עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

טוב השאלה בכותרת תודה-גיל

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע שזה לא סרט חדש. רק איך הוא ,וזהו. תודה-גיל

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  5. אני יודע שהשנה יצא סרט חדש אם אנימציה ממוחשבת מישהו צפה ויכול לתת ביקורת קטנה? אני יודע שזה ילדותי אבל בה לי ליראות סרט קליל אם הרבה אפקטים

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by jeyjey,

אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by mc_elad,

האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  8. לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי. איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש) *יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק. ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו. אשמח …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  10. איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by J0n1,

הכל התחיל ביום שישי, זה היה יום חם ושקט, אמי הכינה קציצות בשר כהרגלה במטבח, שיהיה לנו מה לאכול לאחר הצום. אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפח, למען לא יבאיש ביום הכיפורים הבא עלינו לטובה (או יותר נכון: נו תזיז תתחת ש'ך תוריד תפח שהוא לא יתחיל להסריח לי פה) אח"כ אמרתי, אח"כ. את יום הכיפורים בילינו בחשמאונאים, שחזרנו, הפח עדיין עמד בארון זבל, אז אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפרק ורוקנו מזבל, למען לא יבאיש מחר (או: נו נמאס לי מהעצלנות שלך תוריד כבר את הפח לכל הרוחות). אח"כ אמרתי, אח"כ. היום, השקימה אמי בבוקר עם ציוץ הציפורים, כדי להכין לי מטעמים לבית הספר, אך אוי ואבוי,חשכו עיניה! כל הבית מלא רימות! בסלון, במטבח, בספות,על השטיח! כל הבית! אתם בטח מתארים לעצמכם מה אמרה …

• 23 תגובות
    • 17.6k צפיות
  13. Started by integral,

זבל או שאני טועה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ביל וסבסטיאן,

העונה השניה אפילו לא מתקרבת לרבע מהרמה של הראשונה, ואפילו לא רבע מהרמה של סידרה נורמלית. אלמלאיי העונה הראשונה המוצלחת לא הייתי בכלל מבזבז את הזמן על העונה הגרועה הזאתי הכי טיפשות שצריפו את הבלש הזה שרודף אחריהם והוא סוג של איינשטין כזה מבין כל דבר שאין סיכוי שהוא יבין, מי שראה את הפרק השלישי, התחילו להכניס גם בדיחות עכשיו בפרק הקודם "אוטיס" היה שיא הטימטום, ניסו להתחכם בכח, כל הקטע של המעלית היה ממש מטופש כרגיל כמו ברב הסדרות העונה השניה פחות טובה. תאמינו לי אני ממשיך לראות את התוכנית רק בגלל שרה (האחות)

• 62 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by yair_gobani,

תודה. יאיר

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איך התוצאות האלו ב PCMark05 בשביל המחשב הנייד? System Configuration General Information Operating System Microsoft Windows XP 32-bit DirectX Version 9.0c Mobo Manufacturer IBM Mobo Model 18349LG AGP Rates (Current/Available) 1x / 1x, 2x, 4x CPU Intel Pentium M 1497 MHz Physical / Logical CPUs 1 / 1 MultiCore 1 Processor Core HyperThreading Not Available FSB 400 MHz Memory 1008 MB Display Information Graphics Chipset Generic VGA Driver Name Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller Driver Version 6.14.10.4308 Video Memory 59 MB Core Clock N/A Memory Clock N/A Hard Disk Information Model HTE726060M9AT00 Connection IDE Capacity 57.23 GB Bus Type …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by DAVIDD,

יעני מצד ימין קטלנית אה?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  21. http://img225.imageshack.us/img225/9686/dsc017930il.jpg

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

איך התעודה שלכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yacovmateo,

הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.

24. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מילאתי את המנילה לפני כמה ימים היא הייתה קרבית,לא הייתי מאלה שמתווכחים אם היו מגייסים אותי לתפקיד קרבי וכדומה,למרות שרציתי משהו שקשור למחשבים(בזה אני גם עושה מקצוע בבית ספר,מקבל CCNA אאל'ט),בקיצור..היום באמצע עבודה,בידיוק בהפסקה מתקשרת אליי פקידה מהלשכה בב'ש,אומרת לי אם אני רוצה להיות בקד'צ נהיגה,אמרתי שתרשום אותי ואני יבוא יום ראשון ללשכה. השאלה שלי היא מה זה בעצם התפקיד הזה? יצא לי משהו מזה בעתיד אחרי שאני אשתחרר מצ'הל? התפקיד עצמו קשה או קל?,וזה נקרא ג'ובניק לכל דבר?(יש לי פרופיל 97 קרבי אם זה משנה) עושים שמה שבוע שבוע או מה? בסך הכל אני לא יודע,מצד אחד זה בא לי תאמת בזמן מדהים,בידיוק אני קורע תתחת בעבודה פיזית קשה אך ורק בשביל שיהיה לי רישיון נהיגה(תיאוריה כב…

• 35 תגובות
    • 15.8k צפיות
  25. אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…

• 27 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים