עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל. לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי.... מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by shloosh,

אני משתגעעעעעעעעע כל כמה זמן יש לי חרא כזה בגרון כאילו כאב שאני בולע רוק. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן יש גם קצת ליחה חחחח קיצר גם לעוד כמה חברים שלי יש אתה זה והם אומרים שזה בגלל החילוף עונות של הקיץ עכשיו.. לעוד מישהו יש את זה??? ארררר

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by ofeky1,

קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  9. לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by MishaK,

תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מחר: עיצומים בעל-יסודי - הלימודים יחלו ב-9:00

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מ…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by emil57,

לא יודע עד כמה זמן נכון אבל חברים שלי אמרו לי שמהחודש הבאה מבחני התיאוריה יעמדו על 60 שאלות.. וכל האלו שלומדים יצטרכו ללמוד את זה באיזה בצפר מיוחדד.. עד כמה זה נכון לדעתכםם?? (לא שזה מזיז לי למה עברתי את כל הבלגן הזה מזמן אבל סתם להיסתלבט על האחרייםם..)

• 29 תגובות
    • 19.2k צפיות
  14. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by status,

a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Mantis,

http://thefunniest.info תלחצו TOP IMAGES לתמונות הכי מצחיקות או שתעזרו לבחור. יש שם גם קישורים לתמונות הכי יפות והכי חמודות מומלץ

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הסרט יוצא בחו"ל ב19 למאי (אצלנו אותו יום או שבוע אחרי מקסימום)... http://movies.channel.aol.com/feature/starwars/trailer.adp הטריילר בהחלט נראה מדהים... הכל כמעט אפקטים, אבל אלו אפקטים, יותר טוב מ MATRIX 3 נקווה רק שהוא לא יעשה עלילה מחורבנת כמו הסרט הראשון, וסרט יותר טוב מהשני... וגם שלא יהיה ארוך מדי כמו LOTR 3.. --- נ.ב. להימנע מלתת ספולרים למי שכבר יודע פרטים מהעלילה הרשמית (ולא סתם ניחושים)...

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

כן, הגיע גם זמני לתרום משהו מעצמי למדינת ישראל. בעוד משהו כמו 36 שעות בקום יאיר לי פנים(או שלא ) ו"רד למצב 2" יהיה המשפט הכי שכיח שאשמע בזמן הקרוב....סביר להניח, למי שישאל, שאני אשרת בקרבי(רציתי עתודה אבל לכו אתם תבזבזו שלוש שנים על משאבי אנוש.. ) ולכן ככל הנראה אתגייס לאחת היחידות השדה. לכן בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל החברים שלי ולאנשים שסבלו אותי במשך תקופה ארוכה, לכל חברי צוות מודרים ואדמינים, לנועם הגלובל הכי נחמד בעולם , לסתם אנשים שלא קשורים לשום דבר אבל עדיין אני אוהב אותם(כן יונה, אתה אחד מהם) וסתם לכל חברי האתר. מקווה שבעוד שלוש שנים אני אוכל לראות את כולכםםםםםם כאן וחסר שלא תהיו פה. sya soon fellows. 8) :-* :'(

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.