עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install

5. ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by IlanF,

:lol:

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by stone cold,

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות החלטתי ליתנדב ולעזור לה סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

• 66 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. היום הגיעה לה ה-Mercedes-Benz SL 55 AMG ROADSTER האגדתית לסוכנות מרצדס בחיפה, אחרי כשבוע וחצי בת"א. מישהו בא מחר?

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by tom123,

המקור: הפארודיה: אני לא יודע כבר מה יותר מצחיק

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by OR007,

מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by KoM,

כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים