עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by CrossFireX,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by §£X¥ B@¢K,

שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by the king2006,

^^^^ מישהו יודע של איזה עיר זה??? תודההה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Googleness,

(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by D-M-X,

הנה איזה ישראלי אחד שחשב וחשב וחשב איך להיות ממש מפגר בסוף מצא את הפתרון המושלם: http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/kawabanga.wmv

11. Started by Sex$Booster2007,

ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…

• 56 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf

• 53 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Alex89,

בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  15. Started by KoM,

עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, קראתי קצת חומר על העתודה וזה נראה לי אפשרות די מעניינת, בהתחשב בזה שאני לא יכול להיות לוחם ולא מצאתי אופציה אחרת שעניינה אותי כ"כ. אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם תנאי הקבלה לעתודה,האם כדאי להיכנס לזה בכלל, יתרונות, חסרונות וכל מידע שיכול לעזור.. אם אני אלמד עכשיו ואעשה את הפסיכומטרי עד פברואר 07, זה יתן לי יתרון על כאלה שעושים את זה מאוחר יותר? ואם אני מקבל ציון פסיכומטרי נמוך, אפשר לעשות בחינה חוזרת? נ.ב: אני בכתה י"ב כרגע. תודה מראש

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by FARKASH7,

מישהו זוכר? אני חייב לדעת לא משנה למה

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. התגייסיתי יום חמישי טירונות 02, אני רוצה לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולתרום את חלקי בצורה הטובה. הייתי רוצה קצת פרטים על סמל מבצעים, איך היציאות, מה התפקיד, ועוד כל מיני נתונים שיעזרו לי לדעת אם אני מעוניין בתפקיד...

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Track,

אני זוכר שכשהייתי צעיר והזיקה שלי למחשבים רק החלה, שכל פעם שהייתי חוסך מספיק כסף הייתי הולך לחנות המחשבים הקרובה לביתי, נותן להם את המחשב שלי ומבקש מהם שישדרגו אותו. פעם זה היה כרטיס מסך, פעם זה היה צורב DVD, וכו'. ואני זוכר שתמיד אחרי שנתתי את המחשב שלי לשדרוג או תיקון, המוכר הראשי היה נותן אותו לאיזה עובד מאחורה, בן אדם שנראה לי אז מאוד רציני. אז ממה שאני מבין לבן אדם ההוא קוראים "טכנאי מחשבים". מה הוא עושה? משדרג, מתקן, בונה מחדש, אולי אפילו עושה מודים. הוא בעל ידע אודות כל החלקים הקטנים והגדולים - מבטרית הCMOS לצ'פ(ים) של הBIOS, לגודל הVRM, והוא יודע בעצם כל דבר בתוכנה שיכול להיות קשור לבנית או תיקון מחשב. עכשיו שאני סטונדט (לומד לרב מהבית), ואני מחפש עבודה לזמן מה, ה…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by sagigi21,

היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by SugarFreeBoy,

יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by +Eliran+,

שיר ענק אני מת עליו Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me שיר פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... מומלץ!!

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by exXxTreAm,

חחחחחחחחחחח קבלו איזה שולט http://www.zooloo.co.il/games/cool/thai/

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים