עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EG,

קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Internal,

ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Xeyd0,

אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by schumi,

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by Athlon-WINGS,

האם יש לאוטו דיפו אתר? ואם כן מה הוא? אני יכול למצוא שם גופיות לאוטו ולהגה? ספריי להברקת הגלגלים גם יש שם?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by aldema,

שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מציעים לחבר שלי את שלושת אלה. מה אתם הייתם לוקחים? אני נוטה להמליץ לו על הפורד, כי הטיוטה מיושנת והמאזדה בנאלית

• 99 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש רכב לצעירים[לי] בתקציב של עד 42 אלף שקל וחשבתי שיוכלו לעזור לי לבחור פה דווקא החוזק של המנוע זה לא במקום הראשון אצלי מה שאני מחפש ברכב הזה הוא שיהיה לפחות שנת 2000 ומעלה, ושיהיה עם תיבת הילוכים אוטומטית חובה[זה הוראה "מלמעלה"] מנוע 1.6 יכול להיות נחמד, ועדיף 5 דלתות באופן אישי נדלקתי על הסיאט איביזה, תגידו מה דעתכם בבקשה.. תודה מראש, אבי.

• 80 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים