כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.metacafe.co.il/watch/377255/jogabonita/ סרטון מדהים של JogaBonita רונלדיניו
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היה לי תרגיל והגעתי ל BD+BDNOT=? עכשיו מה נפסל ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המפלגות ה"איחוד הלאומי" ו"ישראל ביתנו" ולמי יש סיכוי לקבל יותר מנדטים??
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לבן מתחיל ומביא אותה במט ב 12 מסעים. 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מיהו מכיר אתה כזה אולי? לא מחירון של חברה פרטית אלא מחירון כללי... (אם קיים כזה.) תודה. יאן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריסה של מטבע, קרן גידור ו"בנק" בעולם הקריפטו - האם רשתות הבלוקצ'יין עצמן הן הבאות בתור להתמוטט?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. הכנה להריון: בהריון הראשון - הולכים באדיקות לשיעורי ההכנה ללידה. בהריון השני - לא עושים כלום כי זוכרים עוד מהראשון וממילא זה לא עבד. בהריון השלישי - מבקשים אפידורל כבר מהחודש השמיני. 2. בגדי הריון: בהריון הראשון - מקפידים על לבישת בגדי הריון למן הרגע שמגיעה הבשורה החיובית. בהריון השני - לובשים את הבגדים הרגילים כל עוד אפשר. בהריון השלישי - בגדי ההריון הם הבגדים הרגילים. 3. שמות: בהריון הראשון - סורקים בקפידה את כל ספרי השמות. בהריון השני - מישהו צריך להיקרא ע"ש דודה פרידה המנוחה, לא? בהריון השלישי - עוצמים עיניים, פותחים ספר שמות אקראי והיכן שנופלת האצבע - זה השם. 4. זמן איכות: לאחר הולדת הילד הראשון - מפנים זמן סתם להביט על יופיו (או יופייה) המשגע. לאחר הולדת הילד השנ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר בסרט המבוסס על הנובלה הגרפית של פרנק מילר (שכתב גם את "SIN CITY" והשתתף בבימוי הסרט) באותו שם, המתאר את קרב תרמופילאי המפורסם. בהחלט שווה צפייה: http://www.moviewalah.com/news-gossip/what2watch4/2007/03/05/watch-300-seconds-of-300
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-