עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by captaincaveman,

קמתי בבוקר, התארגנתי נכנסתי ל-HWZONE ועיני חשכו! מה קרה לאתר??? לחצתי על REFRESH איזה 700000 פעם וכלום! אמרתי לעצמי, עצמי תרגע.... בטח זאת סתם בדיחה, תכנס לפורומים והכל יהיה בסדר..... אבל מי מסוגל למצוא אפילו את זה ב- http://www.hwzone.com אני מרגיש כזה אהבל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כמובן אחרי המון זמן שהרבה מדברים על המצב הביטחוני והמצב הגרוע במשק קל מאוד להאשים את הטרור בגרימה לנזק לכלכלה ולעוני הרב שקיים. דבר זה לא נכון , ההסטוריה מלמדת אותנו על מדינות אשר עברו יותר מטרור ונשארו והצליחו, קחו לדוגמא את אנגליה במלחמת העולם השניה , אחרי הפצצות אין ספור וטילים ומצב מלחמה, הצליח צרציל להעניק לעמו כוח להלחם בנאצים, וחף הנזק וההרס עמדו כנגד הכול. אז למה לא אנחנו, עם שסבל כלכך המון ??? תשובה פשוטה, אנחנו אשמים, ואי אפשר להאשים מישהו אחר, נכון זמנים השתנו אבל יש דברים שלא משתנים לעולם. בעיות אבטלה, כספי מדינה שנעלמים, צרות עין של אנשים, והכי הרבה מדינה אוכלת יושביה ישראלי לישראלי זאב, מלחמות סתם, אשכזים וספרדים , הכול שטויות שנוגסות בנו מבפנים. כבר אף אחד…

• 93 תגובות
    • 7.9k צפיות
  5. Started by BeNDeR,

אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  6. סוף סוף , קצת הממשלה שלנו עושה בשכל וביטלה את המכס על נגנים קטנים (נגני MP3 וכו')... הנה הידיעה ב - YNET למי שמעוניין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1660768,FF.html האם סוף סוף אפשר יהיה להביא מכשירים מחול בלי לשלם למכס המון ? או האם סוף סוף המחירים בארץ ירדו ויהיו כמו בחול ?!?! אולי גם עכשיו אפשר להביא את ה - RIOVOLT.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by scorpion,

אמרתם שבפסח יהיה מפגש ומסיבת רשת...... אז יש כבר פרטים ראשונים? איפה זה וכל מיני כאלה........

• 108 תגובות
    • 10.7k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

1001!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chupie,

שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by scorpion,

מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני דיי נמאס סגור עניין

14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

משתמשי פורום קבועים(מקווה שלא תהיו קבורים) יקרים, שימו לב כמה הפורומים שלנו מעניין את מר Tazok, שלטענותו הוא אינו סוחר בכלל, ברגע שלא נפתח פורום "קבירה ועשיקה - יד מאה", מהרגע שלא נפתח הפורום הוא פשוט התפוגג מפה. אני בטוח שבעקבות הדברים האלה הוא יכתוב פה כמה זמן, כדי באמת לא להראות חשוד, אבל זה רק מראה לכם כמה באמת היה איכפת לרודף הבצע הזה מהפורומים שלנו.

15. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by DAN,

מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall

19. Started by KapiSH,

;D

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by huber,

כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by DAN,

קורס שהידים

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by KoM,

מזל טוב לך, דיברנו קצת באי סי קיו ואת באמת אחלה, אז נכון שזה יוצא מחר או משהו כזה, אבל עדיין מזל טוב ! 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by max_cool,

אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by XP MaN,

הייי לכולם!! מה המצב???? אני חדש פה!! וזה אחלה פורום!! ) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KapiSH,

:lol:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים