כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,581 דיונים בפורום זה
-
היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני כיתה י'ב,הראש שלי לא כ'כ בלימודים(זה לא אשכול חיזוקים אני מבקש),אני רק רוצה 12 שנות לימוד וזהו,הוצאתי עד עכשיו כ10 יח'ל אם זה משנה,ויהיה לי גם מקצוע שאני כנראה יוציא(טכנאי CISCO,בתנאי שאני יעשה ת3 יח'ל במחשבים שיש השנה). השאלה שלי בעצם היא למי מגיע תעודה של 12 שנות לימוד לפי החוק?
-
- 61 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
תנו לי בבקשה המלצות לטראנסים ודאנסים מלודיים
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר חברה אם ידעתם או לא סיימתי את הגהנום שנקרא בה"ד 13 אחרי 4 חודשים קשים (1 טירונות + 3 קורס) וכרגע אני חוקר מצ"ח רשמי (כן... אני יודע...) אז... שנאו אותי (כל החיילים שנמצאים פה) אבל אני גאה (זה היה גהנום שלא כולם שרדו) ולמי ששואל קבו"ד = קצין בודק מצ"ח = משטרה צבאית חוקרת
-
- 91 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?
-
- 103 תגובות
- 6.8k צפיות
-