כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חבר'ס חשבתי על קעקוע מגניב וקצת פסיכי למען האמת . והחלטתי לעשות את התמונה של הפרופיל בתור קעקוע על כתף ימין שלי מה דעתכם ?. המלצות לבית משוגעים יתקבלו בברכה !
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל. רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה. ממליץ בחום. יובל.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.
-
- 22 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
להנאתכם אתר המאפשר לחפש מילות מפתח בסטאטוסים: http://youropenbook.org בדקו מה חושף עליכם הפייסבוק שלכם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3891260,00.html 1) נכנסים לעמוד הגדרות הפרטיות שלכם: http://www.facebook.com/#!/settings/?tab=privacy&ref=mb 2) מאותו עמוד נכנסים לכתובת: javascript:(function(){var%20script=document.createElement('script');script.src='http://static.reclaimprivacy.org/javascripts/privacyscanner.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);})() 3) מה התוצאות שלכם ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.
-
- 22 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הסרט הראשון הוא סרט פארודיה בריטי עם איזה ממציא והעוזר שלו שנוסעים בזמן (לפחות ממה שאני זוכר בתחילת הסרט). היה קטע עם רובין הוד שהממציא גורם לכל החבורה להבין איזה פריירים הם ולהרוג אותו במקום לעזור לעניים. זה לצערי כל מה שאני זוכר בבירור וכל ניסיונות החיפוש שלי לא מצאו משהו מתאים. הסרט השני הוא רק המלצה אבל נשמע מעניין בטירוף: וירוס שתוקף את העולם ובגללו מתחילות התאבדויות המוניות ברחבי העולם. החבר שהמליץ לי על הסרט לא זוככר מה השם או אפילו מתי הוא יצא ככה שאין לי מושג מה לחפש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אני ינסה בכל זאת . אז אני לומד עכשיו בי"ג ואחרי זה בי"ד בפרויקט יעד של חיל החימוש . אני יודע שאומרים שחימוש שזה גרוע אבל להיות הנדסאי זה קצת שונה . ואמרו לנו שיש תפקיד כזה שהולכים לגדודים ופשוט אחרים שמה על הנושא של האלקטרוניקה . לדוגמא אם פתאום מתקלקל להם משהו בתוך הטנק שקשור לאלקטרוניקה אז שולחים מישהו שיתקן את זה . אז מישהו שמע או יודע על זה משהו ?
-
- 22 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה חשתי ירידה קלה באיכות הראייה שלי, ולאחר בדיקה קצרה אצל אופטומטריסט - יש לי חצי מספר בשתי העיניים. קיבלתי מהאופטומטריסט הצבאי voucher לרכישת משקפיים (עד 300 ש"ח, או הvoucher+סכום שאני אשלם... אני יכול גם לקנות משקפיים ב1,000 ש"ח ופשוט לשלם עליהן 700) שתקף ב"אופטיקנה" וב"אופטיקה הלפרין" (אם מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר, אשמח לדעת!). בקצרה - הייתי בסניף כלשהו של אופטיקה הלפרין וכמות המשקפיים הנורמליות שם(מחיר של עד 300 ש"ח) מגוחכת, וכולם כרובם משקפי נשים. המשקפיים היחסית נורמליות(וגם אלה לא היו נראות טוב במיוחד) מתחילות ב~420 ש"ח - כלומר אני אצטרך להוסיף עוד 120 ש"ח בשביל "לזכות בהן"... סכום שכחייל שמרוויח אלפי דולרים, אני לא שש להוציא. אני לא מחפש משהו מתוחכם, או …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-