עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by הדוד משה,

אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה

4. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  6. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בטוח יודעים על מה מדובר, אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב! תהנו

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by nat64x,

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by doroonnn,

שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by 2Fluffy4U,

אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. שלום , אני מחפש סידרה שהייתה פעם עם אליקופטר כזה שהיה הופך צורה כזה מאליקופטר רגיל לאחד עם תותחים , אני זוכר שהיה בתוכנית דמות של איש אחד מבוגר עם שיער לבן ותמיד עם כובע . שודר בימים עברו ב AXN ז''ל . תודה מצאתי : Airwolf intro new

15. שלום, אני לא מצליח לעדכן מודעות למכירה לאחר שפירסמתי אותם, האם זה אפשרי בכלל לעדכן?

• 0 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. Started by mcalfi,

שלום, ב23.8.12, יום חמישי, אני נשלח לואקום לראות קצין מיון וכנראה אני הולך לחיל הים. אני הנדסאי תוכנה עם פסיכומטרי אם זה משנה. *‏26/8/2012: גיוס חיל הים כללי, כלל צה"לי רציתי לדעת על כל יחידה שעוסקת בפיתוח תוכנה בחיל הים שלא מצריכה תואר אקדמאי כתנאי קבלה. כל עזרה תתקבל בברכה! סתיו.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. תהנו, אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …

21. http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by shlomom,

שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים