עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:

• 68 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? מי מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה? איפה? ואם בא לכם, מה אתם מתכוונים ללמוד?

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by adlanm,

אמרו לי להיסתקל על התמונה חזק אם אתם רואים משהו מה? איך?

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by UponTheRose,

שלום, שאלתי כאן בעבר על הויזות אבל אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי נוחה לברר את היתרה שנותרה בכרטיס, האם זה אפשרי באנטרנט לבדוק את זה או שחייבים להתקשר לאיזה חברת אשראי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. טוב הזקנה אוהבת דברים בסיגנון אודטה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: ואני צריך אתר טוב לדף בית ועוד אתרים של אוכל ניקיון וכל הדברים האחרים שבחורות עושות :lol: למישהו יש המלצות-ודריה לא היא לא רוצה אתרים של מגולחי ראש ועוד דבר חייב להיות בעיברית בתודה STONE

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. והוא עשה את זה עם אולר...! תקראו ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2604773,00.html כמה כוח רצון ואומץ צריך בשביל זה.

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. סליחה על הספאם חיפשתי הרבה ולא מצאתי למישהו יש מושג אך אומרים חומר תשמורת באנגלית? חומר התשמורת בגוף האדם זה הגליקוגן. נגיד ואני רוצה להגיד שגליקוגן זה חומר תשמורת אז איך אני אומר The Glycogen is the HOMER TISHMORET in the body.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

כנראה הדבר הכי מצחיק שראיתם בכל החיים שלכם... אבל למביני רוסית בלבד דבריו של סגן יושב של הדומה (הכנסת הרוסית) ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי!!! http://www.newsru.com/dosjex/6608.html# פסקה שניה, תלחצו על האייקון של הוידיאו(64) מתחת לפיסקה.

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. כותרת .... תודה

14. Started by I.Robot,

שלום. אני בן 14, יש לי הרבה זמן פנוי ובמקום סתם להשתעמם החלטתי לעבוד קצת, במה אני יכול למצוא עבודה(חשבתי על חילוק פליירים אולי)? כמה זה שכר מינימום ואיפה אני יכול למצוא עבודה באזור הקריות?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by IG,

אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by RayZ,

מבית הפותח של הת'רד "פאשלות ופאדיחות - הת'רד הכללי" צחוקים - הת'רד הכללי! אז מה שמותר, מותר להביא תמונות מצחיקות, לספר בדיחות,מיקרים מצחיקים, וכל מה שקשור בלצחוק. המחשב שלי מלא בדברים מצחיקים, אם הנושא יהיה פעיל,אני אתחיל להציף את הנושא בדברים מצחיקים במיוחד.

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by judas_clown,

יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by MarkK2003,

אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים