עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-motion-wolfenstein/52340 איזה משחק אגדי זה (אני מדבר על Wolfenstein3D למי שזה לא מובן), כמה נוסטלגיה .... לדעתי גם ENEMY TERRITORY הוא אחד הגדולים. אז מה אתם חושבים על הסרטון ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by dor123,

שלום רב: 1. כאשר אני מתחבר לאתר מבלי לסמן "זכור אותי" האתר מעיף אותי מהחשבון מיד עם סיום ההתחברות (אני מופיע מחובר, אך האתר מתנהג כאילו אני מנותק, ובלחיצה על F5, אני מופיע כמנותק). 2. אין אפשרות להתנתק מהחשבון, בעת גלישה באתר ע"י IE11, דבר המונע ממני לגלוש באתר ממחשבים בבי"ח כרמל. 3. במקרים מסויימים, האתר דורש ממני פעם נוספת להכניס שם משתמש וסיסמה לאחר ההתחברות.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by ellell,

עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by nadav.narkiss,

מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/8/842277 -אל תשכחו לשים את הפתק 'דם' בקלפי

6. Started by eliav-peretz,

השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. הכרזת הקונסולה החדשה של סוני מעוררת תגובות מעורבות ברשת, כאשר רבים מופתעים ממחירה הגבוהלכתבה

9. Started by Ido.G,

אז בימים האחרונים נדבקתי קצת בחזרה לרוח הנעורים ולפופ-פאנק פשוט וטוב. לדוגמה: Fountains of Wayne, Offspring, Sum 41, Blink-182 וכן הלאה. קראתי קצת וראיתי שבלינק הוציאו אלבום חדש השנה. שמעתי שני שירים משם והם היו לא רעים בכלל. אפילו טובים באופן מפתיע. אך הם היו קצת חסרים את "רוח הנעורים" של הלהקה מלפני 10 שנים והיו יותר לכיוון המטאל. זה מובן למדי - וזו לא ירידה או משהו. אבל כן מעניין אותי האם יש עדיין להקות טובות בסגנון ששרדו. אשמח לשמוע המלצות על להקות או שירים בסגנון.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by koko0,

חייל ל4 שנים הקרובות, ביומיות, גר בפתח תקווה. לא מכיר כלום... אפשר הכוונה?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by 1immortal,

מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תודה לעוזרים :-[

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. השקה חלומית נוספת לעולם סרטי הקומיקס עם הפרק השלישי בהרפתקאותיו של הגיבור האמריקאי האולטימטיבי שנת 2016 ממשיכה להיראות כמו שנת הפריצה הגדולה של אולפני דיסני, אשר ממשיכים לספק לנו להיטי ענק בקצב מסחרר. כעת מדובר על קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים(Captain America: Civil War), אשר הושק בסוף השבוע הקודם בשווקים המרכזיים שלו בצפון אמריקה ובסין – ועומד כעת על הכנסות כוללות מטורפות של כ-765 מיליון דולר בכל רחבי העולם, כשבועיים מאז שהחל להיות מוקרן לראשונה. ההכנסות הללו גבוהות כבר עכשיו מסך ההכנסות הקולנועיות של סרטי קפטן אמריקה הקודמים, ועם ציונים מכובדים מאוד מהמבקרים והצופים כאחד – הפרק השלישי בעלילותיו של הגיבור הפטריוטי צפוי כעת להמשיך ולשבור קופות בשבועות הקרובים, בדרך…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by Googleness,

טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by subarel,

מה שיש לי: Bjork - Bachelorette Bjork - Big Time Sensuality Bjork - Cocoon bjork - hidden place Bjork - Human Behaviour Bjork - Hyperballad Bjork - It's Oh So Quiet Bjork - Joga Bjork - Pagan Poetry Bjork - Play Dead Bjork-Army Of Me Bjrk - All Is Full Of Love שאת Pagan Poetry, הכי אהבתי.. פושט יצירת מופת, ממליץ בחום... וגם , שהוא פשוט מדהים.בבקשה בלי ספאם ושטויות........ אם מישהו ראה משהו מעניין שלה (למרות שכמעט כל דבר שלה מעניין) אני אשמח לשמוע..

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

השלט הנוכחי שלי תוכנת לטלוויזיה הקודמת, לכן עכשיו כשאני לוחץ על ווליום ומגביר הוא מדליק את האור של הכפתור של הטלויזיה. איך אני מחזיר את זה להגדרות המקוריות, שהווליום נשלט דרך הממיר? (שלט אדום SELECT) קוד 991 ו 975 לא יעזור לי, אני צריך לאפס את ההגדרות של השלט.

• 0 תגובות
    • 12.2k צפיות
  21. Started by יפתח באואר,

היי אני אשמח לעזרה עם התרגיל 161177 לחלק ל 177 בחילוק מאונך התרגיל לא מסתדר לי ואשמח לעזרה יצא לי 91 למרות שהתשובה היא 901

22. Started by ktbnus,

לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by צוות האתר,

לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.