כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי יג' יד' והייתי בפרוייקט שח"ק..(חיל האוויר) עשיתי כבר את הטירונות שלי בעובדה 3 וחצי שבועות....חוץ מזה שחזרתי הביתה שחום כמו יוצאי אתיופיה היה לפנים . עכשיו שאלה לי אליכם... אני מחר מגיע לטכני למיונים, מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בשבוע הראשון של המיונים הזה? האם היום מבחנים למינהם? חבר של ההורים שלי שעובד בתעשייה צבאית נורא ממליץ לי ללכת לקורס של אבנט כחול אם יצא לי לקבל את זה.. מה אתם אומרים על הקורס הזה? (כבר קראתי אשכול אחר שהיה פה אבל עבר כמעט חצי שנה אולי משהו השתנה)... אגב, אני גר בראשון לציון וחשבתי אולי ללכת לכיוון של הקטב"מים כי ראשון ופלמחים זה קרוב מאוד.... תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפי מה ששמעת יזה יוצא ב24.. השאלה אם היום בלילה או מחר בלילה.. וכל כמה זמן יוצא עכישו פרק של פריסון ברייק..? כל שני בלילה? או כל שלישי בלילה? (בארצות הברית כמובן..)
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?
-
- 61 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עקב ויכוח שנוצר...(ליודעי דבר בלבד...) יש לאחי ראוטר בחדר 3 אנט' תקן N של אדימקס.הוא במרחק של משהו כמו 1.5-2 מ' מהמכשיר. שמועה אומרת שהראוטר פולט קרינה כלשהי בעוצמה די מסוכנת...האם זה נכון או לא?
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות? תודה רבה
-
- 72 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בעעע עוד פעם אני... פשוט אבא שלי מכר היום את הגולף [ב63 אלף...] ואני חייב למצא משהו עם גלגלים :-) התקציב עם יכולת של חריגה קטנה. מכונית : רק אוטומטית ספורטיבית אך מצד שני אלגנטית בינתיים חשבנו על פג'ו 206CC אבל המחיר יקר מידי... אולי נמצא יד ראשונה משהו טוב יש גם יונדאי קופה אבל לא מצאתי משהו במחיר שאני מחפש ומה שכן במחיר שאני מחפש עשו יותר מ70 אלף ק"מ ואף 140 אלף [שנת 2003]
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-