עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AK,

מיקרוסופט

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. כיוון שאני לא מתכנת, למי אני יכול לפנות בנושא? ומה עושים לגבי גניבת הרעיון במידה ושיתפתי מתכנת, מכינים הסכם חתום וכו'?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שיהו בכלל תגובות או משהו אני לא איז גזען או משהו כזה רק פשוט רציתי להראות משהו מדהים שהצליחו לעשותת , אולי זה לא פעם ראשונה ,, אבל זה פעם ראשונה שאני ראיתי http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9dbc5564476c.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9daf5550d6f4.jpg

• 62 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by DrecK,

שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. והוא עשה את זה עם אולר...! תקראו ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2604773,00.html כמה כוח רצון ואומץ צריך בשביל זה.

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by gal555,

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

בקרוב הפתיחה..

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by askme,

היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by TALEL,

שלום לכם זה שוב אני קציתי לדעת אם זה מסוכן הדבר הזה http://india.bolenat.com/product_max.asp?id=745 (כי זה גם חוקי ד"א) ולפני שמישהו פה יקפוץ ויתחיל להגיד לי שאני משחק אותה "קול" או שאני עושה את זה סתם בשביל הפוזות כי פתחתי פה כמה נושאים דומים אז לפני שמישהו כזה יקפוץ שיבין שזה לא פוזה ואין לי פה על מי לעשות דאווין כי בתאכלס אני לא מכיר פה אף אחד וגם לא מעניין אותי פה אף אחד בשביל שאני יעשה עליו פוזות ולהרגיש גבר שכיאלו אני עושה "סמים" ...זה פשוט מסקרנות.. אני פשוט חובב סאטלות ורציתי לדעת אם הסלוויה הזה מסוכן? (כי זה חוקי..) (ובקשר לחגיגת לפני שבוע...הדאון ירד ברוך ה' ואני מרגיש טוב ... אבל היה חוויה מדהימה באותו יום)

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by דובי770,

איך מוחקים הודעה מלוח היד שניה באתר?

12. למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:

• 68 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היו המון מציגים, הרבה אנשי מקצוע ואנשי מכירות. ניתן היה לראות בתערוכה: מחשבים קומפקטים, מחשבים ניידים, מסכי פלזמה, מגוון מדפסות, מצלמות דיגיטליות, מערכות אל-פסק מקצועיות, מתגי KVM, מערכות רמקולים של Altec Lansing, מגוון רחב של מוצרים תוצרת Sweex (חברה חדשה יחסית שנותנת 3 שנים אחריות לכל המוצרים שלה), כל סוגי נגני MP3 של Creative, לוחות-אם Jetway, זיכרונות ניידים מעוצבים (DOK) ציוד ייחודי של תקשורת ישירה יבואני Level one כמו מגבים לרשתות אלחוטיות עד 8 ק"מ ועוד. תמונה אחת שווה אלף מילים אז בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן... [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ROI-COHEN,

שלום לכולם, פתחתי קובץ וורד מgmail (של אוניסרסיטת ת"א) ועבדתי עליו (שעות רבות). לא זכור לי ששמרתי אותו כקובץ במחשב. במהלך כל העבודה על הקובץ השתמשתי ב- ctrl+s כדי לשמור את עבודתי. ברור לי לגמרי שאם הקובץ לא היה שמור איפשהו וורד היה שואל איפה אני רוצה לשמור אותו? השאלה איפה הוא שמר אותו!?! הרצתי חיפושים בכל המחשב כולל חיפושים בכל התיקיות ותתי תיקיות לכל הקבצים שנוצרו אצלי בטווח זמן שסיימתי לעבוד עליו ואין אף קובץ מתאים. על המייל עצמו הוא לא נשמר (כמובן) עוד אופציה היא- אני מחובר לאינטרנט דרך רשת של אוניברסיטה. האם יש סיכוי שזה נשמר איפשהו שם? אם כן מה האופציות שלי למצוא אותו? כל הצעה תתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by mrsph666,

האם לתספורת שאתאר בהמשך יש שם? התספורת של Tom DeLonge, מלהקת Blink-182, ז"ל, כשהוא מופיע בקליפ של I miss you...? חוץ מ"emo" או משהו... כידוע, יש הרבה תסרוקות "אימו"... וכן בתמונה הבאה:

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by drorhazan1,

הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Jew,

צהוריים טובים לכולם! מישהו יכול להביא לי הגדרה למושג "תכונה" ? חיפשתי ולא מצאתי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by idofr,

אז ככה יום אחד (אתמול) ישבתי וחשבתי מה אני יכול לעשות כדי שהדסקטופ שלי יראה טוב ....איזה תמונה אפשר לשים איך אפשר לסדר (שוב) את האייקונים (לא משנה שאחרי 2 דקות מצאתי תמונה חבל"ז) ואז חשבתי בו ניראה איזה דסקטופס יש לאנשים אחרים ואז גם חשבתי להעלות אותם לפה כדי שכולם יוכלו לראות אותם אז ככה אני קורא לאנשים מכול רחבי תבל (לא החברת כבלים) -לא סתם אם ככה יש לכם דסקטופ יפה או סתם נחמד ויש לכם איזה 2 שניות פנויות אז תעלו אותו ולכולנו יהיה ס22ה נ.ב. אני לא מדבר על סביבות עבודה אלא על התמונה עצמה על הדסק עוד משהו אני חושב שראוי לציין שכול התוכנות שתראו למטה חוקיות פרט לכמה שלדעתי לא היו שוות מספיק את הכסף וכן היו שוות מספיק כדי להיות על המחשב שלי אה כן אם אתם רוצים יש לי עוד דסק…

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים