כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני קניתי מחנות KSp סניף ב"ש מחשב לסלון........ שקניתי מקלדת אלחוטית לא שמתי לב שלמקלדת אין אופציה של הנמכת וולים ... דבר אשר משמעותי מאוד כלפיי.... חזרתי יום לאחר הקניה לחנות בשאיפה להוסיף סכום עבור השלמה למקלדת אחרת ויותר יקרה במקצת....(המקלדת הייתה באריזתה המקורית.ללא שימוש) היחס היה מזלזל ומגעיל.... כל הזמן טענו שזה לא כולל באחריות ..... אין לי שום דבר נגד רוסים אפילו 2 חבריי לעבודה הינם רוסים ויש לו יחסי אנוש מעולים.... אבל האופי של ההתנהגותשל המוכרים הרוסים בחנות ממש הגעיל אותי... פיתחתי שנאה עצבנית כלפי אותם מוכרים..... לסיכום לא החליפו.... ההנהלה בחיפה אומרת ש"טטפל" בנושא אך ללא מענה... לפעמים עדיף לשים קצת יותר כסף ולקבל שירות של בני אדם.... כי שם זה לא היה…
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה. אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר. אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!
-
- 69 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זהווווו סיימנו עוד שנה!! [יש כאלה שסיימו בכלל אבל הם נדפקו כי יש להם עכשיו צבא... :-P ] כמה קיבלתם, מה קיבלתם??? בואו נשווה ביחד תעודות [ ] אני קיבלתי בתעודה של יא' ממוצע 86.5... דיי התבעסתי אבל חפיף... זה לא נכנס לתעודת בגרות.. מתמטיקה - 5 יח' מחצית ב' - 90 ספרות הגישו אותי על 90 כימיה 5 יח' - סופי 95 משפטים 5 יח' [לא הכניסו לי לתעודה ציון :-\ אפילו שיש לי 90] אנגלית - מחצית ב' 90 הציונים הכי גרועים : תעבורה - 75 [עשיתי את המבחן לפני שלמדתי לתיאוריה ] היסטוריה - 60 [אל תשאלו...] מקווה שהלך לכם טוב!!!
-
- 69 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לנסות לפתוח עסק קטן, שעיקרו מכירת מוצרים מסויימים, בעיקר לתושבי חו"ל . מכיוון שאין לי ניסיון בנושא, קיוויתי שאולי למישהו פה יש. השאלה שלי היא האם זה יהיה בעייתי לשלוח את המוצר לקונה מחו"ל ? האם אני אצטרך להתעסק בניירת מסויימת? האם ישנן הוצאות מסויימות מלבד עלות המשלוח ? ולמי עלי בכלל להפנות שאלות מסוג זה, דואר ישראל או גוף אחר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה... האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו? שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו'
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-