עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Domovoi,

הסרט,מסביר הכל.אין מילים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by solidus,

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by giladr,

מישהו כבר הספיק לראות??? ראיתי את הראשון (Zeitgeist, The Movie), ולדעתי החדש אפילו יותר מעניין (מדכא)... לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 כמובן שניתן להוריד אותו מהרבה מקומות נוספים (תירגעו זה לא copyright אלא רישיון CC למי שמכיר ולכן לא WAREZ) אם מישהו ראה ורוצה לדון בנושא אני אשמח, אולי יהיה לי מה לתרום (סטודנט למשפטים וראיית חשבון) אני אישית ראיתי אתמול בלילה ונכנסתי מזה לדיכאון חבל"ז... לינק גם ל Zeitgeist, The Movie למי שרוצה להתעדכן: http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197 גלעד

4. Started by Boomer,

www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...

5. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by White Raven,

נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by Pika007,

לחבר הכי 1337 ב HWZ יש יומולדת, תאחלו לו את כל הפשערשע שבעולם באופן פלילי, יא בני זונות! מזל טוב פידמיח, עד 120 Hyd0r :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה מצטער, אין אותם בצבע שחור פלילי

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. במבט חטוף אפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר בסמארטפון חדש כלשהו - אך זהו למעשה ה-PC החדש והקומפקטי ביותר של היצרנית הפופולרית ממקאו לכתבה

11. תוספת מעבדי ה-Kaby Lake הטריים מעניקה עוד יותר פוטנציאל לכמה מהמוצרים המרשימים ביותר שיצא לנו לפגוש בתחום ה'זעיר ומהיר' לכתבה

12. Started by Dr. Evil,

http://www.youtube.com/watch?v=fQYptg4Cfwg :lol:

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by omri_ro,

בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Nirtz,

אפשר בבקשה אתר / תמונות בודדות של מארזים ( עדיף על רקע לבן ), תודה רבה.

16. Started by pyro_man,

http://www.dumpalink.com/media/1139824598/Naughty_Boys תראו אני לא חובב ערבים גדול אני לא מוצא בהם שום דבר טוב חוץ מהשוק ציפורים שלהם בכפר קאסם.. ואני גם לא שמאלני.. אבל מה שהחיילים האמריקאים האלה עשו לילדים זאת התעללות לשמה מילא זה היה לאויבים שמהווים איום.. אבל אלה סתם ילדים שזרקו אבנים נסחפו אחרי כמה מסיטים.. אין כואב הלב על מה שעשו להם איפשר גם ללמד על ידי כאפה אחת או שתים אבל אלה מכות שאף אחד לא היה רוצה לקבל. דעתכם?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

מכירים את זה שאבא שלכם אוסף דברים מהרחוב ושם בבית?,כמו תמונות למשל? :pissed:

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו. זרקו רעיונות.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by תינוק22,

;D מישהו רואה את הסרטונים הדפוקים שלו ? חח , האמת שהם די מצחיקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chinchi,

ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …

• 62 תגובות
    • 6k צפיות
  22. מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?

24. אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by pc student,

אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים