עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by ^HocK^,

מישהו יודע היכן באזור חיפה או עפולה ניתן לקנות מן מדבקות שקופות שניתן להדפיס עליהן??? אני רוצה להדפיס כמה תמונות עליהן ולהדביק על המארז... אם מישהו מכיר שיגיד היכן ניתן לקנות וכמה זה עולה (אם הם יודעים). תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. אהלן חשבתי שדבר כזה ממש יכול להיות נחמד בתור מתנה למישהי. בעיקרון אני חושב על משהו ב-200 שקל +- , ואני אפילו מעדיף מאיביי. אבל, אני מתקשה למצוא משהו, אשמח לעזרתכם זה מצא חן בעיני , חבל שהוא סיני ... http://www.ebay.com/itm/Alarm-Clock-Rechargeable-MP3-Speaker-Data-Sync-Dock-iPhone-4-4S-S-4G-4th-Gen-/150809252982?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item231cee9476

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום, אני מתכוון לעבור דירה ורוצה לשדרג מקרר ומכונת כביסה שיש לי: - מקרר HAIER HR-853 FS (חרטה של מקרר... דלת אחד נפתחת לפמים אחרי סגירת שנייה, פלטות פלסטיק נסדקות ונשברות) - מכונת כביסה INDESIT WT50 עם פתח עליון (דווקה הייתה טובה אבל מורגש שתף שלה לא בסדר) מעוניין במקרר עם רמת יעילות A מבחינת חיסכון בחשמל. מה הייתם ממליצים? איזו מכונות כביסה הייתם ממליצים עם פתח עליון ואחרת עם פתח צדדי? תקציב: 5000 ש"ח למקרר ו-1500 ש"ח למכונת כביסה. נ"ב מה הייתם עושים עם מכונת כביסה ומקרר ישנים? בשלב פינוי דירה, האם שוכר דירה חייב לדאוג לפנות אותם? האם סבלים שמביאים מכשירים חדשים יפנו דירה מכשירים ישנים? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by McMerc,

אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by DaMn18,

לפני כמה זמן סיפרתי על כך שאני קונה רמקולים מחו"ל , יאדה יאדה יאדה... בכל מקרה, הדודים חזרו מאנגליה, עם הרמקולים MEGAWORKS 510D , בלי שריטה , בלי מכס ... והם מעולים !! ותודה על העצות ..

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. <צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. לכתבה

14. Started by genia,

מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 10.1k צפיות
  15. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

17. ב-2007 הדיחה פייסבוק את מייספייס והפכה לרשת החברתית החזקה ביותר, על חשבונה. ב-2022 נראה שטיקטוק עושה אותו דבר לילד הראשון של מארק צוקרברג, אבל במקום להחיות את היזמות והחדשנות, הוא מתבחבש בחיקויים של המתחרה הסינית. ככה אי אפשר לנצחלכתבה

18. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by nehmia,

למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר

• 0 תגובות
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.