עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  2. משום מה האינטרנט זז ממש לאט.. בדיקת מהירות מראה שאני מוריד בסביבות ה300 ק"ב למרות שאני צריך להוריד על 500-600 (חבילה של 5 מגה). עוד מישהו נתקל בבעיות עם בזק?

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by pro,

עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  4. משום מה הסטנדאפיסטים הישראליים לא כל כך מצחיקים אותי. תנו המלצות לאנשים לא-ישראליים שיש להם מופעים טובים ומצחיקים.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  5. אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Curufin,

אני מחפש המלצות לחדר כושר בר"ג - משהו לא רועש וצפוף מדי, עם מבחר גדול של מכשירים, לא יקר... יש כזה?

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …

• 60 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?

• 52 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. אני מת מפחד מרופא שינים... מקדחה ...הררררררררררר מחטים ..........איאיאיאי האור ............אאאאאאאאאאאא ביי לכולם אם אני לא חוזר .... (נ.ב- אם יקרה משהו הכלב שלי מקבל הכול ..)

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by א אוהל,

שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Iko89,

אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…

25. Started by infrequent,

הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים