עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

חזק!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  4. לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. אני בדרך לקנות מחשב חדש, לפי מה שהבנתי מדבריך בהודעה הקודמת אמרת לי לא להתקרב ל"איבורי? והאם IQPC נחשבים לטובים כי הייתי אצלהם בחנות ולא התרשמתי לטובה אפילו לא היה מישהו שם שיכול ליעץ לי על דברים יחסית פשוטים כמו סוג זכרון וכו'..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!

8. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by getsomefood,

אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by D.r Bit,

שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Component,

;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...

13. http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MilkMan,

יש לי שני חברים שקטנים ממני בחודש+ והם קיבלו צו ראשון ואני עדיין לא, למה זה ככה?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by idan23,

אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מהם הדרכים בהם ניתן לרכוש מניות זרות? לצורך העניין - אני מעוניין לקנות מניות של אינטל, איך אני עושה את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by OR007,

מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

למה להיות מגעילים? זה ששנה שעברה היתה בגרות הכי קלה בעולם אז השנה צריך כמו נדנדה מצד לצד, לעשות קשה? בספר מיקוד של אנקורי אין אינדוקציה עם שורש (תקנו אותי אם אני טועה), בספר של רכס יש אחד וכתוב לידו "* תרגיל ברמה אלגברית גבוהה". זה סוג התרגילים שנותנים במבחן שבוחן את התלמיד 5 יח' הממוצע? ההספק היה קל בטירוף אבל למי שהולך ישר לאינדוקציה כי הוא יודע שהוא טוב בזה, זה פשוט בזבז המון זמן.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. http://jo-jo.net/ariane/dateariane/default.htm

• 152 תגובות
    • 28.6k צפיות
  23. Started by Ran B,

חחח, זה היה משהו מצחיק לאלה!! היום הינו בדיזינגוף סנטר..אני ועוד כמה חברים (בגלל שהייתה לנו הצגה בהבימה, אז המון הלכו אחר כך לסנטר..).. אז אני וחבר שלי החלטנו קצת להשתעשע, וחבר שלי אמר לי בא ניכנס לחנות באג, נעשה את עצמינו לא מבינים בגרוש מזה מחשב, ונתייעץ איתם על כרטיס מסך. אוקי.., אז נכנסו..ואז התסכלנו חביב והכל.., דרך אגב רדאון 9800 פרו עולה של 2790 שקל!!!!!! חחחחח משוגעים!, אז נכנסו חבר שלי בא למוכר אמר לו, תראה אני לא מבין במחשבים כל כך..ואני רציתי לדעת על כרטיס מסך טוב, משהו ב 500 שקל פלוס מינוס. אז המוכר אמר.., אוקי, יש לנו את ה FX5200 כרטיס ממש תותח, פצצה של כרטיס עולה 512, אני עושה לך אותו ב500, אז חבר שלי שאל אותו.. רגע הוא ממש טוב?, הוא יריץ לי כל משחק ש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shuy,

בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל

דיונים חדשים בפורומים