עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

מזל טוב עד 22222255588211 שנים ו 9456185646498461635149864 מגה הרץ שיהיה רק אושר ועושר! אני דורש לפתוח פורום נאף!! כמו שבישביל יואב פתחתם פורום שיר אני דורש פורום נאף!! ורק בשבילך נאף אני שם את כל הסמיילים ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos: :boid: :smoke2: :nutty: :dazzler1: :devilfork: :jump1: :inlove: :jester: :biggthumpup: :evilking: :evillaugh: :clown: :spermat: :tomato: :blah: :errr: :bigglasses: :spin3: :spin2: :bunny: :Nsnail: :2gunsfiring_v1: :tails: :alien: :gorgeous: :spiny: :grinangel: :cistinebiggrinA: :lamer: :jarswim: :ylsuper: :auto: :s05: :smilyDJ: :flushthetoilet:…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by WizMaster,

קדימה, להגיב!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

יש לי 27!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by elad,

אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

משהו מדהים! http://www.digitalblasphemy.com/dbgallery/2/thetismoon.shtml

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1:

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by scorpion,

זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........

12. Started by yoav9,

יש לה מישהו אחר :'(

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoav9,

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

בקרוב הפתיחה..

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by omri_ro,

שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי: זה פשוט ביזיון! עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by se7en,

אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

אחד מהמחשבים שהרכבתי היה P4 וכמו שאתם יודעים אז בנוסף לחיבור של המתח של הATX יש עוד שני פלאגים שמתחברים ללוח(אחד מהם נראה כמו החיבור של ספקי הAT הישנים) הקיצקיץ שכחתי לחבר אחד מהם ושהדלקתי ת'מחשב אז הוא תקע לי וואחד ציפצוף שכבר כמעט ירדתי למקלט(מזל שהוא לא צעק "נחש צפע")... ;D דרעק!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LermanIsUberCool,

מצטער על ההצפה להסתכל טוב טוב על הדבר הכחול בדלת ולהירגע (כמו שמסתכלים על התמונות 3D המעוותות), אחרי כ2 דקות יש אפקט מגניב

21. Started by KapiSH,

http://home.kimo.com.tw/netspooky/kikia

• 50 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by D_N_A,

כל מי שנמצא בפורום יותר מ3 דקות ידע... בין המנחשים נכונה יוגרל כבוד ממני!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

מה עם מזל טוב ל jackass מה הוא עז? מחר יומולדת 17!!!!!!!!!!!!!!1 :'( :'(

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.