כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
דוחות המשלוחים לרבעון האחרון מציגים עלייה שנתית מרשימה של כמעט 10 אחוזים, אך הנתונים האופטימיים מסתירים בהלה צרכנית מפני עליות המחירים הצפויות בשוק הזיכרונות והשינויים הדרמטיים שצופנת שנת 2026לכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצד אחד ילדותי ואולי קצת מצחיק ומצד שני מאוד פוגע ומעליב. למה שיקימו נגדי תנועה?מי העז לחשוב על הרעיון הזה אפילו? אני קורא למקים התנועה להגיב כאן, למחוק את התנועה המטופשת הזו משם ולהתנצל. כרגע אנעי פותר בעייה במחשב שלי ולכן אני מגיב מהלפטופ של אמא שלי,אבל זה פוגע יותר מאשר מצחיק לפתוח נגדי תנועה. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני רוצה להמשיך ללמוד שם ואני קורא הרבה ת'רדים באתר הזה כבר שנים,וגם חומר מהאתר כמו כתבות,מדריכים, ביקורות,מאמרים וכו', ואנשים פה במקום לעזור לי ולהתחבר איתי פותחים נגדי תנועה. אני לא חדש במחשבים, כי את רוב החומר של הקורס אני מכיר כבר שנים, ואנשים פה יכולים לעזור לי להתקדם הלאה בתחום המחשבים בנוסף לחומר שבאתר ובמקום זה הם פותחים נגדי תנועה. אם התחב…
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן iAudio M3L תקול אשר הבעיה שלו היא באחד הרכיבים הפנימיים של הנגן. אם זה משנה, הבעיה היא שהשלט לא נדלק (השלט תקין לחלוטין, בדקתי כבר, הבעיה היא בתוך הנגן איפשהו). אני רוצה לתקן אותו, אבל לא יודע איפה. באג שהם היבואנים יכולים רק לשלוח את זה ליצרן בחו"ל, וזה יכול לקחת חודשיים ומעלה ולעלות לא מעט כסף. מסיבה זו אני מחפש מקום כלשהו בארץ שמתקן ציוד אלקטרוניקה שכזה. מישהו מכיר מקום שכזה שאני אוכל לפנות אליו? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז כבר הרבה זמן שאני מתכננן לקנות בושם חדש היות והמלאי שיש לי לא אהוב עלי במיוחד :-\ והיות ואני לא מבין בזה הרבה ,מה חדש ? ומה מריח הכי טוב ?... ??? חשבתי אז לשאול אותכם שתמליצו לי על בושם , משהו שמריח טוב מאוד (שיהיה לו גם ריח חזק כזה שלא יעלם אחרי שעתיים) ומשאיר שובל של ריח טוב אחריו הכסף הוא לא הגורם העיקרי פה אלה הריח שלו אבל עדיף שלא יהיה מעל ל 300 שקל אני מניח שאפשר למצוא משהו בסכום הזה אה עוד משהו ! חשוב שבנות יאהבו את הריח שלו כי אחרי הכל הן קהל היעד :-* תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…
-
- 56 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-