עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ענקית הרשתות החברתיות מבססת את מעמדה בחזית תשתיות הבינה המלאכותית עם התחייבות חסרת תקדים לרכישת כוח מחשוב בהיקף של שישה ג'יגה-וואט, מהלך הכולל מנגנון פיננסי ייחודי שיעניק לה בעלות של עשרה אחוזים מיצרנית השבבים ויאתגר את השליטה המוחלטת של אנבידיה בשוקלכתבה

2. תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by fuck off,

רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.

4. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. אני מאור עקיבא והלשכה שזומנתי בחיפה,אבל לא ראיתי את כתובת הלשכה מישהו יודע בדיוק איפה זה? חברים אמרו לי פשוט להיות ערני,יש עוד טיפים?

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Henz16,

שלום, ברצוני להזמין אייפון בימים הקרובים. (דרך הכרטיס אשראי) חשבתי לקנות מהבחור הזה - http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-Apple-iPhone-4GB-Firmware-1-1-4-un-lock_W0QQitemZ300228881221QQihZ020QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem או שיש אחד יותר זול? או שיותר משתלם ה-8GB יחסית לנפח כפול? כמה מ"ס, מע"מ, משלוח, ואפילו טיפ. כמה הכל יוצא ביחד? תוך כמה זמן *בערך* זה צריך להגיע, מה צריך לדעת? ממה צריך להזהר? אם אני מכניס את ה-SIM שלי, (אורנג' דור3) יעבוד? שיחות הכל? כל עצה תתקבל בברכה. תודה לכולם.

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by LazyBurger,

כל העיניים מלאות וורידים, הורדתי את הבהירות של המסך ל0 אבל העיניים לא מפסיקות לשרוף מה לעשות? :<

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by pringles,

מה זה רדיוס עקמומיות? מה הוא מתאר בעצם?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by cleric,

האלבום החדש של אינפקטד, מה אתם חושבים עליו? לדעתי אחד האלבומים החזקים שלהם, למרות הטייטל המפגר בעליל. Project 100 ו saeed מומלצים במיוחד , טראקים ממש מגניבים.

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. 1) לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר?? 2) ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות?? 3) יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד?? נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by KOBRA CHOPER,

תראו איך הוא מנגן http://www.youtube.com/watch?v=NluHHWKBg4Q&search=guitar%20solo

• 76 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by klayton,

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אחרי הגירושין מ-EA: פיפ"א חושפת משחק מפתיע ולא צפוילכתבה

16. Started by lev-27,

בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום רב, לאחרונה YNET התחילו לפרסם כתבות שאם אתה רוצה לקרוא אותם, אתה חייב לעשות להם LIKE בFACEBOOK פשוט חוצפה חברים אני קורא לכולכם למי שכבר עשה LIKE שיוריד אותו ולכל מי שרוצה לקרוא את הכתבות האלה אני מצרף פה שני תוספים אחד לFF ואחד לCHROME זה ל כרום: https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-like/mdmhebcfakaijolcepbdfkiglnkgnmhn?hl=he זה לFIREFOX: http://crossrider.com/install/33870-ynet-anti-like

18. Started by Judas Iscariot,

When you least expect it. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3766585,00.html

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by urdead,

מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. ? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by CyberBot,

מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום לכולם , זהו העתק של המכתב אותו שלחתי בעקבות מקרה שקרה לי (עליו תוכלו לקרוא בתוכן המכתב) בכל מקרה , לפני שאתם מתעצבנים על זה שפרסמתי את זה פה , אני מבקש ממנהל הפורום להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי אם הוא מוצא לנכון ,אבל לא למחוק את ההודעה כי חשוב שכולם יקראו אותה. כמובן שכאשר אקבל תשובה מהם (אם בכלל) אפרסם אותה גם פה. בתאריך 18/4/2007 הגעתי למעבדת השירות אשר בסניף חיפה עם מחשב שנקנה והורכב לפני 5 חודשים באותו הסניף. הצגתי בפני טכנאיי המעבדה בעיה אשר קיימת במחשב , כאשר אני מחבר אוזניות ליציאת השמע הקדמית במחשב ישנם צרצורים בעת שהמחשב בעומס קל עד כבד. כמו כן ציינתי בפניהם שבחיפוש אשר ערכתי באינטרנט גיליתי כי הבעיה ידועה עם לוח האם הזה (965p-s3) וכי הפתרון היחיד לבעיה…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים