עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות חלקים בנפרד אז אני צריך לדעת איך אמור להגיע כל חלק (קופסא או שקית) כי פעם שעברה שקניתי צורב של סמסונג הוא הגיע בשקית והיה לו מלא בעיות והחלפתי אותו כמה פעמים עד שהחליפו לי אותו ל LG שהוא בסדר אז אני קצת מפחד לקנות דברים בשקית (לא בטוח שזה היה בגלל שקניתי בשקית אולי בגלל שקניתי את זה באייבורי) אז תגידו לי איך צריך להגיע מארז, ספק,מעבד, לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך,זכרונות. שבע דברים תודה רבה

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by ParaNormal,

אזהרה:*הסיפור נכתב בשיעור ספרות* איך אנטון זכה? לפני 7 שנים היה קומקום של קטשופ, משום מה זה לא היה קומקום כי יוסי אבוקסיס ישב עליו ולכן סטיבן ספילברג רצה לבאיים על זה סרט אבל ניגמר לו הכסף בפרק האחרון של אקס-מן וחיפושית הדבש מכים שנית. באותו יום בידיוק אנטון ברוסר (שם בדוי) הלך לבית הכנסת להתפלל לאלילים בעלי ביסלי גריל ,נכון לא היה לו כסף והוא שתה טרופית בטעם גלידת אגבניות מיצרית . אנטון ביקר את סבתא שלו לפני יומים והיא מילתה לו דלי ריק כבד כדי שישטוף את האוטו שלו. אחרי בית הכנסת אנטון רצה ללכת למצוץ לבוב ספוג מיכנס מרובע אבל בוב ספוג מכנס מרובע אבל בוב ספוג בדיוק היה אצל חן (שם בדוי) ואכל אצלו תמונות מחזור, אז אנטון הלך הביתה עצוב ושמח מאוד היה לו אפילו דגל של אר…

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  4. אני כבר פעמיים מצאתי את עצמי עושה UNLIKE לחרא הזה http://www.facebook.com/Omusic.me גם הרבה חברים שלי כאילו אוהדים של הדף הזה וכששאלתי אותם מה זה בעצם הם אמרו שאין להם מושג וזה עשה לייק לבד.. מישהו עוד מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by CrossFire,

שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....

• 17 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

???

10. איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם... קרה לי עכשיו משהו ממש מוזר בפייסבוק נכנסתי וראיתי ברשימת מחוברים מישי שאני לא ממש מכיר אז נכנסתי לפרופיל שלה וגליתי שאני באמת מכיר אותה אבל הכרתי אותה רק לפני יומיים ואני בטוח שלא הוספתי אותה או אישרתי אותה ביומיים האחרונים. (אני לא מוסיף סתם אנשים ואני לא מאשר סתם אנשים) קיצר יש דרך לבדוק ממתי אנחנו רשומים כחברים? תודה

• 6 תגובות
    • 12.1k צפיות
  12. Started by oorlevi,

שלום, יש לי לוח מאוד ישן שיש בו רק 2 חיבורי USB מובנים מאחורי המחשב.. עכשיו אני כמעט בטוח שזה USB ישן כלומר אני חושב שהוא לא 2.0 יש מצב לכזה דבר? איך אני בודק? ואם הוא אכן ישן אז אם אני יקנה כזה דבר http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428458&ProdName=ST-Lab-PCI-to-USB2.0-4-ports-Controller זה יהווה פיתרון לבעיה? אז יהיה לי 2.0 נכון? והאם המתאם USB הזה יכול להיתחבר לי על הלוח או שהלוח ישן גם בישביל זה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by gshhar,

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by wow,

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by dvvon,

יאאלה מחכה לתשובה תודה

• 15 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  20. Started by LastForOne,

כן שמעתם נכון, איך אני הורס מחשב נייד? יש לי מחשב נטבוק 10" של חברה סינית מעצבנת ואני רוצה להרוס אותו בלי לפגוע באחריות, ככה שהטכנאי במעבדה לא ישים לב ויחליפו לי את המחשב לידע כללי... לחברה הזאת יש רק טכנאי אחד והוא עמוס בעבודה, ככה שלא יהיה לו הרבה זמן לחטט במחשב המטרה היא שהמחשב לא ידלק בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לכולם, אני חבר באתר הזה כבר בערך 15 שנה. כמעט מאז שהוא קיים. הכינוי שלי היה POLK. עכשיו אני לא מסוגל להכנס עם הסיסמא הישנה שלי, וגם לא מסוגל לשנות סיסמא כי אני פשוט לא מקבל את האימייל (גם בספאם ובכל מקום). מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים