עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amilo,

חברה עוד מעט פסטיבל בומבלה , רציתי לדעת מה אתם חושבים? , האם כדאי ללכת? , מי שהיה שם שיספר חויות , אה ועוד משהו מישהו ניסה פעם מריחואנה פה? כי אני רוצב לנסות בקטנה אני רוצה לשמוע על זה סיפורים , אני גם יודע שלא חסרים פה סטלנים - לא שאני סטלן אבל...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by joni,

עליתי לשלב שני של תחרות רפואת הלב דרך הטכניון , ונתנו לנו מעין ספר כזה שמתוחו אנחנו אמורים ללמוד 170 עמודים ולהיבחן על זה. המבחן הוא שבועים אחרי פסח , יש למישהו עצה כיצד עליי ללמוד את החומר , רק לקרוא לסכם ממ <? ישנם 44 פרקים בספר .

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. בפתרון של יואל גבע חסרות 7 תשובות בחלק השלישי.עיתון לא קניתי אתמול ואני חייב פתרון,במיוחד של שאלה 8-שיקגו. תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by naoriko,

קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בתערוכת CES 2016 נפל דבר: שירות ה-VOD הפופולרי ביותר בעולם הגיע לישראל. איך זה נראה, והאם זה באמת שווה את זה? רשמים ראשוניים נטפליקס, שירות הזרמת המדיה המוכר ביותר בעולם הכולל מספר עצום של סדרות וסרטים מגיע גם לישראל, יחד עם עוד 130 מדינות נוספות – כך התבשרנו אתמול בתערוכת CES 2016. מדובר בפצצה, שכן הביקוש לשירות גם בארץ היה גבוה מזה שנים, והנה, הוא הניב תוצאות. חברת יס, הוט וסלקום משדרות מגוון רחב של סדרות האמנם, אך הוא מחסיר הרבה מאוד סדרות מבוקשות ואהובות ברחבי העולם מאידך. הצופים פונים לפתרון פיראטי, דוגמת טורנטים, צפיה ישירה באתרים או דרך מקורות בקודי, לכן הגעתה של נטפליקס, שירות שבו תמורת תשלום חודשי סמלי ניתן לצפות בכל אלו הוא חדשה מרעישה. נטפל…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. עולם המדע הבדיוני הקולנועי של ג'יימס קמרון ממשיך לתפוח, ויכלול כעת גם פרק חמישי שיהיה ככל הנראה הקדמה לשובר הקופות הענק שהגיע בשנת 2009 הוליווד התאהבה עד מעל הראש בסדרות ארוכות ומסועפות של סרטים שחולקים יקום עלילתי, כך נראה – וכעת בנוסף ל'מלחמת הכוכבים', עולם הקומיקס של Marvel, עולם הקומיקס של DC Comics ואפילו העולם של סרטי 'מהיר ועצבני', גם הסרט הכניס ביותר אי פעם, אווטאר (Avatar), יהפוך לסדרה גדולה וגרנדיוזית. ג'יימס קמרון, היוצר, הבמאי, התסריטאי והמפיק של סרט הפעולה-מדע בדיוני, ששבר את כל השיאים עם הכנסות בינלאומיות של יותר מ-2.7 מיליארד דולר (בעיקר תודות לטכנולוגיה חדשנית שהחזירה את תלת המימד הסטריאוסקופי לחיינו, למשך מספר שנים) – הודיע כי ישיק לא פחו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

10. Started by The- Proffesor,

איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס

11. אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by arafel,

shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. אם מישהו מכיר מקום טוב, אם לומד במקום טוב עם מרצים טובים ומחירים סבירים? אז אנה ממכם שטפו אותנו בזה. ;D

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  15. משחק ההרפתקאות החדש Stray הוא משחק עם נשמה (או תשע). הוא עוקב אחר עלילותיו של חתול ג'ינג'י שמנסה לשוב הביתה. בדרך הוא יצטרך לרוץ, לזנק, ליילל ולנמנם בעודו משוטט בעיר עתידנית קודרת המאוכלסת ברובוטים. התוצאה היא משחק קצר אך מקסים שיותיר רושם עמוק על מי שישחק בולכתבה

16. חברת G.Skill מפתיעה אותנו פעם נוספת עם השקת דגמים חדשים נוספים ומהירים במיוחד - הן בנפח של 24GB לכל מודול והן בנפח 48GB לכל מודוללכתבה

17. Started by A-10,

כרגע, משודר אירוע הפתיחה של כנס המפתחים של אפל. יש מערכת הפעלה חדשה עם "זכוכית נוזלית" ושאר שמות מפוצצים כדרכה של אפל בקודש ... לידיעתכם.

18. ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by tulicooli,

סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. זהו, השבוע האחרון הצבא מתחיל. הגיע הזמן להתחיל לחשוב על העתיד. לצערי עשיתי שטויות בתיכון ועם 3 יחידות לא ניתן ללמוד דבר. אני צריך לפחות 4 יחידות בציון מעל 70. יש לי מספר אפשרויות: א. מכינה קדם אקדמית באוניברסיטת תל אביב, שתופסת גם באוניברסיטה העברית ותחליף את תעודת הבגרות הבינונית שלי. ב. שיפור מתמטיקה במכון אקסטרני כמו אנקורי, לחמן, תיכון תל אביב, יואל גבע וכדומה. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by torrentspy,

אם אפשר מדריך טוב שאני יוכל לקנות דרך שם עם הסברים איך זה עובד וכ"ו. שמעתי שיש קורסים שמשלמים עליהם כסף ומסבירים איך למכור ולהיות סוחר מצליח ב ebay זה שווה הקורסים האלה?או שזה סתם בולשיט? תודה מראש על העזרה!!! לדוגמא אחד מהקורסים באתר הזה: www.ilearn.co.il הקורס הזה נראה אמין רק שהוא עולה הרבה!!! מישהו היה בכזה קורס הוא יכול להמליץ לי?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.