עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תקציב:300,000 ש"ח לאוטו בסיסי. דרישות:ביצועים גבוהים,5 מקומות מרווחים,ג'יפ. תוספות שיש לנו:גלגלי מגזניום של סובארו,רדיו דיסק DVD שיש לכל אחד באוטו של קנווד,רמקולים וטיווטרים בכל מקום שאנחנו נפרק. GPS מובנה באוטו. יש לנו סובארו אאוטבאק 3000 4X4 AWD. אבא שלי רוצה להחליף,כל יום הוא צריך לנסוע מבאר שבע עד תל אביב לעבודה שלו (יותר נכון כמעט כל יום),חשוב שהאוטו יהיה טוב.

• 84 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. Started by doker,

אני רוצה לקנות מכונת תספורת שמתי לב שהדגמים בארץ לא נמצאים באתרים בחול אני רוצה לקנות מEBAY אבל אני לא מוצא דגמים שנמצאים בZAP כשאני מחפש בגוגל זה מוצא רק אתרים בעברית מדוע הדגמים אינם אותם דגמים כמו בחול?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. איזה מכללות למדעי/הנדסת המחשב יש בארץ שהן ידועות בכל העולם, כלומר יכירו בתואר של המכללה גם בחול? האם יש מכללות שלא דורשות פסיכומטרי ועדיין נחשבות לאיכותיות? אוניברסיטאות אני מאמין שאין כאלה...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Gnome,

יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by overload,

נכון יש את המכשיר של חברת חשמל שמודד את צריכת החשמל (בקילו וואט נכון?). אני מחפש מכשיר דומה שאני יוכל להתקין בעצמי\חשמלאי עצמאי (בלי קשר ל"חברת החשמל") יתקין כדי למדוד את צריכת החשמל החודשית שעוברת בכבל מסוים, כדי לחשב את הצריכה בנפרד לכל שאר הבית. יש מכשיר כזה? איך הוא נקרא? כמה זה עולה? ואם יש קישור אני ישמח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה שווה יותר שנייהם זולים לא השיא אבל לא צריך יותר מזה מוטורולה C380 או סימנס M55 ראיתי שהסימנס מדליק יותר וקל יותר אבל מה אתם אומרים?? :-*

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by tom123,

http://www.dumpalink.com/media/1156155796/Who_Wants_To_Be_A_Millionaire_Winner חחח תראו את הקטע איזה מלך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. זה בקשר להוצאה מחודשת של פרק אחד של סדרת טלויזיה הם הוציאו RELEASE עם איכות משודרגת ותראו מה הם כותבים ב NFO We want to respond to the accusations of re-encoding the hV release of Weeds s02e02. We didn't re-encode anything, the similar cropping issue was due to an artifact at the beginig of the show that fucked the auto-cropping utility up. As a prooof, we have in the sample dir a ts sample from the show that wasn't included in the hV release. As for us being late with the explanation, we have a life. Cheers. ואם מישהו חושב שזה לא מצחיק אז הוא כנראה לא מכיר קבוצות הפצה..

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. תודה גם הפעם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרגע מנורת פלורסנט שניראה לי כל שניה עומדת לעוף למטה כי כל התושבת שלה הלכה, אז אמרתי אם כבר אז כבר... מחר אני הולך עם אבא שלי ליקנות מנורה חדשה לגמרי וחשבתי שאולי לא נמשיך עם הפלורסנט ושדווקא נלך על נורת הלוגן לבנה, מה אתם אומרים? אבא שלי אומר לי שנורת הלוגן מסרטנת זה הגיוני?! זאת כולה מנורה אני לא מבין... אבל צריך להבין משהו, אם יש משהו שאבא שלי לא מסכים איתו אז הוא מתחיל להמציא לי סיפורים למה אותו עניין לא טוב, אם נגיד הגב כואב לי אז הוא אומר:"זה בגלל שאתה שותה יותר מידי קולה!" חחחחחחח או כל מיני דברים כאלה

14. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  16. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ

18. Started by Oranili,

היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by ben222,

יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by musari,

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש לאוטו שלי מערכת ורציתי לשאול איזה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 יש לי כבר כיוון נראה לי Pioneer DEHP4750MP אם אתם מכירים אז ספרו לי איך היא וגם אם היא ממולצת או לא ? ומה הכי שווה בתקציב הזה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by CrossFire,

שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. איזה מוקומת אתם ממליצים בתל אביב? והאם יש איזה שהוא אירוע ביום ראשון הבא? (נדמה לי יוצא ה-5). שמעתי על יריד מכוניות ויריד מוצרי חשמל -שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים