כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתילשאול איך אני מעלה תמונה בפרופיל שלי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב-1 לספטמבר אני מתחיל את המכללה ואני צריך מלגה, איפה אני יכול להשיג?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה עוד מעט עוד כמה זמן אני רוצה לנסוע לארה"ב ל 20 יום בערך. איך אני משיג ויזה רגילה
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כבר מראה חדש, אשמח לדעת איך אוכל לעדכן זאת... אני מאמין זה מתעדכן אוטומטית אך אינני מעוניין להמתין
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-