עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by yanushka,

אם אפשר זה יהיה אחלה כי יש לי למחר להגיש באנגלית.. ;D תודה

• 7 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. Started by POD,

ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע איך אפשר להמיר כסף של PAYPAL יענו מהחשבון לכסף אמיתי לחשבון הבנק? כי יש לי שמה סכום כסף נכבד ואין לי דרך להעביר אותו. ואל תציעו לי לקנות בEBAY. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! רציתי לספר לכם שאני הצטרפתי היום לפיפל סטררינג.. דבר ראשון זה אחלה של אתר! אתה יכול להרוויח בו הרבה מאוד כסף.. אני אישית כבר עשיתי בו 198 דולר שזה סכום נאה לילד בן 14 אשר לא מוצא עבודה לחופש.. וכמובן שאתם יכולים להגדיל את הסכום תלוי כמה חברים אתם תזמינו.. טוב בגלל שאני די מוכר בפורום ואני הרבה זמן פה אני נותן לכם קישור מיוחד אשר על ההתחלה איך שאתם מתחברים דרכי אתם מקבלים בונוס כי אני די וותיק באתר ורק דרכי ודרך 25 ילדים בארץ ניתן לקבל את הבונוס הזה.. אז תאמינו לי לא כדי לכם לפספס..אין גם מה להפסיד כי אתם לא משלמים כלום על ההתחלה.. סתם להגיד חברה שלי הרוויחה 780 דולר!! רק בחודש וחצי אתם יודעים מזה? והיא לא השקיעה שקל! כל מי שרוצה להעביר את הזמן שלו בקיץ שיפנה אליי בפ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tazok,

או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני יודע שזה תמונה ישנה... אבל זה עדיין נכון... http://unix.rulez.org/~calver/pictures/arguing.jpg

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by stone cold,

תגידו איך הסרט -אפוקליפסה אכשיו?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by approx,

חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ^HocK^,

מישהו מהפורום היה בזמן האחרון ביוון? באיזה מטבע משתמשים שם? יעני אני מתכנון לטוס לשם..מה אני צריך לקחת..דולר או יורו? תודה נ.ב לא מעניין אותי לשמוע סיפורים/חוויות שלכם... אני רק רוצה לדעת בקשר לשאלה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by older,

בעיות קיצון: חברת טלפונים דורשת 2000 שח למכשיר טלפון. הביקוש הוא ל10,000 מכשירי טלפון המחקר הראה כי על כל הוזלה של 10 שח יתווסף ביקוש של 200 מכשירים. איזה מחיר צריכה לדרוש החברה על מנת לקבל פידיון מקסימלי? פונקצית הביקוש למוצר מסוים ניתנת ע"י D(X)=12-2X ופונקצית ההוצאה ניתנת ע"י D(X)=4X לאיזה איקס הפידיון המקסימלי? איזה מחיר ייתן את הרווח המכסימלי? מבין כל המלבנים בעלי היקף נתון איזהו בעל האלכסון הקטן ביותר?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by dark13666,

מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?

18. Started by Born2Kill,

?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by -yooy-,

אני אוכל מצה ! מה איתכם

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by StarMo,

די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  24. שלום, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה, אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי פחות או יותר מפרט אני רק צריך להחליט באיזו חנות לקנות, אני מעדיף שבחנות ינתן שירות טוב על פני מחיר טוב (כלומר אם תמליצו על חנות סימפטתית לא יהיה אכפת לי להוסיף כמה מאות שקלים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית. מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם.... הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע. עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ? תודה רב…

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.