עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. היי אני רוצה למתוח כבל רשת בין חדרי לבין חדרו של אחי. כרגע יש לי רשת אלחוטית- אבל אחוז התעבורה עומדים על 45-55 אחוז בממוצע. לא משהו. הגעתי למסקנה שרשת חוטית עדיפה. בכל מקרה- בין חדרי לחדר של אח שלי ישנו מסדרון באורך של כ 5-6 מטרים. כמו יש ישנה תעלת מזגן. שקלתי לקנות כבל ולהעביר דרכם. אבל מה שרציתי לדעת מעבר לכך- זה איך לעזעזל מעבירים כבל בתשתית הקיימת בבית? (למשל דרך התעלות של הטלווזיה) תודה

• 16 תגובות
    • 33k צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/p.swf?video_id=yOzjJ4GQDrw&eurl=&iurl=http%3A//sjl-static16.sjl.youtube.com/vi/yOzjJ4GQDrw/2.jpg&t=OEgsToPDskJ_imfLM3nDc5kewN6f1dli אני יודע שזה מבויים, אבל בכל זאת, האפקט של זה, איך?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. יש לי צו גיוס בעוד שלושה חודשים, ואני כרגע נמצא בתת משקל, וכדי להגיע לנורמא אני צריך לעלות 10 ק"ג . איך אני יכול לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

• 35 תגובות
    • 10.5k צפיות
  6. או - עד כמה האתרים הבאים ישרדו ברשם ? http://www.ie7.com http://maxxuss.com/home/skype.html

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by arik677,

לכל מי שקיבל באן משם- לא בעיה לעקוף: תורידו דפדפן אחר(netscape) ותרשמו מחדש בשם אחר וזהו. אטימותם וטימטומם של המנהלים שם שמלקקים לבעלי החנות לא תמנע ממכם להשתתף בקהילה.גם ככה הם יקרים מדי ורמאים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בטוח יש איזה טריק או דרך.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  10. ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by D-M-X,

בלה בלה בלה, צונזר, בלה בלה בלה..

12. Started by dani,

תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. איך אני יכול ליגוע בליבה של אחת שאני אוהב אפילו שהיא אוהבת מישהו אחר אבל המישהו הזה לא אוהב אותה ומה אני יכול לשאול אותה כל מיני שאלות על הכל (ואל תשכחו שאני בן 15)

• 217 תגובות
    • 16.9k צפיות
  15. אהלן אהלן.. התחלתי שיעורי גיטרה עם מורה לאחרונה, קיצר השבוע התבטל לי השיעור אז החלטתי ללמוד שיר שאני אוהב וזה "זה כל הקסם".. למדתי את הסולו פרפקט 1 ל1, והתאמנתי על האקורדים של השיר אבל אני פשוט לא יודע באיזה קצב/כיוון לפרוט את האקורדים, ומתי להחליף אותם.. ניסיתי להקשיב לשיר ולראות אבל זה עדיין קשה לי כי אני מתחיל ואנ'לא ממש מצליח לזהות את הצליל של הגיטרה בשיר... תודה על העזרה ;D

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eli33,

יש לי שיר שאני רוצה לפרסם אותו ברדיו. איך אני יכול לגרום להם לקבל אותו ולהשמיע אותו ברדיו?

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by Internal,

היי אנשים איך אפשר לפתוח את המכשיר לכל הרשתות ? צריך ללכת לחברה? האם זה עולה כסף? אפשר לעשות את זה בבית בעזרת תוכנה? חוקי?

• 27 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. Started by alexta-z,

הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by mrsph666,

כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי טלויזיה בסלון (סמארט טי וי), מחובר לטלויזיה אנדרויד TV BOX. המחשב נמצא בחדר סמוך, אך כדי להעביר כבל HDMI צריך לפחות 25-30 מטר, זה אומנם פתרון קל , אך לא הכי אסטטי וחכם. האם יש דרך כלשהי להשתמש במחשב ולצפות בו דרך הטלויזיה בסלון ללא חיבור HDMI ? תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. נכבדי בבקשה להראות לי איך לקנות ארה"ב iTunes כרטיס מתנה בישראל כי אני צריך לקנות משהו פשוט צריך רק על ארה"ב חנות iTunes תודה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  23. יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. לא מזמן (טוב נו, לפני 5 דק') קבלתי את המסמך הבא, קראו והחכימו . אני מקווה שיגדל כאן דיון יפה על תורת החשמל איך לרצוח אנשים עם טוסטר באמבטיה? בלדד השוחי פותר עוד בעיה יומיומית שמטרידה כל אחת ואחד מאיתנו. שאלה אחת ביום בלדד השוחי 08:00 16.12.2003 בלדד היקר שלום! האם ניתן לחשמל בן אדם השוהה באמבטיה באמצעות מצנם? ואם הוא שוחה להנאתו בבריכה? ובים? בקיצור, מה כמות המים המקסימלית שניתן לחשמל בה בן אדם באמצעות מצנם (של סמסונג( ? תודה, צמרמורת צמרמורת יקרה, הגיע הזמן ללמד אותך דבר או שניים על עובדות החיים ועל חשמל. אך ראשית חכמה, אזהרה: חשמל יכול להרוג. אני מחזיק בדעה שכדאי לשחק עם דברים, לפרק ולהרכיב אותם, להתנסות. אבל אל תנסי את הגישה הזו על מינון קטלני של חשמל…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכם.. ראשית אין לי מוסג איזה פורום הוא הכי מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל כאן.. אני רוצה לשדר ב DDT (תקן DVB-T) ערוץ אחד או מספר ערוצים אפילו.. את המחשב שלי. חשוב לי שלא יהיה התנגשויות תדרים כך שאני משחק לדוגמה במחשב במשחק HD יראו את זה בHD בפלזמה אשמח מאוד לעזרה שלכם..

• 4 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים