כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים.. עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<? מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.il או לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.
-
- 63 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אויייי, אויייי, אויייי!!! עזבו אתכם Faggany Zoro, עזבו אתכם CLK-GTR. כ"כ יפה, כ"כ מעודנת, כ"כ מושקעת - זו היא הקאררה 911 טורבו החדשה. יש בה משו שאין באף מכונית אחרת, פשוט לא יעזור. 3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס, גדישה בגיאומטריה משתנה (קונספט פורשיוניסטי שעובד), 3.9 שניות ל 100 קמ"ש וזו רק ההתחלה... המראה, אלוהים, המראה. :'( :'( :'( שלמות מוטורית!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215411,00.html
-
- 58 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בתמחור מחשב נייד יד 2 שנקנה לפני חצי שנה (בודק עבור חבר). זה הדגם/מפרט: Asus TUF Gaming F15 i7 13620H 2.4GHz 1TB SSD 15.6 144Hz 32GB RTX4050 Win11 J.Gray FX507VU-LP188W המחשב נקנה במרץ 2025 ב6K מKSP. עד כמה לדעתכם צריך לרדת בתמחור יד 2 (יש אחריות עד מרץ 2028). תודה מראש. ליאור.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."
-
- 39 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-