כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בתור התחלה גיטרה קלאסית
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה חשפה כי צעירים רבים מדלגים על שירותי החיפוש והמפות שלה - ובתזמון מושלם אינסטגרם שדרגה את פיצ'ר המפות שלה שכעת נראה דומה להפליא לגוגל מפות. וגם: אמזון רושמת צ'ק של 3.9 מיליארד דולר כדי להתרחב לתחום הבריאות ולאתרים הקדושים בנפאל נמאס מטיקטוק. האזינולכתבה
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות חתיכות אלומניום כאלו בארץ במחיר טוב? בארצות הברית\בריטניה קונים אותם במגרשי גרוטאות יש משהו שווה לזה בארץ? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הרכבתי היום שקע חדש לחדר, בתבנית שכבר הייתה מוכנה (כולה לחבר 3 חוטים למק' הנכונים). לפני שהרמתי בחזרה את החשמל בדקתי עם רב מודד עם האדמה וחיבור פאזה מחוברים (רק למקרה ויש איזה קצר) להפתעתי יש חיבור בין האדמה וחיבור האפס, והאדמה לחיבור פאזה. וחשמל עובד תקין, השקע לא אשם (הוצאתי אותו ובדקתי מול מס' שקעים בבית), יש סיבה לדבר הזה? כי לפי מה שאני יודע האדמה אמורה להיות מנותקת מחיבור הפאזה ואפס. אני חושב שיש איזה "דליפה" מאחד השקעים או משהו בסגנון, יש כאן משהו שמבין בתחום? (וכן חשבתי על טכנאי אבל אני לא רוצה לקרוא לו סתם, במיוחד שעכשיו חגים)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סרטים טובים שיש בהם פסקול מצוין אני אתן דוגמא לסרט אחד Maximum Overdrive של סטיבן קינג והמוזיקה שם כולה נעשית על ידי AC/DC וזה פשוט כייף לראות את הסרט יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה, אני עושה מילואים ברמת העיקרון ובא לי עכשיו מילואים, דיברתי עם המפקד שלי והוא אמר שכרגע אין צורך והיא לא צריך אותע למילואים ככה שאין לי מילואים כרגע, מתחשק לי ללכת לעשות איזה אבטש בשטחים או משהו הסגנון הזה, הבנתי שיש אפשרות כזאתי, השאלה היא כאילו האם זה באמת ריאלי שאפשר לעשות את זה ולמי אני אמור לפנות בבקשה הזאתי אשמח לשמוע על זה מידע נוסף מחברה פה שעושים מילואים ומבינים בזה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מןמלץ 1. שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy Jimmy JV71 2.שואב אבק אלחוטי נטען Jimmy JV51 מה מומלץ לשימוש בתי תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-