עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי. האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון? אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'. הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ltexd,

deleted

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lev-27,

לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. שלום, אני לא מצליח לעדכן מודעות למכירה לאחר שפירסמתי אותם, האם זה אפשרי בכלל לעדכן?

• 0 תגובות
    • 7.9k צפיות
  6. אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0

8. Started by elyaz,

תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה קיבלתי תלוש ואני לא כל כך מבין מה כמה סעיפים אומרים, ובגוגל לא מצאתי תשובה הולמת. בסעיפים של קופ"ג רשום ככה: הסעיף הראשון אומר חודשי, האם זה אומר שזה הסכום שמופרש לאותו חודש לקופת הגמל ע"י המעסיק? את הסעיף השני לא הבנתי בכלל, האם זה הסכום שיש לי כרגע בקופ"ג? (שני הסעיפים אנותרים אני מבין שזה קרן השתלמות?) תודה

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

13. Started by MrAlex,

/

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. היי אנשים. הבוקר נתקלתי בחדשה חשובה אודות מסחור חמור שנוצר במדא במלאי מנות דם. מחסור הגורם לקשיים באספקת הדם לבתי החולים. קשיים אלה עלולים להביא לפגיעה של ממש בפעילות הרפואה השוטפת ולדחיית ניתוחים. המחסור קיים במנות דם מכל הסוגים, ובמיוחד במנות דם מסוג O וכל הסוגים בעלי Rh שלילי. כרגע לפי הנתונים באתר מד"א ישנן 341 מנות בלבד מסוג O!!! (ניתן לראות את מפלס הדם באתר של מד"א בעמודה השמאלית). בשל המחסור הקיים, מבקשים בשירותי הדם של מד"א מהציבור לבוא ולתרום דם באתרי ההתרמה המתפרסמים מידי יום באתר האינטרנט של מד"א. הרשימה נמצאת כאן ומעודכנת על בסיס קבוע. היות ואוכלוסיית היעד של אתר זה בכלל ופורומים אלה בפרט מורכבת בעיקר מבחורים וגברים דיי צעירים אנו בדיוק קהל היעד הטוב המת…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 2Fluffy4U,

אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by doroonnn,

שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. טוב, נראה לי שזה הולך להיות ארוך.. כשהשתחררתי ב-2007 מהצבא חשבתי מה אני הולך לעשות.. חבר הציע לי ללמוד קורס של טכנאי מחשבים. סיימתי בהצלחה קורס טכנאי מחשבים מוסמך מטעם מכללת אורט רחובות. תיקנתי פה ושם מחשבים לחברים ומשפחה ועם הזמן חברים של חברים שמעו עליי וקראו לי לעתים לפי הצורך. אהבתי את העבודה וניסיתי להיכנס לאייבורי, אבל הם לא חזרו אליי. פניתי לעוד חנות מחשבים ואכן הוא קיבל אותי לעבוד אצלו, אך כעבור שבועיים הוא טען שאין לי מספיק ניסיון והוא לא יכול להחזיק אותי יותר. ניסיתי שוב לעבוד כעצמאי, תליתי מודעות אבל עדיין לא קיבלתי מספיק פניות. מכיוון והיה לי חשוב לעשות כסף החלטתי לחפש עבודה קבועה מבלי להתפשר, מצאתי עבודה בסופר יוחננוף ועבדתי שם כאורז בקופות. עם הזמן עברתי למא…

• 68 תגובות
    • 11.3k צפיות
  21. Started by tz2000,

מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Symbore,

אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן

23. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by duk4u,

Double Your Internet Speed for Free Double your WiFi Speed for Free

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים