כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לעשות מעשה טוב כולנו שמענו על השירות אי-מייל של גוגל Gmail, אך מפני שזו גירסאת בטא לא לכולם יש הזדמנות להיכנס לשירות. לכן החלטתי לפתוח את ת'רד בקשות הgmail, כלומר- כל מי שחשקה נפשו בחשבון gmail, יפרסם כאן הודעה, ואני בהתחלה אתן לו הזמנה. לאחר שיקבל את ההזמנה ויפתח חשבון, יקבל גם הוא אפשרות להזמין עוד אנשים. וכך יחזור אותו בן-אדם לפורום, ויעזור לי לחלק: Gmail לכולם! נ.ב- אם זה לא בפורום הנכון, תגידו\תעבירו את הת'רד לפורום הנכון!
-
- 63 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב
-
- 65 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!! כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר. ***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.) בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'…
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://scirocco.vw.co.il/sites/scirocco.vw.beta.comrax.com/files/scirocco.pdf http://www.vw.co.il/gti/ מה דעתכם? לדעתי מבחינת ביצועים הGTI לוקח אבל אם מתחשבים גם באבזור אז השירוקו
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ענקית הרשתות החברתיות מבססת את מעמדה בחזית תשתיות הבינה המלאכותית עם התחייבות חסרת תקדים לרכישת כוח מחשוב בהיקף של שישה ג'יגה-וואט, מהלך הכולל מנגנון פיננסי ייחודי שיעניק לה בעלות של עשרה אחוזים מיצרנית השבבים ויאתגר את השליטה המוחלטת של אנבידיה בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פרופיל 72 ועקב כך יש לי רק את התפקידים הכי גרועים שקיימים בצהל... יש לי לאשכול אחד שריון/תותחנים/איסוף ובאשכול השני נ"מ/חילוץ והצלה (ובעוד סעיף על ספינות טילים) עכשיו כל אחד מהם נשמע יותר גרוע מהשני... בנתיים מה שהכי קורץ כאן זה הנ"מ... השאלה שלי היא האם כדאי לבחור בזה? מה התנאי שירות שם? ואם אתם יכולים להגיד משהו על החיילות האחרים אז תודה רבה. דבר שני שאלו אותי גם על מסלולי קצונה יעודית (קשר ותקשוב/חימוש/לוגיסטיקה/ארגון רפואה) אז עד כמה זה כדאי? ולאלה שרק מתחילים את תהיליכי הגיוס... תשמעו לי ואם שולחים לכם שאלון של גאמא על תעשו שטות ותמלאו אותו בחפיף ובלי מחשבה... למה אחר כך בזמן שאתם תקועים עם חרא של תפקידים חברים שלך הולכים למיונים של כל התפקידים הנורמליים... אם …
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמה שווה חצי ליטר של בירה לפיתה אחת מבחינת קלוריות?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כן, אני עומד לסיים עם זה, ועכשיו אני עובד המון על דגם, אשר נשקף את תחנת הרדיו אותה בניתי, ואני יכול לכם שלא רק שזה יוצא ממש יפה, זה גם כייף לא נורמאלי (אממ.. נגיד...). שטח התחנה אגב, כ-630 מ"ר... הנה קצת תמונות של הדגם, ולא הוא עדיין לא גמור... הנה קצת תמונות ( אני אוהב פשוט לתעד הכל במצלמה הדיגיטאלית, זה גם כייף)... מה דעתכם ? ;D
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אבד לי מעיל א' (צבא). איך אני יכול להשיג חדש? חשבתי לקנות - איך זה נקרא? ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם - אני בעל שגרת חיים די מעייפת , ולאחרונה אני מחפש משהו שיעזור לי ל"הטעין מצברים " מחדש . ברור שאני כרגע לוקח לעצמי פסק זמן ומתחיל להוריד ממני משימות , ואולי אפילו נתכנן איזה טיול קל לאנשהו . עם זאת , בשיטוטיי הרבים ברשת נתקלתי בג'ינסנג . יש הטוענים כי הוא עוזר ויש הטוענים כי הוא למעשה רעל לגוף . הראשונים מתבססים על כל מיני מחקרים ובראשם זה (הישן מעט), ואילו המתנגדים טוענים שמה שגורם לשילוב שלו עם קפה יכול להיות קטלני (ומתבסס על תרחישים שקרו) . יש כמובן איסור לצרוך אותו באם אתה חולה סכרת וברור שהוא יכול להוות סכנת חיים של ממש במינונים מסוימים . דעות ? מישהו כאן משתמש בו ? קישורים : http://he.wikipedia.org/wiki/ג'ינסנג https://www.google.co.il/search?q=ג'ינסנג&…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1) לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר?? 2) ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות?? 3) יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד?? נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)
-
- 53 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-