כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
במבט חטוף אפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר בסמארטפון חדש כלשהו - אך זהו למעשה ה-PC החדש והקומפקטי ביותר של היצרנית הפופולרית ממקאו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
- 2 followers
-
-
תוספת מעבדי ה-Kaby Lake הטריים מעניקה עוד יותר פוטנציאל לכמה מהמוצרים המרשימים ביותר שיצא לנו לפגוש בתחום ה'זעיר ומהיר' לכתבה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:
-
ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר / תמונות בודדות של מארזים ( עדיף על רקע לבן ), תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1139824598/Naughty_Boys תראו אני לא חובב ערבים גדול אני לא מוצא בהם שום דבר טוב חוץ מהשוק ציפורים שלהם בכפר קאסם.. ואני גם לא שמאלני.. אבל מה שהחיילים האמריקאים האלה עשו לילדים זאת התעללות לשמה מילא זה היה לאויבים שמהווים איום.. אבל אלה סתם ילדים שזרקו אבנים נסחפו אחרי כמה מסיטים.. אין כואב הלב על מה שעשו להם איפשר גם ללמד על ידי כאפה אחת או שתים אבל אלה מכות שאף אחד לא היה רוצה לקבל. דעתכם?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו. זרקו רעיונות.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …
-
- 62 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
איזה פלאפון!!!!!!!1 הכי טוב שיצא לי לגעת בו!!!! מצלמה איכותית מקלדת נפתחת! איזה איכות! זה בשלבי הלאמה קבלו תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231709398666/DSC01878.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231709521545/DSC01879.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231710042253/DSC01880.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231710197598/DSC0188…
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
סיפור לא רע בכלל לפי דעתי. מקור: לחץ כאן אבא, מה קרה למים??? אתמול בבוקר, כשקמתי, מצאתי מתחת לדלת מעטפה מוזרה, הנייר היה עבה ואפור, מעין 'סגסוגת' של נייר ומתכת, לא היה קשיח, ללא בול, אבל שמי וכתובתי היו כתבים בבירור. פתחתי אותה מלא סקרנות, וכשפתחתי את הדפים, הפליא אותי לגלות שכתב היד היה מוכר לי, והמפתיע ביותר היה התאריך והתוכן, אותו אני מביא לפניכם. שנת 2070 זה עתה מלאו לי 50, אבל אני נראה כבן 85. יש לי בעיות כליות קשות, מכיוון שאני שותה מעט מאד מים. נראה שנותר לי מעט מאד זמן. היום אני אחד האנשים הקשישים ביותר בחברה זו. אני זוכר שכשהייתי בן 5, הכל היה שונה לחלוטין. היו הרבה עצים בפארקים, בבתים היו גינות יפהפיות, ואני יכולתי ליהנות משטיפה בצינור מים אפילו במשך שעה תמימה.…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סיימתי טירונות יום שלישי בבט"ר ניצנים, משם שלחו אותנו הביתה עם צו הצבה, כל אחד במקום אחר. אותי שלחו לרמלה, בסיס פיקוד העורף, הגעתי לשם ב10 בבוקר, וכבר אז הרגשתי שמשהו מוזר, לא ראיתי באזור אף חייל כמוני זרק סיים טירונות או משהו בסגנון. פתאום יצא פקידה אמרה לי שאני הולך להיות נהג קשל"פ, קשל"פ הוא אלוף משנה- קצין שלישות פיקודית. היא אמרה לי לחכות לפגישה איתו, וכשהוא חזר מפגישה נכנסתי למשרד שלו, הצדעתי לו ואז סיפרתי לו שאני לא מסוגל לבצע את התפקיד כי יש לי חרדה מנהיגה, הוא בכלל לא רצה להקשיב להמשך, ולא יכלתי להסביר לו שאני באמת לא מסוגל, ואמר לי: "טוב אז אני מחזיר אותך לאן שהיית אמור להיות בהתחלה- בסיס ליד אילת, מנקה שירותים או משהו בסגנון, הוא אמר לי שהוא רק בא לעזור לי ולק…
-
- 101 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה. אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-