עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matrix66,

מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

3. צוות HWzone מרכין את ראשו כאות לזכר ששת המליונים אשר נרצחו בידי המרצח הנאצי בזמן מלחמת העולם השנייה על אדמת אירופה לכתבה

4. http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&q=Germany&ie=UTF8&z=18&ll=48.857699,10.205451&spn=0.002404,0.006738&om=1 מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? האם בגרמניה מתהלך לו ג'וק באורך 50 מטר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. [הועבר "ידנית" לפורום תוכנה] : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277727.new#new

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  7. היי ושבת שלום מנהלים אני לא יודע אם זה שייך לפורם הזה אז במידה ויש צורך לעביר!! יש לי אופציה להרכיב מחשב מכמה חלקים שיש לי בבית שהם ללא שימוש! היתי רוצה לקבל חוות דעת עם כדיי להשקיעה מאמץ בשביל לקבל תוצאות!! המשחשב אמור להיות למשחקים.. אני יודע שזה לא המחשב! אבל היה אפשר להנות מהמפרט הזה? אז ככה! זה המפרט: ASRock 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 Intel Celeron D 2.6Ghz @ 3.0Ghz S775 2GB 667HZ @ 800+HZ HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 Western Digital 250GB PSU 400W MAX 22" Chi Mei LCD DVI NEC DVD RW ND-3550A וכמובן תודה מרו…

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by M.o.D,

משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  11. היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Culandur,

איש אחד נכנס לאיזה חנות. מוכר סיני זקן יושב בפינה, מעשן מקטרת. האיש מסתכל על כל מיני דברים, ומרים בסוף עכבר נחושת מלא אבק. המוכר בא אליו, לוקח לו את העכבר מהיד, מנקה אותו טוב טוב, ומחזיר ללקוח. האיש שואל את המוכר למחיר, והלה משיב בקול שקט: "הו, עכבר זה מיוחד מאוד. חמישים שקלים מחירו, ומאה שקלים סיפורו." הלקוח מתלבט, מוציא חמישים שקלים, ומשלם בעד העכבר בלבד. כשהוא יוצא מהחנות המוכר קורא אליו: "מחר בבוקר אתה תבוא לקנות ממני גם את הסיפור." האיש מחיך לעצמו, והולך לדרכו. פתאום הוא מבחין שמאחוריו הולכים חמישה עכברים קטנים. הוא ממשיך ללכת, ומגלה עוד ועוד עכברים, גדולים יותר, שעוקבים אחריו. האיש מתחיל להילחץ, ומאחוריו הוא רואה משהו כמו חמש מאות עכברים בכל הגדלים שלא מרפים מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by omer_y,

היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by tazok,

שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. *כרטיסי מסך , קול , מסכים , מארזים, כל דבר שהייתם רוצים שיהיה ואין. מחשבי כף יד, נגני mp3 , הכללל. בבקשה לפרט.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by coben,

יש לי עובש (או פטריה) בתוך המזגן (עילי) באיזור של הוצאת האוויר, בכל הקטע שאחרי הגוף קירור עד השלבים. איך מנקים ?

• 12 תגובות
    • 41.2k צפיות
  24. Started by Internal,

sirton flash gadol kmo l dori met http://websamba.com/scudnick/Copy%20of%20maya.swf ze sirton shel aize ahad SUPER FUN STUFF http://metzanger.free.fr/materiel.be/la_drogue_cest_mal.avi dereh agav im mishhu yodea aih nikra ha shir hashni ani esmah ldaat

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by שוקו,

יש בו רק 700MB אבל אני אוהב אותו . . . נ.ב. שיעמום צהוריים

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים