עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by rk666,

http://www.neowin.net/forum/index.php?automodule=blog&blogid=17&showentry=777 ;D

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. מה יעשו אלה שכבר קנו אותה רק עם 4 כריות אויר וללא ESP? למי הם ימכרו אותה בעתיד? האם ניתן יהיה לשדרג? כמה יעלה השידרוג?

• 61 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by ravenclock,

שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by kobi_af,

שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב ואמין? (אין לי בעיה לשלם כמובן) אני רוצה לגבות את כל התמונות שלי על הרשת. יש לי די הרבה...

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by yossi_s1,

ניתקלתי במשהו שנקרא מכירה אישית בוואלה שופס ואני לא מצליח להבין את העיקרון, הנה מה שהם כתבו: " מכירה אישית הינה מכירה אשר בה אתם קובעים את המחיר ואת התשלומים, אשר אתם מוכנים לשלם עבור המוצר ו/או השרות המוצע למכירה. בכל מכירה אישית, ניתן להגיש 5 הצעות לרכישה. כל הצעה תכלול את המחיר המוצע על ידכם ואת מספר התשלומים שבהם אתם מעוניינים. בכל פעם שתתנו הצעה תודיע לכם המערכת אם הצעתכם התקבלה או נדחתה. שימו לב - כי הצעה בעלת מספר תשלומים נמוך תגביר את האפשרות לזכות במחיר נמוך יותר. במידה והצעתך תתקבל ותאושר, תיווצר לך הזמנה באופן מיידי ותוכל לראות את פרטיה בכרטיס הלקוח שלך באתר. לזוכה במכירה תינתן האפשרות לרכוש יחידות נוספות באותם תנאי תשלום ומחיר שזכה בהם - עד למועד סיום המכירה.…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Liad344,

היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. 8)

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ymss69,

פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by bezangeloo,

האם יש בנק כלשהו בארץ שמציע שירות של כרטיס אשראי נטען? לא החארטה של הדואר שמטעינים בסכום מסויים וכשהסכום נגמר צריך לעשות חדש, אלא באמת נטען? תודה, בז'נגלו.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Arkadi.Krr,

יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים