כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש מישהו שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך. עכשיו הוא גר די רחוק ממני אני לא אשלח לו כסף בלי לראות את הכרטיס, והוא לא ישלח לי את הכרטיס בלי לראות כסף, אז אנחנו די תקועים... מה אתם עושים במצב כזה? יש איזה שירות בדואר שיאפשר לי לסדר את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה מוזרה ,אבל אני רוצה לשאול אותו איפה הוא שירת בצבא
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אבד לי מעיל א' (צבא). איך אני יכול להשיג חדש? חשבתי לקנות - איך זה נקרא? ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם אני חייב לפרמט את המחשב כדי לחלק את הכוננים שלי או שאפשר גם בלי לפרמט ואיך לעשות זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי לעלות את הקובץ לשרת ולהיכנס דרך הפלאפון ולא היצלחתי. אז בניתי דף HTML פשוט אם כפתור הורדה לקובץ אבל גם זה ללא הצלחה איך לעזעזל אני יכול לישלוח את קובץ הMIDI שלי לפלאפון? יש לי נוקיה 2650 ברשת אורנג. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תמונות של דירות מהפרוייקט החדש שבהולילנד בירושלים. חיפשתי הרבה בגוגל וחוץ מתמונה אחת לא מצאתי. יש אתר או משהו שיש בו תמונות מפרוייקטים חדשים ? אני יודע שזאת שאלה ממש טיפשית אבל בכל זאת , זה די חשוב לי ..
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן ישנן הרבה סדרות שאני צופה בהם וזה קצת מעיק כל הזמן לעקוב אחריהן ולראות מתי יצא פרק חדש אשמח לדעת איך אני יכול לקבל למייל נגיד עדכון על כל פרק חדש שיוצא של סדרות שאני עוקב אחריהן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לשלם לrapidshare כדי לקבל חשבון פרימיום אצלם? איזה ויזה צריך? ואם משהו עשה את זה ויכול להסביר לי יותר אני ישמח בגלל שזה אתר בין לאומי
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי מספר ואני רוצה לדעת של מי הוא. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-