כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב-1 לספטמבר אני מתחיל את המכללה ואני צריך מלגה, איפה אני יכול להשיג?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה עוד מעט עוד כמה זמן אני רוצה לנסוע לארה"ב ל 20 יום בערך. איך אני משיג ויזה רגילה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בדף הראשי יש קבצים להורדה וביניהם יש קובץ שנקרא "מדבקות למארז" הורדתי אותו ואלו בעצם תמונות.... אז מה לעשות כדי שיהיו לי את הצורות המדהימות האלה על המארז? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים......
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני מתחיל להירשם לפגישה בשביל לקבל ויזה לארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יום שני מבחן ראשון שלי באזרחות, כמו שאתם יודעים זה מקצוע דיי קשה, אז תוכלו לתת לי טיפים ככה.... כי אני לא יודע באיזה צורה לענות על השאלה, ובכלל איך לזכור חומר דיי גדול (המורה הביא לנו ללמוד מתוך 30 דפים +-)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה התרגיל וזה מה שעשיתי רשום לי מצא ומיין את נק' האי רציפות האם מה שהצלחתי היה בסדר ומה אני עושה אם הנק' שמאפסת לי את המכנה לא מצטמצמת? זה נקרא שאין נק'? ואיך אני עושה את מה שלא הצלחתי?
-
- 22 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני רשום באתר למעלה משנה ואני צריך תמיד להזין שם וסיסמא למרות שאני מבקש שזה ייזכר לתמיד, אבל בפוע לאני שוב ושוב צריך להכניס שם משתמש. משום מה זה לא נשמר. אם זה קשור, אז אני פותח את האתר מהמועדפים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-