כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…
-
- 56 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אם יש לכם כח , כנסו בבקשה לפה: http://www.facebook.com/#!/pages/gyymr-Gamercoil/361954158628?ref=mf ותעשו לייק לפוסט של Yaron Shamgar הוא כרגע מוביל והוא צריך את העזרה שלכם עד מחר (שלישי) ב17:00
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי. אני לא מצליח להבין איך פירקו את האינטגרל לשני חלקים (מה שמסומן באדום). אשמח אם תעזרו לי, תודה!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אני מתחנן...אני לא מוצא איכות טובה ברזולוציה הזאת שלה...ואני חולה עליה...היא כזאת שווהההההההההההההה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פורום גדול שעוסק בכל מה שקשור לרכב כולל מערכות וכדומה... אם מישהו זוכר את הכתובת אז בבקשה.... תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
השיר שמופיע אחרי כמה שניות ברקע http://www.dumpalink.com/media/1118218414/Andrew_has_something_to_celebrate :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חברה שלי באה אליי מחר . אני רוצה להוריד איזה סרט רומנטי\שתתלהב ממנו בסגנון "סיפור אהבה בלתי נשכח " תנו לי בבקשה שמות של סרטים ואם יש קישורים ל- TORRENT \ HTTP אשמח ! תודה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תכתבו לי את כתובת הe-mail שלחם ואני ישלח לכם את הe-mail אין בו וירוסים.
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-