עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  2. Started by udicol,

סגנון ח"א.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by DOGMA,

http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  4. כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg

• 85 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by TheReaper,

הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יצרתי חשבון באתר camera4less.co.il, ואחרי זה ניסיתי להיכנס לחשבון (צריך להקיש אימייל וסיסמה). קיבלתי הודעה שהפרטים שהקשתי שגויים! אז נכנסתי לאימייל שנשלח לי ע"י האתר בעת ההרשמה,והעתקתי משם ישירות את פרטי הכניסה, ועדיין קיבלתי את אותה השגיאה! עשיתי איפוס לדפדפן+הפעלה מחדש, ולא עזר. ניסיתי להיכנס דרך פיירפוקס, גם לא עזר. באימייל שקיבלתי מהאתר אגב, לא היה שום לינק הפעלה, כך שאין צורך בלהפעיל את החשבון הוא כבר מופעל מההתחלה. מישהו יכול לנסות להירשם ולהיכנס גם? אני רוצה לראות אם התקלה אצלי במחשב, או באתר עצמו...

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by harbinger,

לדוגמא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227333 http://images10.newegg.com/uploadfilesfornewegg/rebate/SH/OCZ20-227-333Dec01Dec1608lh15.pdf איך זה עובד ? מה זה החזר או הנחה בקופון?

10. Started by Lost Spirit,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html חחח

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  12. אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by yossi21,

ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by QQQ,

כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by hellfire03,

אשמח לקישור או איזו מילה על אתר שבו אני יכול לקנות עותק דיגיטאלי של סרט משהו כמו סטים נניח אבל לסרטים (אני מעדיף לא עותק פיזי גם כי אז יש משלוח וכו' וגם כי אין לי כונן לדיסקים בנייד, וגם כי אני מנחש שזה יותר זול בתאוריה) ועם כתוביות בעברית (או שיהיה תואם לכל מה שיש בכל אתרי הכתוביות למינהם), מצטער... נ.ב אשמח למשהו דומה גם למוזיקה (אני יודע בתאוריה שיש כל מני שירותים וכו' אבל חלקם לא פועלים לתושבי מדינתנו הנידחת, אז הייתי שמח גם לאיזו מילה על זה) תודה רבה אריה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by the red dragon,

איך קוראים לשיר הראשון יש שם שתי שרים אז לשיר שבהתחלה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה

20. יצרנית הרכבים הגרמנית היא הראשונה להטמיע באופן מובנה את פלטפורמת הפגישות של מיקרוסופט - כן, בדיוק זו שרבים אוהבים לשנוא - תוך הפיכת הנהיגה לחוויה משרדית מתוחכמתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים