כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר חברה אם ידעתם או לא סיימתי את הגהנום שנקרא בה"ד 13 אחרי 4 חודשים קשים (1 טירונות + 3 קורס) וכרגע אני חוקר מצ"ח רשמי (כן... אני יודע...) אז... שנאו אותי (כל החיילים שנמצאים פה) אבל אני גאה (זה היה גהנום שלא כולם שרדו) ולמי ששואל קבו"ד = קצין בודק מצ"ח = משטרה צבאית חוקרת
-
- 91 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?
-
- 103 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי אני טס להרבה זמן אני רוצה למלא את המחשב הנייד בסדרות נשאר לי איזה 30גיגה אחרי "שני גברים וחצי" ו"קוראים לי ארל" תרשמו סדרות טובות ממש שאתם מכירים עדיף קומדיות (תעשו לי רק טובה אל תגידו "חברים" ) תודה
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?
-
לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
תנשקו לאפרים בתחת או שהוא יכסח אתכם! http://www.info.org.il/kissing.html שימו לב למסר הסמוי...
-
- 44 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
הרי הם טוענים שישראל התנהגה בפיראטיות כיוון שהפעולה התבצעה רחוק מחופי המדינה. לא היה עדיף לחכות שיגיעו 5 ק"מ מהחוף ואז להשתלט על האוניות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-