כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ובאיחות של כמה שנים, אני מתחיל לימודים אקדמיים! עקב הקרבה של המוסד לביתי, החלטתי לרכב על גביי האופניים אל המכללה וחזרה (כמובן בהתחשב בתנאי מזג האוויר). יש לי אופניים (Merida MTB m90, מעצורי רפידות) בני שנה וחצי פחות או יותר, אבל רכבתי עליהם פעמים בודדות ורק בשטח. אני מחפש הסבר קצר (ומעמיק ) לגביי אחזקה שוטפת של פעם בשבוע: - ניקוי אבק בעזרת מטלית ומברשת. - שימון השרשרת. באיזה שמן\גריז כדאי להשתמש? - קראתי שיש לשטוף במים וסבון כלים, זה לא יגרום לקורוזיה?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'רד בפרש ועדיין לא מצאתי את הטראק המסוים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=301813 אז קצת הנחיות שכתבתי גם שם: * קול נשי * sun על כל הוריאציות שלו (sunshine/sunrise/sunlight וכו...). או אפילו summer. * יש גם את מילה day (כמעט בטוח) * אווירה קלילה, קיצית כזאת (למשל, ניסיתי את Southern Sun של Paul Oakenfold וזה ממש לא זה. Southern Sun הרבה יותר "כבד") * שמעתי אותו בבית ספר לפני שנה-שנתיים, אם זה עוזר... * כן, כבר חיפשתי בכל מקום שאפשר לחפש (ויקיפדיה, גוגל, Discogs, allmusic.com וכו. אבל יכול להיות שפיספתי משהו) * יש פזמון או משפט שחוזר על עצמו. * לא בטוח שהמילה sun (וכל הוריאציות שלה) מופיעה בשם הטראק. יכול להיות שזה רק ה-lyrics. כבר ני…
-
- 45 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
אז ככה יום אחד (אתמול) ישבתי וחשבתי מה אני יכול לעשות כדי שהדסקטופ שלי יראה טוב ....איזה תמונה אפשר לשים איך אפשר לסדר (שוב) את האייקונים (לא משנה שאחרי 2 דקות מצאתי תמונה חבל"ז) ואז חשבתי בו ניראה איזה דסקטופס יש לאנשים אחרים ואז גם חשבתי להעלות אותם לפה כדי שכולם יוכלו לראות אותם אז ככה אני קורא לאנשים מכול רחבי תבל (לא החברת כבלים) -לא סתם אם ככה יש לכם דסקטופ יפה או סתם נחמד ויש לכם איזה 2 שניות פנויות אז תעלו אותו ולכולנו יהיה ס22ה נ.ב. אני לא מדבר על סביבות עבודה אלא על התמונה עצמה על הדסק עוד משהו אני חושב שראוי לציין שכול התוכנות שתראו למטה חוקיות פרט לכמה שלדעתי לא היו שוות מספיק את הכסף וכן היו שוות מספיק כדי להיות על המחשב שלי אה כן אם אתם רוצים יש לי עוד דסק…
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.
-
- 50 תגובות
- 3.2k צפיות
-