עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WarNet,

היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.

• 28 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by 00Amir,

שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ? אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע. מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה? תודה

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

5. אורח ztos--

טוב לא צריך להסביר הרבה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by r1plet,

בדיוק לפני מספר ימים נסעתי לאולם אירועים שעבדתי בו פעם להחזיר את מדי העבודה ולקבל 100ש"ח REFUND במזומן, כמובן בהיותי אידיוט גמור באותו המצב לא לקחתי איתי את הארנק ושמתי את 2 שטרות ה50ש"ח בכיס יחד עם הפלאפון, ברגע שעליתי לאוטובוס הוצאתי את הפלאפון מהכיס וככל הנראה הכסף עף החוצה איתו ומישהו מאחוריי הרים את הכסף או שהוא פשוט עף לו אל המוצא בר המזל, אני מבחינתי גיליתי על כך באמצע הנסיעה באוטובוס כשאין עליי כסף לנסיעה נוספת חזרה ובחוץ יש רוח שבחיים לא תשאיר את הכסף באותה התחנה... ניחא ה-100 שקל, מה שיותר הורג במקרים כאלה זו המחשבה של "איך יכלתי להיות כזה מטומטם? :kopfpatsch:" מה יצא לכם לאבד?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני משדרג את המחשב, בערך כל 2 - 3 שנים או יותר.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ptyahoo,

האם אני צריך פשוט להוריד את הטורנט המוצע שם ולהוריד? ניסיתי ולא הצליח. אודה אם מישהו פה יסביר לי בקצרה. תודה, Ptyahoo.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by KoM,

נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by waizman,

מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by darkman,

נכנסתי לשער הממשלה האתר הרשמי של ממשלת ישראל. כל שרציתי זה לקבל מידע וטלפונים של שגרירות ישראל באיטליה. ושם כתוב: באתר זה מידע אודות שגרירות ישראל ברומא איטליה. באתר מידע על השגרירות, הכולל שעות פעילות של השגרירות, כתובות, מספרי טלפון ופקס, ודואר אלקטרוני של השגרירות. וכן מידע רב על ישראל. באתר גם חדשות עדכניות על ישראל המקוטלגות על פי תאריך. המידע הוא בשפה האיטלקית. גלגלו מטה ותנסו להיכנס לאתר שגרירות ישראל באיטליה. וראו הפתעה "נעימה". להלן הקישור http://www.israel.gov.il/sub-JUZUBITJUN-SGRIRUIUTBARZUBAULM.asp נלקח מפורום ROTTER

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום אני מחפש שירים בז'אנר ^^^ יפים וכאלה מקפיצים גם. (ורוק -שקטים לא רוק כבד בכלל!!) למשל כמו Marion Raven - Break You The Click Five - Just the Girl Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing Sum 41 - In Too Deep אלו רק דוגמאות... תודה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

סיכום הגעתי לתפקיד הניהול כאן בתקופה מעניינת. העברנו יחד כמה ארועים כגון הישרדות בחודשיים של החופש הגדול, הבסת הפלישה של יצורי FXP, מלחמה ברוח FXP שדבקה פה בכמה חבר'ה ש(חזרו מאז למוטב או שעדיין מתאמנים לשם כך במקומות אחרים לשם שלחנו אותם), צחוקים, שטויות והרבה הנאה. השקעתי שעות דיבור בפרטי עם גולשים רבים, נתתי תשובות למאות שאלות ותרמתי המון שעות מהזמן הפנוי ומשעות ההפסקה בעבודה רק בשביל להוכיח לגולשים שיש שינוי גישה כולל, נוכחות ניהולית וסמכות מקצועית לענות לרוב השאלות בנושאים טכניים וכלליים כאחד. הפרטי שלי נכון להיות מלא ב1,120 הודעות של התכתבויות אתכם, ביניהן הודעות תמיכה, זימה ( ) וצחוקים עם הרבה חבר'ה טובים. עקב חילוקי דעות מקצועיים אני מעביר את המקל לידידי Ben…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ref4fcd,

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by D-M-X,

מי תזכה במונדיאל?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ראיתי תאקדח של הדמות fox שאנג'לינה ג'ולי משחקת אותה ויש לה אקדח מסיבי כזה עם קליבר מטורף.. האקדח הזה הוא דגם אמיתי שקיים?ואם כן מה שמו?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by R0ck,

http://stage.co.il/media/nirhutnik361514.swf

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by 888,

מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.