עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  4. Started by drorhazan,

האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Moty_p,

אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by מר שאלה 2007,

ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום. אני לומד לימודי הנדסה. בסמסטר הקודם למדתי פיזיקה 1 (מכניקה). הסמסטר הזה אני לומד פיזיקה 2 (חשמל). אני מוצא את הנושא מאוד קשה.... הרבה יותר ממכניקה. האם מישהו פה יודע איזה חומר עזר טוב אני יכול למצוא? אני משתמש בספר של Serway וגם הזמנתי אותו- אבל הוא בעצמו דיי קשה ומסובך גם כן (הוא גם באנגלית). האם קיימים מקורות שמסבירים את החומר "בגובה העיניים" ועם זאת לא באופן רדוד מדי? האם קיימים מקורות עם תריגילים ופתרונות מלאים? אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. מי ראה יצפאן? אתם חייבים לראות את הקטע הזה למי שלא ראה, ובמיוחד מתאים לחברי HWzone: http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=30241&CatID=3519&Level3=4494 "הופה! סלט!" :lol: :lol:

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. http://eincyclopedia.wikicities.com/wiki/%D7%A2%D7%A8%D7%A1

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by YarYar,

דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by com,

מזל טוב לאמיר, שהציע נישואים לחברתו, והיא הסכימה.. מזל טוב! שיהיה לך רק טוב עם בחירת ליבך, מזל טוב לזוג המאושר! כל טוב! ממני com. אהה, שמנמנים.. (חשבתם שאני ישכח? ;D)

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

שלום ובוקר טוב לכולם. קיבלתי מכתב אשר אומר שאותרתי כפוטנציאל איכותי לפרויקט עדן בלוט"ם. כתוב פה הכל יפה וזה נותן עתיד, התמקצעות, כתיבה טובה כפרסומות, הרי זה מה שזה. כתוב שם ואני מצטט "בשירותך הצבאי תשרת כטכנאי במרכז חושן, תפעיל ותתמוך מערכות מתקדמות.." עם היכרות שלי עם הצבא, אז הוא אוהב לייפות "קצת" את המציאות. אז השאלה שלי היא מהו באמת פרויקט עדן, מה עושים שם, וכמה זה כדאי? תודה. נ.ב http://www.aka.idf.il/giyus/general/?catId=57256&docId=29431 - לא באמת מוסיף מידע.

17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/806107 פשוט מטורף חחחחח אנשים חולניים בטירוף...

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  18. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by חן מ,

שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  21. אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by §£X¥ B@¢K,

שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  23. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by whodosntlikeomri,

שלום רציתי לעסות שינוי בעיצוב החדר ואמרתי לעצמי בגלל שיש פו אנשים שכל כך מוכשרים ב moding אז בטח יהיה להם רעיונות מקוריים בקשר לעיצוב בכלל אז מישהו רוצה לעזור לי בפרויקט הMODing הראשון שלי? אגב אם מישהו רוצה אני יוסיף תמונה של החדר

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  25. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.