כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני חולה כבר יומיים, אני לוקח תרופות (הרבה) ולפעמיים החום עולה ולפעמים יורד, יש לכם איזושהי פיתרון? אני מרגיש חרא ואין לי חשק לאכול ואפילו להיות על המחשב, החום שלי הוא 38.5C. עריכה: עידכון עמ' 3
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???
-
- 7 תגובות
- 20k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מגיע מכיוון צפון ומתנייע בעזרת תחבורה ציבורית בלבד. לא מצאתי באתר של אגד קו שעובר שם (כרכום זה מקום נידח באיזור הכנרת סתם O.T למתחכמים)
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני צריך להיות מחר בחר"פ צריפין(אמור להיות ליד שער ירושלים) ב-11 כל הקווים שאני מוצא עובדים רק מוקדם בבוקר- 7:30-8:30..יש מצב שמישהו מכיר אלטרניטיבה ? אני מגיע מפתח תקווה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חברה אני חייב להגיע מחר עד 0930 לשער יפו בצריפין מטבריה איך אני עושה את זה תעזרו לי מהר בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני גיל 18, יש לי תאריך גיוס ליולי 2010, וקיבלתי בינתיים זימונים לעתודה, גאמ"א וחובלים/צוללות. יש לי פרופיל 82 בגלל פלטפוס. זה יכול להישמע דיי מגוחך ושאלה של ילד קטן, אבל אני באמת שואף להיות בתפקיד במוסד/שב"כ, משהו מסווג כזה. יש לי את היכולת, אני יודע שיש לי, לא סתם הייתי שואל. בקיצור, למי אני פונה? לאן אני הולך? ובבקשה מכם, תהיו רציניים.
-
- 16 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
טוב כדי למנוע שוב פאשלות כמו שקרה לי אתמול(הלכתי אם חבר מהתחנה המרכזית עד לאוסישקין ברגל...) טוב אני מגיע מאשדוד לתחנה המרכזית איזה קו יקח אותי משם לפארק הלאומי(מממ לוינטר כעיקרון שנמצא ליד הספארי ויש שם פארק שנקרא הפארק הלאומי..אם אני לא טועה) טוב איזה קו יקחת אותי לוינטר\הפארק הלאומי\הספארי? לאיזה רציף לעלות ובאיזה שעה?לא מכיר את תל אביב בגרוש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קצת בבעיה. אני צריך להגיע מנתניה לכפר סבא בשעה 22:30-23:00 וגם לחזור שזה כנראה יהיה בשעה 12-1... אין לי רישיון ואני גם דרך להגיע אין לי ממש... די בניתי על מוניות שירות אבל ראיתי שאין קו של נתניה - כפר סבא. וגם אוטובוסים, רכבות זה בעיה כי השירות שלהם נגמר יחסית מוקדם... מישהו מכיר עוד דרכים שאפשר להגיע וגם לחזור?
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, אני מת כבר לגמור עם זה, אני רוצה כבר לעשות תיאוריה רק שאבא שלי לא יכול לקחת אותי. אז מישהו מכיר איזה קו שמגיע מפתח תקוה למשרד הרישוי בחולון? (אין סיכוי שאני הולך למשרד הרישוי בפ"ת )
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיסים של אגד שהביאו לי אותם מהצבא לזימון התייצבות ליום חמישי הזה, רציתי לדעת איזה קו יוצא מפתח-תקוה ואיפה התחנה נמצאת, ובאיזה שעה היא יוצאת? תנו לי את הקו שמגיע הכי קרוב ללשכת הגיוס.... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 14.1k צפיות
-