עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

שניים אני מחפש. בסרט הראשון אני זוכר אנשים שנסעו למאדים בשביל לשתול שם אצות או להבין למה אספקת החמצן במאדים נגמרה, ואז הרובוט שהם שלחו לשם, מנסה להרוג אותם. בסוף נשארים שני אסטרונאוטים שמגלים שיש חרקים שמייצרים חמצן במאדים, החרקים הורגים אחד מהם ואז האחרון מנסה לחזור לחללית האם עם חללית שהונחתה בעבר על מאדים. אני זוכר שקרי אן מוס (אם ככה קוראים לה) ממטריקס השתתפה בסרט.. הסרט השני שיותר אהבתי, הוא מספר על משלחת שנסעה למאדים בשנת 2020 וכנראה איזה סופת חול אכלה אותם. אחרי איזה עשר שנים נשלחת משלחת חילוץ, כי הם שיערו שנשאר שם מישהו בחיים. הם הגיעו למאדים ואז ראו תחנה מלאה בצמחים. פתאום הם ראו את החבר שלהם שכמעט מת לפני 10 שנים. הוא מראה להם שהוא גילה משהו (איזה מבנה של פרצוף…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. מקווה שאני בפורום הנכון. ולעניין, אחי גר בלאס ווגס וקנה לפטופ ב... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8625339&type=product&id=1193452147946 הוא ביקש אחריות מורחבת (כמובן בתשלום). ונאמר לו שיעלה לו 100 דולר לשנתיים מיום הקנייה. משמע הוא למעשה משלם רק עבור שנה אחת, כי יש כבר את אחריות היצרן לשנה מיום הקנייה. ושאלתי האם המחיר סביר?. וכמה צריך לעלות פחות או יותר אחריות מורחבת לשלוש שנים?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by koko0,

עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Chymes,

עזבו, פתרתי לבד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. הציפור שלך חזרה: הסיפור המפתיע של המשחק הויראלי שנעלם לפני עשור - וכעת חוזר בגרסה חדשה ושנויה במחלוקתלכתבה

6. יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסרי…

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarNet,

היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  9. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by nondos,

אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by stone cold,

היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by R0ck,

קראו כאן. בבקשה, חבר'ס, בלי ספאם מיותר, שהת'ראד הזה גם לא יינעל. תודה.

• 131 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. Started by עמיר,

http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  19. מחוזק, מחוזק ביותר הסנאק הזה. בקצב הזה נראה לי שאני אחליף את ג. יפית.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roma,

שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ב8200 בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה טכנולוגית של חייל המודיעין"?

• 15 תגובות
    • 10k צפיות
  21. אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by OnlyOne,

הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  24. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.