עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sh2006,

חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by BedB0y,

מקווה שהכותרת הייתה ברורה : מישהו מכיר? איך מגיעים לזה? איך אני אמור לחיות שם? החברה ששולחת אותי דואגת לזה?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by approx,

האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Ben N,

היי.. אחרי הרבה זמן ותירוצים שאין לי כוח ללכת לחדר כושר... התחלתי. חחח. המצב משתפר לאט לאט.. כבר הייתי איזה 3 פעמים ואני ממשיך להתאמן בחדר גם (בצבא/בבית כשאני חוזר). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני קטן.. שוקל 54 קילו (אחרי שהעלתי, לפני קצת פחות מחודש הייתי על גבול ה50). אני רוצה להעלות משקל.. איך אני עושה את זה בצורה מבוקרת עם האימונים שלי? יעני, שהמשקל שאני אעלה, לא יהיה סתם אוכל שאני מכניס לבטן שהופך לשומן.. (שאגב, הבטן זה האיזור שאני עובד עליו הכי חזק..) 2) הבנתי שיש 2 או יותר סוגים של אימונים, סוג אחד לניפוח, וסוג אחד לעיצוב. הבנתי שכל אחד מתמקד במספר סטים שונה ומספר חזרות שונה בסטים.. מה זה מה? אני כרגע רוצה בעיקרון את שניהם, עיצוב - לבטן, דחוף. יש לי כרס שאני לא מסוגל…

8. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by wooper,

היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by marlboro,

עד היום קניתי רד בול, עכשיו שמתי לב שה XL הוא חצי מחיר בדיוק גם לא שמתי לב למשהו ממש שונה בטעם, אבל נראה לי שרד בול יותר טוב.

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:

• 68 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

כנראה הדבר הכי מצחיק שראיתם בכל החיים שלכם... אבל למביני רוסית בלבד דבריו של סגן יושב של הדומה (הכנסת הרוסית) ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי!!! http://www.newsru.com/dosjex/6608.html# פסקה שניה, תלחצו על האייקון של הוידיאו(64) מתחת לפיסקה.

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ראיתי עכשיו בחדשות 10 שאמור שהפרק השלישי יצא רק עוד 15 שנים... ככה לפחות אומר הבמאי!!

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by davidreznic,

עם הכפלת (כמעט), מספר השעות במערכת, והעלייה במשקל התיק, חשבתי איך זה יהיה כש (ואם) מערכת החינוך שלנו תעבור לשיטת לימוד עם לפטופים במקום ספרים ומחברות. מה לדעתכם היתרונות והחסרונות ?

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by ארקדי גאיידמק,

עוד מעט אני אעלה עוד תמונות... http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc025584zt.jpg http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc025571ao.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc025595hm.jpg [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by מר שאלה 2007,

ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by [NOS],

שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by drorhazan1,

הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים