כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש מחשב חדש ואני ירושלמי לכן אני רוצה חנות רצינית אם מחירים טובים ראיתי שלksp יש מגוון גדול גם של מוצרים חדשים אז מה דעתכם על הרשת
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מהם מחשב ורציתי לדעת אם הם אמינים, זולים יחסית ואיך השירות. תודה רבה למי שעונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 928 צפיות
-
-
נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
-
אני עברתי מטכם לפסיכולוגיה-כלכלה. ואני ממש מאוכזב כיתה של ערסים לא קרובה לכיתה שהייתה לי חבל :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
-
-
חבר'ס, מחר הבגרות במתמטיקה וחלק מאיתנו יסימו 12 שנות מתמטיקה ולא יגעו יותר במקצוע הזה בשארית חייהם. אני לא יודע מה נסגר איתי בתקופה האחרונה. אני לוקח את הבגרותיו בקלות ראש יתרה. מתחילת השבוע עשיתי רק 4 תרגילים, וגם הם היו קצרים מאוד. אז מה אתם מרגישים?
-
- 176 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כיסא שקניתי מאופיס דיפו לפני המון זמן והידית של הכיסא התחילה להקרע עם הזמן, רציתי לדעת איך ניתן להדביק אותה הכי טוב? בתמונות למטה נמצאת הידית הקרועה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי. אני חייל משוחרר,מרוויח סביב ה6 אלף. יש לי רכב,עם ביטוח וטסט וטיפולים ככה שאני לא אהיה צריך להוציא כסף בזמן הקרוב. גר בבית,מוציא סביב ה1500 שקלים נטו בחודש לכל היותר. *אין חברה. לא מתכנן לעשות טיול אחרי צבא או משהו כזה כרגע. כמו כן לא מתכנן ללמוד בזמן הקרוב,עוד אין שום כיוון ללימודים. איפה כדאי להשקיע סכום שנע סביב ה30-40 אלף שקלים?,חשבתי על לקנות יורו בגלל השפל של היורו,אבל ממה שיצא לי לקרוא הכלכלנים אומרים שזה ימשיך עוד הרבה זמן,בורסה יאכלו אותי בלי מלח,הריבית של הבנק אפסית,ככה שאין טעם בכלל. דעתכם?
-
- 65 תגובות
- 20.7k צפיות
- 1 follower
-