כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהיה על זה כבר טראד אבל בכל זאת אז היתה לי עבודה עכשיו כבר אין ואני זקוק לכסף :] אני הולך להוציא רשיון לריינג'ר וסגרתי עם ההורים שלי שאני משלם על הרשיון להוציא רשיון הכל כולל הכל זה 2000שקל מקסימום יש לי עד פסח+- להשיג עוד 1400שקל למישהו יש מושג?! אני מיחצן למסיבות מקבל כסף אבל זה בקטנה אני מחפש משהו אחרי צהרים לא כל יום כי אין זמן אבל שיהיה קבוע עם שכר נורמלי אני בן 15וחצי כיתה י' ובבקשה אל תגידו לי תחלק עיתונים כבר חילקתי במשך שנה ומשהו ואני לא חוזר לשם איזה עבודה אפשר להשיג מתחת לגיל 16?!
-
- 50 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החידון הזה : http://www.1234.co.il/game אני צריך עזרה בשאלה 29
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
-
-
שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עולם הטכנולוגיה מחכה בדריכות לרגע שבו אפל תכריז על קסדת המציאות המעורבת שלה, שאחריה צפויים להגיע לשוק גם משקפי מציאות רבודה. אלה ההדלפות והדיווחים המרכזיים לגבי המכשירים שעשויים להחליף את האייפון בעתיד, כולל לוח הזמנים המשוערלכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
-
-
שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא ידעתי לאן בדיוק זה שייך, אני צריך כתוביות בעברית לSTAR WARS EPISODE 1 אימת הפנטום. אם תוכלו, נא לתת אתרים עם כתוביות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200
-
אני תוהה האם יש מועדון באזור ראשון ששמים בו שירים כאלו? אני פשוט לא סובל את המוזיקה ששמים ברוב המועדונים.. '39 Queen 02-19-2007 (And) Don't Believe Your Eyes Eddie & The Hot Rods 02-16-2007 (I Just) Died In Your Arms Cutting Crew 02-25-2007 (I Thought) You Wanted To Know Chris Stamey And The DB's 02-13-2007 19th Nervous Breakdown The Rolling Stones 04-06-2006 5 Minutes Garrison Starr 05-10-2006 Affair Of The Heart Rick Springfield 02-25-2007 All My Loving The Beatles 02-12-2007 Almost Saturday Night John Fogerty 02-15-2007 And Your Bird Can Sing The Beatles 04-06-2006 Before I Go Star…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
כהרגלי בקודש ביום רביעי צפיתי בביקורת החדשה של יאצי, שהייתה, לאכזבתי הרבה, על סוניק החדש(כלומר, משחק שלא מעניין אותי גם ככה) לwii(קונסולה שלא מעניינת אותי, PC עד המוות!). מה שכן היה מגניב בביקורת היה הפנייה ל"תוכנית חדשה" על גיימינג(בדומה לxplay) בכיכובם של יאצי ושני חברים שלו. להלן הפיילוט: http://il.youtube.com/watch?v=bXvdoTYlVtk&eurl=http://gamedamage.net/ הרושם שלי הוא מאוד חיובי אבל עם דברים שטעונים שיפור, כיאה לפיילוט. הקטע עם ההנחיה(שבה שלושת החבר'ה יושבים על ספה) לוקה בחסר מאוד, מצד אחד זה נראה כמו סתם שלושה חברים מדברים ומצד שני זה נראה רובוטי מדי ומשוחק רע מדי, עם העיניים כל הזמן רצות בין הטלפורמטר(או המלצמה) ובין החברים לRe-Assurance שהכל בסדר. כמה פ…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
התחלתי להתאמן לפני חודשיים בערך ואני מעונין לשפר את התפריט היומי, ולהוסיף מקורות חלבון. אני מחפש את החלבון במאכלים, ולא במשקאות איזוטונים, אבל אני לא מצליח להגיע לתפריט טוב כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה. אני צריך כ75 גרם חלבון ביום, ואני לא אוהב טונה שהיא עשירה בחלבון, ובנוסף הבנתי גם שלא טוב לאכול דברים עשירים בסידן, כי זה מעכב ספיגה של החלבון. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דברים עשירים בחלבון, ולעזור לי להרכיב תפריט. תודה (מישהו השתמש בסמיילי הזה אי פעם?)
-
- 95 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-