כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
בלי קשר לזה שהסדרה היתה צריכה להסתיים בסוף המעולה שהיה לעונה 4, ובטח שלא היו צריכים להמשיך לעונה המזעזעת האחרונה אחרי עונה 5 - עד שיש פרק טוב ועוד פרק סיום... אז דופקים אותו ככה שמכריזים על עונה נוספת?! הבנאדם קפץ מהצוק! מה אתם רוצים שהוא יהרוג טרוריסטים תוך כדי נסיעה בכסא גלגלים(במידה והוא שרד)?!?! ונניח שהוא אכן מת, אז תביאו עכשיו מישהו אחר ותמשכו עוד 6 עונות גרועות????
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ליראות מהיר ועצבני בקולנוע איזה הכי מומלץ באיזור צפון ? (חיפה,קריות)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://imgur.com/HVF9p.jpg http://imgur.com/BcxbY.jpg האם זה באמת משה בהר סיני משקיף על ישראל ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משמיעה ראשונה היום בערב, הוא טוב עד טוב מאוד לדעתי (בניגוד לקודמו..) את הסקירה המלאה אני אשאיר לאחרים, אני רק באתי ליידע... Systematic Chaos
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא צריך להיות ממש קל אבל אני לא מצליח משום מה... האיבר הרביעי בסדרה הנדסית גדול ב 3 מהאיבר השלישי וקטן ב 18 מהאיבר השישי,מצא את המנה ואת האיבר הראשון, תודה לפותרים
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני אמור להתגייס ב03/02/08 וכידוע זה עוד המון זמן, במיוחד לאחד כמוני שכבר עומד לסיים את כל הבגרויות שלו, וגם כל החברים שלי מתגייסים ביולי/אוגוסט/אוקטובר/נובמבר. כרגע עוד לא עברתי שום מיון(לא באשמתי, הצבא אמר לי ש"נפלתי בין הכסאות", כלומר למרות שאני מתאים למיונים למודיעין וחיל האוויר, לא זימנו אותי פשוט כי מבחינת המחזור אני לא מתאים-לא משנה) ובכל מקרה, לא כל כך משנה לי מה אני אעשה. קרבי אני לא יכול להיות(פרופיל 64). בגלל הסיבות האלה אני רוצה להקדים את הגיוס לזמן יותר מוקדם(חשבתי על אוקטובר, נובמבר או דצמבר ככה). איך אני עושה את זה? למי לשלוח פקס? עם מי לדבר בטלפון?(אני יודע שבאופן עקרוני אני צריך לדבר עם לשכת הגיוס אבל לפי מה ששמעתי יש עוד אנשים שאולי עדיף לדבר …
-
- 21 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף לוחית רישוי ל לוחית ''אמרקאית'' קצרה, הבנתי שניתן להחליף ב מכוני הרישוי , לדוגמא :
-
- 11 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ליצ'רים ידידותיים שלי, כאן תשתפו שיטות, טקטיקות, דרכים וכל מה שבא ליד שקשור לאינטרנט במחיר עלות לחודש של פחות ממסטיק בזוקה. נתחיל במעגל הודאה שכל אחד יגיד "גם אני גונב מהירות לשכן" ומשם נמשיך לעולם שכולו טוב. נמשיך באיזה מהירות וכמה קליטה יש לכל אחד חינם בדירה (ייאיי ), ושיטות להשיג יותר ולשלם פחות (כלום אם בכלל) לחברת תקשורת המונית שבסופו של דבר, תגביל את הbandwidth שלך. יאללה חבריי מוצצי הKbpsים, תנו אחד לשני בראש.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי חברים, עוד מעט מתקרב החורף, אני רוצה עצות לשמור על עצמי כדי לא להשמין, הן מבחינת תזונה ואימונים לחיטוב שאפשר לעשות אותם בבית. אני אשמח לראות אם יש פה חברי פורום שמתאמנים כבר הרבה זמן ויודעים פחות או יותר על כמה דברים בקשר לתזונה נכונה ואימונים, כלומר מאיפה אתם מקבלים את הידע הזה? איזה תוכנית אימונים אתם עושים היום? מה אתם אוכלים בדרך כלל כל היום ומדי יום?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאאלום! יש לי אפשרות לקחת קורס פסיכו' של לחמן באוגוסט -ספטמבר ב1600. עכשיו: אני מבקש מכם לספר לי(מניסיון , רק מניסיון) כמה שעות הקורס וכמה שעות למידה בבית זה. האם בכלל שווה לקחת קורס בתיכון? אני דיי רוצה קרבי אבל אני בן יחיד ואמא שלי אמרה שלא תחתום לי, ואני מבין אותה. אני לא רוצה להיות ג'ובניק כמו מש"ק ממטרות אני רוצה לתרום מה שאני יכול, ואם פיזת אני לא יכול לתרום, אז הדבר הבא זה הראש.. אני יודע שהפרופיל שלי הוא 97, הדפ"ר הוא 90 והקב"א 56.(הכל הכי גבוה שאפשר) אם אני עושה את הפסיכו' ונרשם לעתודה בצבא, ולוקחים אותי - אני בוחר מה אני רוצה ללמוד בצבא? אם לומדים באונ' 3 שנים אז כמה זמן משרתים בצבא אחרי כן? אם אני לא יודע בגרוש מה בא לי לעשות כשאני אהיה גדול, אבל י…
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-