עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קרא למישהוא פעם אחד מהדברים הבאים?: 1. קרה לכם שאתם מרגישים לא שייכים? זה לא חייב להיות דווקה איזשהוא משחק או אתר או פורום או בכלל משהוא שקשור למחשבים אלה שאתם מגיעים למקום כל שהוא (במצאיות) ואתם מרגישים לא שייכים? 2. קרה לכם פעם שאתם מביאים מזל רע? למרות שאתם אדם טוב לב ואוהב לעוזר אתם חושבים שהמקומות שבהם אתם נמצאים תמיד נהרסים בגללכם? חשבתם מה היה קורה אם לא הייתם נמצאים באותו מקום האם הוא היה נהרס? (שוב לא חובה דווקה משהוא בעולם בוירטואלי אתה גם במצאיות). 3. קרה לכם פעם שפשוט החברה לא מקבלת אותכם? לא בגלל האופי או היופי שלכם אלה פשוט לא רוצים לקבל אותך? (כנ"ל לא דווקה מחשבים) -=תוספת אחרי עריכה=- 4. קרה לכם פעם שניסיתם ליצור קשר אם משיהוא להיתחבר אליו והוא לא רוצה את …

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. ככל הנראה שזה אמיתי, מישו פעם אכל את זה? מה המשקל? כמה זה עולה?

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by +Eliran+,

אתם משתמשים בבושם? אם כן אז שכל אחד יכתוב מה הוא הכי אוהב... (אני מחפש לקנות בושם ואני רוצה לדעת מה הכי משתמשים....)

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by דובי770,

אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.

14. למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. 8)

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by stone cold,

היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב

• 65 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by yigael_o,

http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. זה ערבי שצה"ל הרג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969659

• 60 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by HunterVee,

אחת הידיעות בנושא: http://news.walla.co.il/?w=/1/1852239 וגם זוג תמונות של הרסיס שנכנס לי בחלון, עשה חור בתריס פלסטיק, וחור בחלון זכוכית, וקפץ מהקיר על המיטה: באסה של בוקר :-\

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.