עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  2. מוטציה חדשה ומסוכנת של נגיף הקורונה בדרום אפריקה בזמן שהעולם מודאג מהמוטציה הבריטית שגורמת לנגיף הקורונה להיות מידבק יותר, מוטציה נוספת התגלתה בינתיים בדרום אפריקה – שעלולה לגרום לווירוס להיות מסוכן יותר עבור צעירים. עם זאת, סבורים כי זן זה לא יהיה עמיד בפני החיסונים החדשים https://www.mako.co.il/health-illnesses-and-medicines/illnesses-the_novel_coronavirus/Article-fae0231c9808671026.htm

3. Started by J0n1,

כבר נגמר חצי חופש ואני לא מוצא עבודה. אני בן 16, ואין שום דבר בשבילי :\ הסתכלתי בכל אתר קיים, שלחתי קורות חיים, ושום דבר! התקשרתי לMC, הם רוצים רק מגיל 17 טלסקר אמרו לי להתקשר באמצע אוגוסט איפה עוד אפשר לעבוד? אני חייב עבודה.. אני משתגע בבית

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by MS-D,

העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  5. אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  6. לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  7. שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by axe_effect3,

שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Sargon,

תמיד למדו אותנו כשהיינו קטנים איך לחצות את הכביש אבל נראה לי שבתור מבוגרים שכחנו. הבעיה היא בעיקר בכבישים עם שני כיוונים שאין מעבר חציה קרוב(בלי רמזור גם ככה המעבר חציה לא שווה כלום). אני רואה אנשים חוצים מתוך הנחה שהמכוניות הנוסעות לא ידרסו אותם. ההנחה הזו היא בדרך כלל נכונה אבל לא הייתי מסתמך על טוב לבם של הנהגים. הרבה מהאנשים מוציאים את האגרסיות שלהם על הכביש וכבר ראיתי אנשים עושים דברים מסוכנים מאוד בכביש שאם במקרה היה עובר שם הולך רגל אז היה הולך עליו. כשאני חוצה את הכביש אני נוטה לחכות שבאמת אני מכוניות קרובות משני הכיוונים. הרבה פעמים זה גורם לי לחכות יחסית הרבה זמן עד שאני חוצה את הכביש בעוד רוב הולכי הרגל פשוט חותכים באלכסון בין אם יש מכוניות ובין אם אין. הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  11. רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  12. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  13. הענקית מעמיקה את יכולות הסימולציה והבינה המלאכותית הפיזית, חושפת מודלי הסקה מתקדמים ומציגה שיתוף פעולה אסטרטגי עם אמזון בדרך לייצור ללא מגעלכתבה

14. Started by koko0,

חח אני מרגיש מטומטם לכתוב שאלה כזאת... יש לי נעלי סאקוני די חדשות שכבר הספקתי לעבור איתם לא קצת...והרשת שלהם [הבד הדק מבחוץ ]כבר כמעט שחור... איך מנקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by galh_5,

לי אישית יש 2 מחשבים בבית

• 78 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by תחמן מתימן,

רוסיות POWNZ

19. עד יום חמישי ישנתי על "ספפה" של עמינח בסביבות ה 8 שנים. קיבלתי את המזרון החדש שהזמנתי Simmons דגם Pink מהסדרה החדשה. ניסיתי הרבה מזרונים עד שהחלטתי לקנות את המזרון הזה, הוא היה הכי נוח מכל מה שניסיתי. אחרי שינה ממושכת בלילה אני קם עם כאבי גב (בכל הגב) עד שאני יוצא מהמיטה ואחרי 5 דקות אני מרגיש כמו חדש. בנוסף לכאבים (שגם מעירים אותי כמה פעמים בלילה) בבוקר אני מרגיש גם לחץ בראש ובעיניים... רציתי לשאול אם רק לי קורים הדברים האלה לאחר קניה של מזרון חדש או שאני לא היחיד? מישהו מכיר אולי פורום "מזרונים" שאפשר לקרוא ולהתעניין שם?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  20. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  21. אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת את כל הפרטים.. מאיזה גיל איזה סוג של קטנוע כמה שיעורים וכמה בערך עולה.. ואם שכחתי משהו אז תסבירו לי. תודה מראש!

• 47 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by Merrymoon,

משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by KKK,

בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  25. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

דיונים חדשים בפורומים