כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אחי הקטן בן 10 אסף שקל לשקל לקנות מתנה לאחותי ליום הולדת.. הוא החליט לקנות לה כרטיס זיכרון לפלאפון.. הלך לאייבורי לבד, אמר להם את הדגם של הפלאפון, קנה את הכרטיס וכשחזר גילה שהכרטיס לא מתאים לפלאפון.. כשחזר אליהם (אם הקבלה כמובן), אייבורי טענו שבגלל שזה נפתח אין אפשרות להחליף\לקבל זיכוי\לקבל כסף, וכשהוא אמר להם שהם אמרו לו שזה הכרטיס המתאים, הם אמרו שבכלל אין להם עוד שום כרטיסים לפלאפון וזה היה האחרון.... מכך אני מסיק די בקלות שייתכן שפשוט דחפו לו את הכרטיס שהיה להם... בכל מקרה למרות שמדובר בסכום מגוחך (30 שקל), זה לא הכסף, אלא העיקרון....... כל הכבוד אייבורי! תמשיכו ככה!
-
- 75 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
http://home1.stofanet.dk/kurdistan/Prog/yedokhtar.mid
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…
-
- 28 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034
-
אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין? ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות.. המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן) בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור.. אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק.. אני מוכן להשקיע עד 100$ אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בשנה האחרונה די קיבלתי כיוון למה אני שאני רוצה לעשות בחיים,ללמוד,חשבתי על עריכת ווידאו וכל הנלווה לזה. בעיקר כי אני לומד עריכת ווידאו בבית הספר וצילמתי וערכתי 2 סרטים בעבר. איפה אני יכול ללמוד אחרי צבא עריכת ווידאו,שאני אצא מהלימודים עם משהו,בסיס כל שהוא לעבוד בחברה. יש לציין שזו פעם ראשונה בכלל שאני חושב ללכת לאוניברסיטה ולא כ"כ מבין איך העניין הולך,תארים וכו' ומה זה באמת נותן לי חוץ מידע,שיעזור לי למצוא עבודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כן חברה', כך נגמר הרומן שלי איתכם. עכשיו קיבלתי "אור ירוק" ממעסיק בהאמבורג, מחר או מחרתיים אקבל טיוטה של החוזה ובעוד כמה ימים אקבל את החוזה במלואו ב-UPS. האמת, גם דיי נשבר לי מכם, אין לי יותר מדיי סבלנות ושנה פלוס זה גם משהו, לא מתאים לי לעשות בייביסיטר בחינם. גם ככה אני יושבת יותר מדיי ליד המסך. מה כן, אני אתגעגע קצת ואשלח תמונות. אני עוזבת בשבוע האחרון של יולי לסופ"ש ברוסטוק (Rostock) שם יהיה פסטיבל מוזיקה של כ-3 ימים, הדבר הקרוב ביותר שאני יכולה להרשות לעצמי לטיול של אחרי צבא והוא אפילו לא במדינת עולם שלישית... אח"כ אעשה את דרכי 200 ק"מ צפון מערבה למעונם של המעסיקים החדשים שלי. אני הולכת להיות אומנת ל-2 ילדים עם הורים עסוקים מדיי. כעקרון עבודתי אמורה להמשך כ-25 עד 30 ש…
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך פיירפוקס כתוב לי שאני 'מורחק' מהפורום..וכשאני נכנס דרך האקספלורר אז אני מצליח להכנס...זה רק מהיום ככה...בהתחלה חשבתי שבאמת חסמו אותי לא הבנתי למה :-X לעוד מישהו זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור חולצות דרך האתר שלי ורציתי לדעת כיצד אנשים יכולים להעביר לי כסף בשיטה הכי נוחה ובטוחה להם ולי נגיד לדוגמא לשלם בכרטיס אשראי ולהעביר את הכסף לחשבון שלי או להעביר את הכסף מחשבון לחשבון בבנק להפקיד כסף בבנק לחשבון שלי או משהו כזה
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$. מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ? נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים אני כמה שבועות מקניית מחשב חדש ואם זה באה האפשרות לשנות את כל מה שיש לי בכללי, אז החלטתי לקנות שולחן חדש שעליו אוכל לשים את המחשב שלי לתצוגה, יהיה מקום למסך של 3440x1440 ורמקולים של 5.1 ומקום למיקרופון ומחזיק אוזניות, בסך הכל לא שולחן קטן שאפשר לשים עליו רק מסך או מסך ואוזניות. אני יודע שאם אסתובב במרכז בתל אביב ואחפש לעצמי שולחן כנראה שאמצא את זה שאני מחפש אבל לפני שאני עושה את זה אולי תוכלו אתם להמליץ לי על שולחן שהשתמשתם בו כבר או מכרתם או ראיתם וזוכרים איפה לקנות. דוגמאות לסוג השולחן שאני רוצה והאורך שלו: לדוגמא השולחן הראשון הוא 30x72 (inch) = 76 x 182 אני לא רוצה אורך ורוחב מדויקים כאלה אבל כדי שתבינו מה אני מחפש פחות או יותר זה המימדים שלו …
-
- 9 תגובות
- 74.4k צפיות
-
-
צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר היו מספר חברות שסיפקו שירות משלוחים לארץ ע"י הכתובת שלהם. כלומר: היית יכול להזמין מוצר בארה"ב אל כתובת שהם סיפקו והם היו שולחים לארץ. לאחר חיפוש מהיר ב Google ובפורום פה לא מצאתי את השירות הנ"ל. אודה לכיוון קליל תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-