עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\ התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-) תודה מראש

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Bebush,

למי שעוד לא ראה. כדאי שיתחיל. סדרת הקומדיה הטובה ביותר היום לפי דעתי. יצא היום בלילה פרק ראשון של העונה. פרק אדיר 8)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. 5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by fuck off,

^^^ סתם שאלה מתוך עניין שום דבר יותר מזה.

• 67 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by BarBee,

מי חשב שזה יגמר בנשיקה? Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by tzilber,

יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by IlanF,

:lol:

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום

13. שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …

14. Started by krabby,

---

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה

16. שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Holography,

יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. לא נראה לי שזה מתאים לפורום צרכנות, אז פתחתי בכללי. יש לי מוצר מאיביי שאני רוצה להזמין, המוכר מאפשר לבחור משלוח בין economy ל- standard. מה ההבדל בינהם? אמנם המחיר למשלוח standard לא בשמיים, אבל הוא כמעט חצי ממחיר המוצר. ה- standard שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. תביעה ייצוגית שהוגשה בארצות הברית מאשימה את מיקרוסופט בכך שהפסקת התמיכה הקרובה ב-Windows 10 מסכנת מאות מיליוני משתמשים, ומשמשת ככלי לכפיית רכישת מחשבים חדשים. המהלך, לטענת התובע, הוא חלק מאסטרטגיה רחבה להשתלטות על שוק המחשבים המותאמים לבינה מלאכותיתלכתבה

20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

23. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.