כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יום אחד (אתמול) ישבתי וחשבתי מה אני יכול לעשות כדי שהדסקטופ שלי יראה טוב ....איזה תמונה אפשר לשים איך אפשר לסדר (שוב) את האייקונים (לא משנה שאחרי 2 דקות מצאתי תמונה חבל"ז) ואז חשבתי בו ניראה איזה דסקטופס יש לאנשים אחרים ואז גם חשבתי להעלות אותם לפה כדי שכולם יוכלו לראות אותם אז ככה אני קורא לאנשים מכול רחבי תבל (לא החברת כבלים) -לא סתם אם ככה יש לכם דסקטופ יפה או סתם נחמד ויש לכם איזה 2 שניות פנויות אז תעלו אותו ולכולנו יהיה ס22ה נ.ב. אני לא מדבר על סביבות עבודה אלא על התמונה עצמה על הדסק עוד משהו אני חושב שראוי לציין שכול התוכנות שתראו למטה חוקיות פרט לכמה שלדעתי לא היו שוות מספיק את הכסף וכן היו שוות מספיק כדי להיות על המחשב שלי אה כן אם אתם רוצים יש לי עוד דסק…
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום. במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק. חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא. מה יכולה להיות הסיבה לזה? נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל" תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…
-
- 49 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1.7.7 ראשון שעבר עשיתי תאונה, ונכסתי ברכב מאחורה בצומת עם רמזור.... אוטו שלו או עף קצת קדימה... (מטרים ספורים) או שהוא נסע קדימה כדי להתחמק ממני... ואז אחרי מכה עף קצת קדימה, אני לא סגור על זה... לרכב שלו לא נגרם נזק חיצוני ולשלי כמה שריטות... צילמתי את האחורה שלו למקרה הצורך... אני אעלה את התמונה אח"כ אם מישהו יבקש... עצרנו בצד אחרי הרמזור, התחלפנו בפרטים לכל מקרה ונסענו לדרכינו... 8.7.7 בכל אופן,עבר שבוע מאז, ואתמול זאת אומרת שבוע בדיוק אחרי הוא מתקשר אלי, זה מה שהוא מספר: "הוא אומר שבחלון של הנהג, הכבל שמזיז את החלון מעלה מטה, נקרע לו... (אני מניח שזה קרה בזמן התאונה) החלון לא התרסק אבל... הוא הלך לביטוח ושם אפילו לא רצו לבדוק את זה, כי החלון אפילו לא מרוסק, אמרו לו שא…
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סליחה על הספאם חיפשתי הרבה ולא מצאתי למישהו יש מושג אך אומרים חומר תשמורת באנגלית? חומר התשמורת בגוף האדם זה הגליקוגן. נגיד ואני רוצה להגיד שגליקוגן זה חומר תשמורת אז איך אני אומר The Glycogen is the HOMER TISHMORET in the body.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש סרטי זומבים- אקשן טובים... אני מדבר על סרטים בסגנון של "האויב שבפנים"... זה סוג של שיגעון שלי הסגנון סרטים כזה הצעות יתקבלו בברכה, תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סוני חשפה בטעות את מחיר הפלייסטיישן 3 לצערם של הגיימרים, לא מדובר במחיר זול במיוחד - כ-2,800 עד 3,400 שקלים באירופה. עם זאת, ייתכן כי מדובר בבלון ניסוי ynet שלשום (יום ג'), סגן נשיא חטיבת הבידור האלקטרוני באירופה של סוני, ג'ורג' פורנאי, חשף את המחיר של הקונסולה החדשה בשוק האירופי. לדבריו, הקונסולה תעלה בין 500 ל-600 יורו (כ-2,800 עד 3,400 שקלים), כך מדווח האתר IGN . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236891,00.html בכל מקרה עד שלמכשיר לא יהיה צ'יפ הוא לא שווה כלום אחרי שקניתי PS2 והיה לי כמה משחקים בגלל המחירים המטורפים שסוני דופקת אמרתי לעצמי שחבל ולא השקעתי את הכסף במחשב. מה דעתם שווה 3000 שקל?
-
- 62 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
...
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-