עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by WUID,

שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by shaypoi1,

אני לא מבין את המרוקאים (והאמת את כל עדות המזרח) זה לא שיש לי משהו נגדם, ובלי קשר לצורת התנהגות שלהם, הדיבור, המוזיקה וכל השאר הכי הורג אותי זה האוכל למה כל מרוקאי שתשאל יספר לך על נפלאות החריימה והקציצות המרוקאיות של אמא שלו וכל פעם שהוא יזכר באשכנזים, הוא יזכר בגפילטע פיש (שתכלס זה טעים, תלוי איך מכינים את זה) ויגיד שבגלל זה האוכל של המזרחים יותר טוב מאוכל אשכנזי מה שאני לא מבין זה איך בכלל בן אדם מעלה על דעתו להשוות בין שיפודים, קציצות מרוקאיות וחריימה לכל המטבח הצרפתי, האיטלקי וההונגרי גם יחד..

• 105 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. ????.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. אני אוטוטו קונה מחשב מKSP. אני יודע שהחנות הזו לא מי יודע מה אבל אין לי הרבה מה לעשות, היא הכי קרובה אלי לבית,אין לי ממש אוטו וזו חנות זולה. מצד אחד, תמורת ה70 שקל בערך של ההרכבה, אני מקבל חסכון של לא קצת כאב ראש..להרכיב מחשב זה לא כזה קל ולוקח מספר שעות... מצד שני, זו חנות מפוקפקת מעט. הייתי מעדיף לקבל חלקים חדשים בקופסאות שלהם, ארוזים טוב ויפה כמו שצריך, לפתוח הכל לבד ולהרכיב לבד, כמו שאני רוצה.. אם ירכיבו לי בחנות, אלוהים יודע אם אלה חלקים חדשים בכלל, אני הרי לא רואה אותם מוציאים את הרכיבים מהקרטונים, אלא מקבל מארז מוכן עם כל המכלולים של המחשב. יש אולי אפשרות להיות נוכח בהרכבת המחשב שלי? או שאין מצב לדבר כזה? חוץ מזה, בחיים לא הרכבתי מחשב לבד. אני יודע לחבר הארד דיסק,כ…

• 54 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by IG,

המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by X-It,

Fat Kid on Rollercoaster http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo הילש כמעט מת שמה והיא רק צוחקת... חח נקרעתי

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by iem,

מישהו מכיר חנות גדולה שמוכרת את ה- Creative zen vision m 30GB WHITE במחיר נמוך מ-200$ ??? או לחילופין יכול לרשום שמות חנויות גדולות וזולות בארה"ב ואני אחפש בעצמי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by klayton,

http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty

14. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Trin1ty,

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם אי פעם הזדמן לכם לראות מעבדי Xeon וליבת Quadro גראפית נדחסים בתוך מארז שאינו רחוק ממימדיו של מחשב NUC? כדאי שתכירו את ה-Z2 Mini G3 החדש לכתבה

19. Started by dorviper,

אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by shaithebest,

מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OnlyOne,

לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  23. עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים