כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין: Apple iPhone SE 64GB בארץ הוא עולה הכי זול בזאפ 2670ש"ח. בEBAY הוא עולה 472$ כולל משלוח שזה 1820ש"ח. ההפרש קרוב ל800שקל שזה הרבה כסף אז השאלה היא כשהמכשיר מגיע לארץ האם הוא יגיע לדואר הרגיל? משלוח עד הבית? או למכס בנמל אשדוד שאני יצטרך לשלם עליו עוד אקסטרה כסף? ואם כן כמה... זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-SE-64GB-Factory-Unlocked-USA-Version-Apple-Warranty-BRAND-NEW-/152122849667?var=&hash=item236b3a7983:m:mnDYpOFo7y0MdBN5efMvO-A ועוד שאלה האם לא יהיה בעיה עם הסים והעברית הכל יהיה רגיל כמו שאני קונה בארץ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בתמחור מחשב נייד יד 2 שנקנה לפני חצי שנה (בודק עבור חבר). זה הדגם/מפרט: Asus TUF Gaming F15 i7 13620H 2.4GHz 1TB SSD 15.6 144Hz 32GB RTX4050 Win11 J.Gray FX507VU-LP188W המחשב נקנה במרץ 2025 ב6K מKSP. עד כמה לדעתכם צריך לרדת בתמחור יד 2 (יש אחריות עד מרץ 2028). תודה מראש. ליאור.
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..
-
חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מכירים? שהחנייה של הבית כבר בשימוש ע"י ההורים, והאוטו נאלץ לעמוד בשמש כל היום ואז בצהריים אתם רוצים ללכת לאנשהו עם האוטו, והוא רותח מחום? החגורות שורפות? ההגה לוהט?.. מצאתי דבר כזה אבל לא מצאתי אתזה למכירה בארץ. זה נשמע מגניב, מאוורר ממונע סולארית..יקרר קצת את הסביבה. יש למישהו רעיונות נוספים? יש לי כמה מאווררים מהמחשב של 80מ"מ שלא בשימוש, אולי אפשר למצוא להם פתרון?
-
- 79 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.101funjokes.com/odd.html כנראה שלא ממש דואגים לעדכן את ספר החוקים.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה ) עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה: http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405 http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-