עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מי רוצה לפנק את הלוחם בדרכים שאצלו עם 96GB של זכרון מערכת דינאמי?לכתבה

2. Started by Milford Cubicle,

התערוכה עדיין לא נפתחה רשמית, אבל ההצגה כבר החלהלכתבה

3. אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום קיבלתי מכתב מהצבא ( אולי מכתב מספר 20 אני לא צוחק ), ורשום בו שאני מוזמן למבחני התאמה למקצוע תוכניתן ( אני הולך ליג' ) מקום ההתייצבות הוא איזשהו בית ספר למקצועות המחשב, מחנה מקלף ברמת גן, ואם אני לא מגיע אני לא יוכל לעבור את הקורס או משהו כזה מישהו יודע על מה מדובר או שהוא עבר את זה? אני אשמח עם מישהו יספר לי....

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. בערוץ AXN,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by גרשון הדר,

מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר

8. Started by chris_u16,

אודה למי שיכול לשלוח לי קוד הרשמה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  12. Started by R9547655G,

אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by redead,

והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by methodman,

הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by vasser,

Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Jack_g,

חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. כנס הקומיק-קון ממשיך לספק לנו מידע קולנועי מסקרן, הפעם על סרט ההמשך הגרנדיוזי ל-Days of Future Past המוצלח של שנה שעברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-גם-הטריילר-ל-x-men-apocalypse-נחשף-בטרם-עת/

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by sergames,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS לרכב. לאחר הקריאה באמאר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=1332&PcatID=550 מצאתי את המכשיר הזה: http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1069 שהיה נראה לי בעל נתונים מרשימים ועלות זולה יחסית למוצרים בשוק. כמובן שהמחיר הזול גורם לי להרתע מן הקניה ואני רוצה לדעת אם אכן אין במכשיר הספציפי פגמים או איכויות נמוכות מבחינה תוכנתית או חומרתית, מפני שאין אני יכול להשוות את המפרטים מקרב העובדה שמעולם לא היה בבעלותי מכשיר GPS. בכל מקרה, אם יש לכם המלצות למכשיר GPS, במחיר של 2000~ ש"ח, אני אשמח אם תציגו לי כאן את האפשרויות. כמובן שאם במחיר גבוהה יותר יהיה הבדל משמעותי באיכות המכשיר אשמח אם תפרטו. אני מעוניין שב…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים