עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by מר שאלה 2007,

ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל .

• 29 תגובות
    • 10k צפיות
  5. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by redti,

אהלן יש לי חבר בביצפר לומד מגמת מחשבים 5 יחידות והוא רוצה לדעת אם לסיים את המגמה בהצטיינות תספק לו את היכולת לעבור את המיונים של ממר"מ או שצריך ללמוד אפילו מעבר למה שנלמד במגמה.. או שלא נדרש ידע קודם במחשבים בכלל ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yigael_o,

היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. זה מבית GOLD LINE יש על זה הרבה פירסום לאחרונה וחשבתי אולי לקנות... מעניין אותי אם זה באמת הרבה הרבה יותר טוב ממאורר רגיל ומה הצריכת חשמל שלו בהשוואה למאורר רגיל או מזגן.

• 29 תגובות
    • 19.8k צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by klayton,

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by card,

שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  13. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…

• 29 תגובות
    • 10.3k צפיות
  15. Started by GEVER1,

שלום אני עשיתי חסימה נגד אתרים שליליים. ויש לי אינטרנט אלחוטי עם ראוטר TP LINK .ומודם של בזק. הבעיה היא שאני יכול להתחבר דרך השכנים . ואני לא רוצה סיכוי שאני יוכל להתחבר אליהם.כי אז אפשר לצפות באתרי תועבה. כי היצר מתגבר ואני לא שולט . איך אני עושה שאני לא יוכל להתחבר לשכן אפילו שאני ירצה, אלה רק אליי.רצוי שיהיה סיסמא שאני ישכח אותה. ..אני חושב שזה קשור להגדרות בראוטר אולי תודה הטכנאי

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by approx,

חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by david11,

המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by the red dragon,

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.