עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elilosky,

איך אני משלם ? עם ויזה? ואיך זה מגיע אליי? וכמה יעלה לי משלוח על נעליים שעולות 70 דולר?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  3. באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. איך הופכים מסמך DOC = WORD לתמונה = JPG?? סדר פעולות בבקשה. בברכה

• 13 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by gshhar,

???

• 3 תגובות
    • 15k צפיות
  7. מי המטומטם פה? האמריקאים כאלה סתומים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by yacovmateo,

היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. לכל אלא שהתנסו וקנו מהחנות - איך השירות? איך המוצרים? איך המחירים? איך הכל? כמה זמן לוקח להם לענות/להגיב לשאלות ששלכת? בכללי - כדאי לקנות מהם ??? חייב תשובה דחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by urich,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by composite,

אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה

13. Started by DarkLloth,

מישהו קנה שם ? חו"ד תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mr-elad,

אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

בשרות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by mikko,

https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by OAD77,

אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם

19. רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The-Fox,

האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by saar4422,

איך היא : http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=88 ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BrAvE_HeArT,

לי יצא טוב (5 יח"ל), בחלק השני מאה ובראשון 90 ;D ;D ;D ;D מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by intel suck,

אני עברתי מטכם לפסיכולוגיה-כלכלה. ואני ממש מאוכזב כיתה של ערסים לא קרובה לכיתה שהייתה לי חבל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  25. יאללה תתכוננו טוב! אל תשכחו לרשום טענות כניסה ויציאה לפני כל פרוצדורה ופונקציה, ואל תשכחו ( אז יאללה: בהצלחה! קצת שמנמנים....

• 81 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים