עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by עידןאופיר,

שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  4. נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע: שוער - לב יאשין - ברית המועצות ______________ מגן - פאולו מלדיני - איטליה בלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניה בלם - בובי מור - אנגליה מגן - קרלוס אלברטו - ברזיל _______________ קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינה קשר - מישל פלטיני - צרפת קשר - פרנץ פושקאש - הונגריה קשר - יוזביו - פורטוגל ______________ חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרד חלוץ - יוהאן קרויף - הולנד

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rk666,

אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. זאתי שעשו עליה צילצולים אני פשוט רוצה לשמוע את המלא

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

9. טוסטר אובן, כיריים, עציץ ואפילו אסלה – החפצים הכי יומיומיים שלנו מתחברים לאינטרנט של הדברים. כל הדברים הכי משונים שכבר עכשיו אפשר להתחבר דרכם לרשת האינטרנט של הדברים (Internet of Things – IoT)בהגדרה, היא רשת של חפצים, או "דברים", בעלי יכולת לתקשר בינם לבין עצמם, וגם איתנו.יש לחפצים יכולות איסוף והחלפת מידע שתוביל, בסופו של דבר, לאוטומציה בתחומים רבים. נכון להיום, ה-IOT עדיין מוגדר כטכנולוגיה חדשה: השוק עדיין לא מוצף במוצרים ולמעשה חלק גדול מהאוכלוסיה כלל לא מודע לטכנולוגיה זו, אף על פי שחלק גדול מהמוצרים ממלא צרכים יומיומיים פשוטים. רוב החפציםמתחברים דרך האינטרנט הביתי לאפליקציה ומופעלים באמצעות סמארטפון או טאבלט, כך שהמכשירים האלה, שממילא מלווים אותנו כל היום, הופכי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401554 http://zap.co.il/model.asp?model_id=401552 http://zap.co.il/model.asp?model_id=379522 תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

מאוד פשוט, כרגע, בצורה סימפליסטית, אושר או עושר?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by טייס בחיל האדמה,

http://hwzone.co.il/news/1182517987/70653/ לבכות עכשיו או אחר כך ? :'( :'( :'( יש להם מחזור של 30 מיליון שקל נקי בשנה לא נורא פחות מיליון עלק מכה כואבת לא מדגדג אותם אפילו מייקרוסופט זאת חברה ממש טיפשה כמו היס"מ - יחידה סופר מטומטמת של המשטרה .

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by SilverCivic,

אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  14. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by klayton,

http://gizmodo.com/5669317/student-hides-rick-astleys-song-in-college-paper

16. Started by man-of-God,

שלום לכם בעוד חודש אני טס לחו"ל רציתי לדעת האם אני צריך להצהיר על מצלמה דיגיטלית וכן על המחשב הנייד ? ובכלל האם יש מוצרים נוספים שהם פטורים מהצהרה ? תודה

• 14 תגובות
    • 17.1k צפיות
  17. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בכללי אין לי הרבה כסף אבל אני צריך כרטיס אשראי שמאפשר קניה מחו"ל. מהכרטיסים לעניים שראיתי יש את ה VISA הרגיל, ה MC הרגיל וה AMEX BLUE. את ה MC והאמריקן אקספרס ראיתי שנותנים לסטודנטים בפועלים (כרגע יש לי קמפוסכרט רגיל) מישהו יודע מה העלות של השדרוג הזה? חשבתי גם לעבור ליהב כבן של עובד מדינה, מקבלים תנאים כמו של עובדי מדינה שזה מצויין ושם כניראה שיתנו לי את אותם אפשרויות + VISA של CAL. יש עדיפות או שזה לא באמת משנה? נ.ב. הכרטיס ישמש בעיקר שקניות מ STEAM אבל אני גם טס לאירופה מידי פעם ושם הבנתי שלא בכל מקום אפשר עם AMEX.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by עוד אחד,

עורך הטקסט באתר מעצבן כבר תקופה ארוכה ממש. גודל הפונט משתנה בצורה מעצבנת. מישהו יודע מה קורה עם זה ? זה הולך להיות מטופל ? דוגמא: תכתבו 2 שורות. תעמדו על סוף השורה הראשונה ותלחצו DEL. שורה. שורה 2. >> שורה.שורה 2. דוגמא 2: גם הרווחים של השורות מכפילים את עצמם כל הזמן. כל הרווחים שכתבתי למעלה הם של שורה אחת, לא של 2.

21. Started by psychuil,

אולי הגיע הזמן שהפורום יזהה אותו כמשהו חוץ מWindows NT? <--- לראיה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by david2006,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8033298225147023793&q=blowjob

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  23. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Crash5,

אני מנסה להדליק את הטלוויזיה שלי בחדר, SONY "25, ובאותו רגע שהיא נדלקת רואים פס לבן אופקי לרוחב הטלוויזיה והיא מיד נכבת. היא עבדה רק לפני כמה שעות. למישהו יש מושג ירוק?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. Started by ROTFL,

http://www.pc-spot.co.il/

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים