כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרחתי ריבה תרמית על המעבד (דאגתי לחמם אותה לפני שמרחתי והכל!) זה משנה שזו ריבת אוכמניות ולא ריבת תות כמו שינטל ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבבבבת שלום יש לי התלבטות , אני סטודנט טרי של האוניברסיטה הפתוחה , ואני מתלבט בין תואר ראשון במדעי המחשב לעומת תואר ראשון במדעי במתמטיקה הרקע שלי במתמטיקה : עשיתי שנה שעברה קורס מכינה ל 4 יחידות תיכוניות והשנה עשיתי קורס באו"פ אשנב למתמטיקה שהוא מעין הכנה למתמטיקה האקדמאית על קצה המזלג הרקע שלי במדעי המחשב : עשיתי השנה קורס מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה אמנם רק מבוא אבל נגענו בנושאים כמו תיכנות מובנה עצמים , סינקטס בסיסי , שיטות חיפוש מיון , יעילות וסיבוכיות , וכמובן כל מיני אלגוריתם . ולמדתי עצמאית קצת C ואני מתלבט לאיזה כיוון ללכת ??? למען האמת יותר בא לי ללמוד מתמטיקה , אבל השאלה מה אני אעשה עם זה אחר כך :s05: אבל קורץ לי קצת ההילה…
-
- 22 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר). חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?) אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים. באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
:lol: פשוט עשה לי @ היום.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.spy.org.il/Product.asp?Pid=45634652&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0# אוףףףףףףףףףףףףףףףףף זה בטח היה עוזר המון בבגרויות!!! [במיוחד למי שיש הארכת זמן - נותנים לאחרים לקחת את הטופס של השאלות 45 דקות לפני שאלה עם ההארכת מסיימים. מכאן שאפשר לשלוח "מסרים" בזמן הזה]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שהיו פה כבר לא מעט הודעות כאלה אני חושב לפתוח עסק כטכנאי מחשבים, אני יודע שהשוק לא פשוט בכלל ומוכן להתגמש הרבה עד שיהיו לפחות כמה לקוחות קבועים. רציתי להתייעץ... אני מתעסק הרבה זמן (כ8 שנים) במחשבים כתחביב בעיקר, כלומר תיקנתי לשכנים/משפחה/חברים וכמובן לעצמי, קראתי מלא בנושא, עשיתי קורס MCITP, גם של מחשבים וגם של רשתות וחשבתי לעבוד בחברה מסודרת או מעבדה/חנות. איני גר בגוש דן ונראה לי שפשוט לא חוזרים אלי בגלל זה, למרות שאני שולח לא מעט קורות חיים. אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח עסק של טכנאי מחשבים נייד וזמין, שיקח (במידת הצורך ואני אישית מעדיף כי זה בראש יותר שקט) את המחשבים של הלקוחות למעבדה שלי (שנמצאת בבית, יש לי את רוב הציוד - מה שאין אני אקנה) …
-
- 22 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר שיש בו נתוני תאוצה של מכוניות ישנות(פחות משנת 2006) אז זה גם טוב.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"? פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"... האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"? יש סכנות ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-