עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by scorpion,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הסקר הזה נועד לבדוק , מה ההיענות לדבר כזה .במקרה וההיענות תהיה גדולה , הרעיון ילקח לשלב הבא .נא להתייחס לדבר הזה ברצינות . במידה וכן הייתם קונים , לקונה יש אפשרות להשפיע על המוד עצמו , כמו צבע , תוספות , וכל מיני דברים מטורפים שתמיד רציתם .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by godisme171,

מה הכתובת

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by CoronaLover,

היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by huber,

יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?

7. Started by omri_ro,

חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...

8. Started by Cereal Killer,

מה קורה?? פתח בבקשה את האיציק

9. Started by Milford Cubicle,

הם נעלמו... ;D והמפגש מתקרב...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. dude...? הייתה גם בשאת שהייתה בתל אביב ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://l00k.net מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by omri_ro,

http://www.themexp.org/view_info.php?id=11496

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by KoM,

מה אני אוכל להגיע עם הסלרי בבאס של 150... :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by WizMaster,

זה דיי מזעזע... http://www.a2zegypt.com/isr_heaven1.swf

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by Boomer,

היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by TeaTime,

מישהו יודע עד כמה קרובה האנושות ל אינטילגציה מלאכותית אמיתית(חושבת כמו בן אדם)?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הם נקראים אחריהם ! באמת ! Ezra Samual 1 Samual 2

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

רק כדי לדעת כמה מגיעים... ומאיפה..

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by plonter,

אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש את הIRIVER IMP350

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bar_B_q,

ממ שלום אני די חדש. אז מה קורה?

23. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הלוח סופק באדיבותי , והעבודה בוצעה על ידי אחד האנשים המובילים בכת שלי :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

במהלך שנת 2004 תציג BMW את סידרה 6 החדשה שלה (התבוסס על ה-Z9 הנוכחית..). ה-M6 תכלול מנוע V10 בנפח 5 ליטרים, תספק 500 כ"ס ב-8000 סל"ד, והיא תהיה מהירה יותר מהמרצדס SL55AMG. כלומר, 0-100 קמ"ש בפחות מ-4.6 שניות, ומהירות מקסימלית מעל 300 קמ"ש (שתוגבל ל-250.. אותו הסכם עם פרארי...). סידרה 6 הישנה, וה-Z9 מקור: MotoCar

• 80 תגובות
    • 8.1k צפיות
  25. 6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !

• 38 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים