עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idofr,

היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. ואני כבר ציפתי למשהו נחמד, אפילו דודידו ופילוס לא היו !

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום רב, עמדות לרשות המשפחה 3 דגמים שאפשר לבחור ביניהם: 1. פורד פוקוס טראנד החדשה 2. פורד פוקוס טראנד - טורר. 3. טויוטה קורולה סאן+ כולם רכיבים חדשים 2012. אשמח לעזרה בנושא.

• 60 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה?? ההתחייבות שלי עם אורנג הסתיימה , התקשרתי אליהם והם נתנו לי מחיר של 108 עם חודשיים חינם על מהירות 8 מגה זה יקר נכון ?? כי ראיתי פה מישהו שהציעו לו בבזק בינלאומי 39 מה אתם אומרים ?? דיברתי עם השימור גם זה מה שהם נתנו .

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by miaoo673,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=XnMDrv8Mx3E Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet …

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. הזבל התרבותי והנאור שהגיע מרוסיה טוען שזה הסגנון של גלוחי הראש . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071272,00.html גועל נפש שזבלים כאלה מגיעים למדינה יהודית ומשתינים על אנדרטה לזכר יהודים.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Tik-Tak,

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by benor,

אם אתם מכירים/מצאתם משהו מצחיק על זה אתם מוזמנים להוסיף.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by J0n1,

נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by nehmia,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 מהחנות הבאה: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/ אבל, עם מחירים כאלה סבבה, ומשלוח לישראל, קצת מוזר בעיניי שאף אחד לא המליץ לקנות משם פה. אז הייתי רוצה לדעת אם מדובר בחנות רצינית, או חנות חאפרים שיחייבו לי את הכרטיס בלי לשלוח כלום? אקדים תודה, pMor עריכה: טעות שלי, זה היה על UK POUND CURRENCY וחישבתי את זה לפי היורו.. ככה שזה יוצא מחירים לא משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Fighter,

הבנתי שרוב הבירות שנמכרות היום מיוצרות בצורה שנקראת LAGER ושהבירות הישנות יותר נקראות ALE ושעד היום יש בירות שהן ALE והטעם שלהן יותר חזק מישהו פה יכול להגיד לי אם אכן בירות ALE יותר טובות לדעתו מאשר לאגר?

• 68 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by Bar16,

אהלן, אני חדשה כאן בפורום, אשמח להכיר אותכם.... :gorgeous: הנה תמונה שלי

19. Started by Rhx,

ראיתי היום את הסרט בבכורה, סרט מ-ע-ו-ל-ה, בהחלט שווה צפייה. ממליץ בחום.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. יום חמישי החמישי לחמישי אלפים וחמש (05.05.05), והשעה 11.11.11!! נשבע לכם שהתמונה לא ערוכה חוץ מהעיגולים האדומים חח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Natan_Rozen,

היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by AC/DC,

כנראה חר באים להראות לנו טפלפונים בבית (עסק)(אפילו לא צריך להביא ותם הם באים עם שליח ) אז ככה אנכנו הולכים על המיבצע אני חושב אין לי מוסג אין W800I אז אני רוצה ליבחור בין 6280 או V3X מה עדיף ? תכונות תמונות וביצועים תמונות כאילו שתביעו תמונות חח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MishaK,

[urlhttp://www.aquada.co.uk/aquada/homepage.jsp?flash=true]

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

חלק מארו לי כן חלק לא.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by snsn_1,

האם מישהו יודע איך להשתמש בקודים של הטכנאים של YES המאפשר צפיה בכל הערוצים