עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sir f,

לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. מחר תשוגר משימת ארטמיס-1 ההיסטורית, במסגרתה יוצא לירח ניסוי במימון סוכנות החלל הישראליתלכתבה

3. Started by huber,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22203-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93.aspx אני לא חושב אישית שזה יכול באמת להיות נוח ליום עבודה, והמחיר הופך את זה לקוריוז לעשירים, אבל...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by מיכאלה,

איפה אפשר לשאול על בעיה עם טלפון אלחוטי? לא מצאתי פורום מתאים לזה

• 0 תגובות
    • 332 צפיות
  5. Started by i.k,

מישהו יודע ,איפה צריכים טכנאי מחשבים באזור נתניה,חדרה? אני כבר מחפש זמן מה ולא ממש מוצא,רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא עבודהכזו,או שידוע לו על חברות או חנויות שמחפשות טכנאי. חשוב לציין שאני חסר הסמכה מיקצועית,אבל נמצא 5 שנים בתחום החומרה והתוכנה ובעל ניסיון רב. בצבא זה היה התפקיד המשני שלי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. יש תוכנית בערוץ דיסקברי ששמה "מקומות נידחים". באיזשהו תוכנית הגיע המנחה למעבדה רוסית שננטשה (מתישהו), שבה הרוסים ערכו ניסויים בחומרים שונים (לא היה הרבה פירוט בתוכנית מלבד זה שהם מאוד מסוכנים). המעבדה נמצאת באחד ממדבריות אפריקה. זה מה שידוע לי, והייתי שמח לקבל עוד מידע על מה קרה שם. תודה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. איך אני משיג את מה שהוא אמר על המדינה? איזה מכתב חזק

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by avigp,

הי לכולם החלטתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ואני מתלבט בין כמה מקומות בעיקר בין האקריו לג'ון ברייס מישהו מכיר בוגרים או מקום מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. אפשר בבקשה עזרה מה אומר כל פורמט. זה כתוב על dvd שלי ואני מעונין לדעת מה כל אחד מהם אומר dvd/cd/mp3/cd-r/cd-rwplayer והאם אני יכול לצרוב גם כן svcd/vcd?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by totah,

אני צריך עזרה, האתר שאני בונה כבר מוכן, נבנה עם פרונטפייג' עכשיו אני מתקשה עם Geocities. הקבצים כבר הועלו לשרת, התמונות, הדפים וכו'. השאלה איך אני הופך אותם לאתר אינטרנט?. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אני רוצה להחליף עם ביטוח לוח שנישרף לי הבעיה שעשיתי עליו דברים שמפירים את האחריות... מי שמבין בזה ויודע מה לעשות כדי "להחזיר" את האחריות בבקשה שיפנה אלי לאיי סי קיו, או בפרטי.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

ברשת ג' יש פרסומת לדיסק אוסף של שירי שנות ה - 60 שיצא כל פעם אני מפספס את השם שלו , ואיזה חברה הפיקה אותו מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. Started by audi 80 t,

הנה האתר שלי אני מקווה שלא עברתי על שום חוק! http://led.ios.st

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. אז אנשים הם יאלללההה http://www.youtube.com/watch?v=V0RtRTx7NMA&eurl

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.