסף יש עיגול במרכז הדף, עיגול גדול יותר מהעיגולים של 2 המשתתפים. כל משתתף מכניס לתוך העיגול הגדול עיגול קטן בתורו ובכך בעצם "ממלא" את העיגול הגדול בעיגולים קטנים (כמובן שלא ניתן שעיגול קטן יהיה על עיגול קטן של משתתף אחר). המנצח במשחק הוא זה שמכניס את העיגול שלו אחרון. איך תבטיח שאתה הוא זה שינצח???!
-
- 21 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אם שמת לב אתה נועל דיונים שדווקא הולכים יפה... ומופרטים שם הדברים בנושא. זה שמפריע לך לראות זאת -בעיה שלך. זה דיון ולא הסכמה. --- פורום זה מקום לדיונים מכל הסוגים -אנשים קוראים ותמיד אפשר ללמוד ולעשיר ידע. פורום של צחוקים לא נעלת ,עד שכתבתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543653.10 את 'העקר' לקחת רחוק. עריכה: על הדיון הזה מדבר שננעל לכתחילה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543631.100
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-