כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-42600-00.html?tag=16-31-05
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת זמן רבתי עם אבא שלי (הסיבה הכי דפוקה בעולם!!: אני הייתי שניה במחשב בבוקר, כדי לבדוק חדשות, אז אבא שלי בא ואמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי שניה. אחרי חצי שניה הוא אמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי לו שניה עוד פעם. ככה בערך חמש פעמים עד שהוא התחרפן והתחיל להגיד לי שיבטל את האינטרנט (נראה לי שהוא חושב שאני מכור) אז לא האמנתי לו והמשכתי לשבת, אז הוא יצא מהחדר). אוף, ואני עדיין באמצע כל ההורדות שלי, והאינטרנט יתבטל ביום רביעי הקרוב, וההורדות לא יסתיימו עד אז. מה לעשות??????????????
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בקצרה... הייתי בים עם הג'ינס הכי יפה שלי (כי לפני זה הייתי איפשהו ולא היה לי זמן אח"כ להחליף) וישבתי לי על סלע ונשענתי לאחור על היד, ביד שלי בדיוק הייתה על גוש זפת ולא שמתי לב... ואז שמתי אותה על הרגל פה ועל הרגל שם וכו'... ופתאום אני רואה שכל הג'ינס שלי שחור ואז נפל האסימון בקיצור נהרס כל הג'ינס ואמרו לי שאי אפשר להוריד זפת ואין מצב שאני זורק אותו!! חייבת להיות דרך להוריד את הזפת מהג'ינס.... מישהו מכיר דרך כזו? אגב, גם כל החולצה מאחורה נהרסה מזפת, לא יודע איך זה הגיע לשם... אבל על החולצה לא ממש אכפת לי...
-
- 27 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בבחינות לממר"ם, רציתי להתקבל להיות תוכניתן אבל התקבלתי להיות מפעיל מחשב. מישהו יכול לספר לי קצת על התפקיד מניסיון אישי או מהיכרות עם מישהו ששירת משרת בתפקיד הזה? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ישנו אקווריום מלבי, המלא ב-20 ליטר מים. הקיבולת את כל האקווריום היא 30 ליטר מים. איך תשפוך בדיוק 5 ליטר מים מהאקווריום ללא שימוש בעזרים חיצוניים ? תנסו לא להתחכם יותר מידי. אם אני אראה שלא הולך אני אתן רמז.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה כרטיס שיצא ממחשב PII 350 לפני מספר שעות, זה כרטיס Avance logic ALS120 "איכותי" ביותר מסיבה לא ברורה הוא התקצר ונשרף המחשב אגב עדיין עובד יחד עם כרטיס קול חדש אני מתנצל על איכות התמונות, זו מצלמת אינטרנט של 15$ /עריכה/ למי שלא הבין זה לא שלי אלא מחשב שתיקנתי כשאני כותב "איכותי" במרכאות אני מתכוון בציניות (משמע זה חתיכת ח*א) אף אחד פה לא בכה עליו, זה פשוט יוצא דופן למדי הצורה שהוא נשרף בה
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-