כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אולי יש פה למישהו מושג... אני צריך שיבוצעו כמה עבודות ואני מעוניין שהכל יהיה חוקי ורשמי, שלא יגיעו אח"כ בטענות, כך שאני רוצה לשלם ביטוח לאומי, תנאים סוציאלים, מס הכנסה, ביטוח עבודה וכו'... אני רוצה גם שתהיה בידי חשבונית על כל הסכום שאני משלם. הבחורה שאותה אני רוצה לקחת עושה את זה סתם כחלטורה ולא מעוניינת בכאב ראש של ביורוקטיה. אני זוכר שלפני 7 שנים היה ניתן לפנות לחברת חשבוניות (חשבונית לשכיר) שאתה משלם לה כסף והיא מתפקדת בתור מעביד- הבעיה היא שעכשיו אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שבית המשפט קבע לפני שנתיים שהן לא חוקיות. מה אני יכול לעשות בנידון? האם אני חייב לעבוד בשחור? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …
-
- 75 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה שמישהו יעזור לי לקבל קצת מושג על סינטיסייזר איך הוא עובד ומה הוא עושה הוא יכול להוציא כל צליל? כי הבנתי שרק צלילים אלקטרונים אפשר לחבר גם כלים חיצוניים? זה משנה איזה צליל נכנס בתור האינפות או שכל עוד הוא מוציא צליל זה סבבה?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי. מחפש רעיונות לעיצוב החדר,אני עם אותו חדר כל הזמן,ובא לי לעשות שינוי,לקנות ארון 4 דלתות,שולחן מחשב,צריך גם מעמד לטלויזית 32. לא פוסל עבודות גבס,כל עוד זה נראה יפה לעיין,ואני אפילו מעדיף גבס. החדר לא כזה גדול בסך הכל,משהו כמו 4 מטרים על 2.5 מטרים. וחשבתי כבר ללכת לכל החנויות של ההום-סנטר וכו',אבל אולי פה יביאו לי רעיון יותר טוב מאשר שאני אקנה ארון+ספריית מחשב. חיפשתי ברשת אבל ללא הצלחה למשהו מעניין.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: יש גוף גדול ומוצמד אליו מימין גוף קטן יותר שלא נוגע בקרקע אלא יש לו קשר רק לגוף הגדול ועל הגוף הגדול מופעל כוח F כך שהגוף הקטן לא יפול למטה. מקדם החיכוף בין הגופים שווה למיו. אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכוחות לרכיבים בשני הצירים. TNX opticat shiling
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כלב בגובה 55 ס''מ בערך והוא בוקסר מעורב [ואין לו פה מעוך כמו לבוקסר] וסתם בא לי לדעת אם הוא יכול לנצח חתולה עצבנית.. כי לפי מה שראיתי חתולה נראת מאד מסוכנת שהיא עצבנית..אז הוא יכול לנצח אותה החתולה לא תנצח אותה בשריטות הקטלניות שלה ?
-
- 72 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי להסתפר ועשיתי קוצים, אז אני צריך ג'ל שהוא יהיה עמיד, ריח טוב והכי חשוב לא הורס את השיער! תקציב עד 40 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שאוהבים וירטואוזים של גיטרה חשמלית ? כדוגמאת: Michael Angelo Batio Yngwie Malmsteen Jason Becker - האגדי ! הוא המלך של כל הזמנים !! Marty Friedman Andy Timmons ועוד רבים וטובים אחרים. יש להם גם כינויים אחרים, Shreders. חלקם כמו מיכאל אנג'לו ומלמסטיין וכמובן איך אפשר בלי Joe Stump ו Rusty Cooly וגם כמובן Bucket Head ההזוי !
-
- 70 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חייל משוחרר עוסק מאז ומתמיד במכירות אוהב את זה מתעניין בזה , רוצה לקחת צעד קדימה ולרכוש השכלה אקדמאית. מאחר והפורום הזה מפוצץ במוחות טובים אני אשמח לשמוע את עצתכם ? האפשרויות המוכרות לי : אוניברסיטה העברית (צריך פסיכומטרי 670) מכון לנדר המכללה למנהל (שלוחת ירושלים) מכללת הדסה מכללת אורט המכללה להנדסה אוניברסיטה העברית דורש ממני פסיכומטרי עצבני..אבל מהקצת שאני יודע זה המוסד הכי נחשב בירושלים למנהל עסקים ובכל זאת אני מבולבל
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתכוון במושגים של Bittorrent, איך אומרים את זה? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Economics/ComputersScienceTechnology/Article,28733.aspx מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-